Sagittarius написа:Учуден съм,че има изобщо такава тъпа дискусия.Илия Павлов остави Черно Море с милиони дългове.Милиони,които ТИМ плати,но черноморския фен забрави това.Илия Павлов - едно 5-то място,ТИМ(3-то,2 финала за Купи,3 вероучастия,рекорд в клубната история) - черноморския фен забрави и това.Кой обичал отбора?Илия Павлов ли?Дето пра пари в трансфери на папардаци като Петев,Юруков и сие,дето и Бог не можеше да каже откъде се плащат парите в Черно Море?А ТИМ,че плащат заплатите през реномирана банка като ЦКБ,че всеки лев в клуба е кристален,че данъчните обявиха Черно Море за клуба най-изряден платец - и това забрави черноморския фен.При големтие президенти,дето обичаха Черно Море(Павлов,Илиев...) нямаше 1 трансферен прозорец без пред БФС да има опашка разтрогващи по вина на клуба,при ТИМ-нито един не останал без заплата - но и това се забрави.Кой не обича клуба?Марин Митев ли?Точно Марин Митев е повече фен на Черно Море от мнозина други,да не посочвам пак оная група титани зад скамейката.....защото Митев дава пари,и съвсем искрено танцуваше с медала.От както следя футбола - няма по-отговорни собственици и по-отговорен президент.Вие какво искате?Да дойде някой да изсипе торби като арабите от Абу Даби?Няма да стане това никога,дайте друга идея?Да дойде Златко Баретата да сипва милиони мръсни пари и да пере?Това да бъде Черно Море?Аааа,не,мерси.Видял съм Черно Море в какви ли не положения,по-добро от днешното,по-стабилно положение от днешното не помня.Говоря като клуб.Имаме позиции,имаме сила.Въпрос на време е пак да стъпим горе.Е,кой обича клуба,кой е дал,кой е направил?Помислете пак....
Бе ти да не си на зпалата в ТИМ???
Изкара ги по-свети и от светците!!!
Стига глупсоти....
Аз пък ти казвам, че ТИМ дават толкова пари колкото да не сме в зоната на изпадащите...
Това 3 място ни дойде туш..... Двата финала играхме с Калиакра, Банско и Светкавица, оставаше и от тях д ападнем....
Стига глупости......
Претендрам да знам някои неща около отбора и ти гарантирам, че ТИМ не са това което ги описваш......
Както и да е Черно Море го е имало и ще го има преди и след ТИМ и който и да е било.....