Велизар Попов - Вън

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Велизар Попов - Вън

Мнениеот MORSKI » 03 ное 2009 20:37

Sagittarius написа:Учуден съм,че има изобщо такава тъпа дискусия.Илия Павлов остави Черно Море с милиони дългове.Милиони,които ТИМ плати,но черноморския фен забрави това.Илия Павлов - едно 5-то място,ТИМ(3-то,2 финала за Купи,3 вероучастия,рекорд в клубната история) - черноморския фен забрави и това.Кой обичал отбора?Илия Павлов ли?Дето пра пари в трансфери на папардаци като Петев,Юруков и сие,дето и Бог не можеше да каже откъде се плащат парите в Черно Море?А ТИМ,че плащат заплатите през реномирана банка като ЦКБ,че всеки лев в клуба е кристален,че данъчните обявиха Черно Море за клуба най-изряден платец - и това забрави черноморския фен.При големтие президенти,дето обичаха Черно Море(Павлов,Илиев...) нямаше 1 трансферен прозорец без пред БФС да има опашка разтрогващи по вина на клуба,при ТИМ-нито един не останал без заплата - но и това се забрави.Кой не обича клуба?Марин Митев ли?Точно Марин Митев е повече фен на Черно Море от мнозина други,да не посочвам пак оная група титани зад скамейката.....защото Митев дава пари,и съвсем искрено танцуваше с медала.От както следя футбола - няма по-отговорни собственици и по-отговорен президент.Вие какво искате?Да дойде някой да изсипе торби като арабите от Абу Даби?Няма да стане това никога,дайте друга идея?Да дойде Златко Баретата да сипва милиони мръсни пари и да пере?Това да бъде Черно Море?Аааа,не,мерси.Видял съм Черно Море в какви ли не положения,по-добро от днешното,по-стабилно положение от днешното не помня.Говоря като клуб.Имаме позиции,имаме сила.Въпрос на време е пак да стъпим горе.Е,кой обича клуба,кой е дал,кой е направил?Помислете пак....

Бе ти да не си на зпалата в ТИМ???
Изкара ги по-свети и от светците!!!
Стига глупсоти....
Аз пък ти казвам, че ТИМ дават толкова пари колкото да не сме в зоната на изпадащите...
Това 3 място ни дойде туш..... Двата финала играхме с Калиакра, Банско и Светкавица, оставаше и от тях д ападнем....
Стига глупости......
Претендрам да знам някои неща около отбора и ти гарантирам, че ТИМ не са това което ги описваш......
Както и да е Черно Море го е имало и ще го има преди и след ТИМ и който и да е било.....

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 03 ное 2009 20:44

Стрелец, ако всичко беше както казваш къде ни са качествените играчи и треньор??? Кого взехме извън свободните трансфери освен Маркес? Какво стана със стадиона? :evil:
Последна промяна от зеления на 04 ное 2009 01:14, променено общо 1 път.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 03 ное 2009 20:53

Ако продължаваме така,за и против ТИМ и Велизар,Кольо Спасов и незнам си кой още,скоро ще станем като Левски допреди два кръга.Всеки си тълкува нещата както си иска,друг му се връзва и се почва едни разправии.Виждам че в последно време,някак си прекаляваме с емоциите във форума,а това не говори добре за нас.Нека не изтерясваме,като левскарите доскоро...ами армейците питате ли си,дали им е лесно.Три загуби,четвърта в Базел се задава,9 изгонени за алкохолизъм и тежка серия до 15 кръг.Ние ли сме по-зле от тях,че да оплакваме отбора и всичко покрай него.
Само Черно море.

Varna1913
Контакти:

Мнениеот Varna1913 » 04 ное 2009 00:03

Това на някои от вас вече граничи с идиотизма и олигофренизма :shock: сега пък недоволни от ТИМ...много от вас май забравиха едно лято преди 4 години как не се знаеше дали изобщо ще играем повече професионален футбол, бяхме в положение по-зле и от на плебеите, сигурно си мислите, че е лесно да се намери спонсор, вижте какво е положението в Локо и в Ботев и при плебеите, това ли искате?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 ное 2009 01:16

Varna1913 написа:Това на някои от вас вече граничи с идиотизма и олигофренизма :shock: сега пък недоволни от ТИМ...много от вас май забравиха едно лято преди 4 години как не се знаеше дали изобщо ще играем повече професионален футбол, бяхме в положение по-зле и от на плебеите, сигурно си мислите, че е лесно да се намери спонсор, вижте какво е положението в Локо и в Ботев и при плебеите, това ли искате?

Мери си приказките- всеки си има право на мнение- ок!!!
На всичкото отгоре ТИМ не са дали почти нищо- кажи ми един траснфер над 150- 200 хиляди лева.. Всичко е свободни агенти...
Треньор- няма- помощник- треньорите стават старши след уволението на предишния , ако може отбора сам да се води- най-добре....
Уж бази щяха да правят- на най си, посториха едно игрище и това беше....
Не казвам, че това не е политика на всички собственици в бг футбола, напротив мен ми е ясно, ама тука разни хора се опитват да ми изкарат трибуквените велики :evil: Не мерси....
Хвалете ги ТИМ, хвалете ей затова града ни и отбора са ни на тоя хал......
Затова и за да седнеш на плажа ще трябва да им платиш и да ги молиш, затова и за да си откриеш бутка за вестници ще трябва да им целуваш краката.....

Колкото аз съм направил за Черно Море- толкова и те са направили- да не е без хич :evil: Ама аз поне милея за тоя отбр и ходя на стаидона винаги когато мога, а тея даже и на стадиона не стъпват.....

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 04 ное 2009 01:17

Varna1913 написа:Това на някои от вас вече граничи с идиотизма и олигофренизма :shock: сега пък недоволни от ТИМ...много от вас май забравиха едно лято преди 4 години как не се знаеше дали изобщо ще играем повече професионален футбол, бяхме в положение по-зле и от на плебеите, сигурно си мислите, че е лесно да се намери спонсор, вижте какво е положението в Локо и в Ботев и при плебеите, това ли искате?

Не. Искаме да е като Литекс на Гриша Ганчев, Черноморец на Митко Събев и т.н.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 04 ное 2009 10:49

Не,определено не съм на заплата при ТИМ.Все пак обаче мога да сравня вски собственици на ПФК Черно Море,кой какво е направи и кой какво е постигнал.В България напоследък е модерно да се плюе по собственика на клуба.Има няма защо-хули го.Нямаме качествен треньор,момент,а при кой собственик имахме такъв?Жоро Илиев кой треньор беше назначил - Божил Колев,Ради Здравков в Б група.Те ли са качествените треньори?Илия Павлов - Сашо Станков - доколкото помня бяхме изпаднали в Б група с него,добре,че Илия Павлов купи няколко мача вкл. и последния в Надежда.Вили Вуцов ли?Хахахахаха.И какво излиза?Че ТИМ са назначили най-добрите треньори - Илиян Илиев,Ясен Петров,Спасов.Никое не искарам света вода,просто питам кратко и ясно и искам ясен отговор - какво постигнаха предишните собственици с Черно Море като успехи и какви са успехите при ТИМ?3-тото място дошло като душ....ами тоя душ е най-големия успех на Черно Море от 1953 година насам...това го подчертавам...най-големия успех от 56 години,календарни години,т.е. да си го кажа по друг начин - абсолютно никой от нас не е виждал по-силен отбор на Черно Море от този на който ТИМ(светата вода) плаща заплатите,нали?И друго ще кажа - бързо се забравиха арбитражите,дълговете и единия крак в аматьорските групи.Искаш Митко Събев....а да напомням ли Митковия план 2007 с Нафтекс до къде доведе нафтата и къде е Нафтата сега :lol: :lol: :lol: .Все още Черномроец не е постигнал нищо и е раничко да го възваляваш :roll: .Гриша Ганчев е един във футбола,но защо ли пръв приятел му е нашия Марин Митев и ако той следва пример нечий няма ли да в крайна сметка тоя на Ганчев?
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 04 ное 2009 11:00

Мисля че Марин Митев,наистина може да вземе пример от Гриша Ганчев.Та къде бяха Осъм,преди 14-15 години когато Гришата ги взе?
Само Черно море.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 04 ное 2009 11:06

Трябва и ще вземе.Въпроса е,че имаме стабилен собственик спечелил най-големите успехи на клуба от 56 години насам.Десетките легенди на Черно Море,ръководители,деятели са спечелили за 56 години точно 2 пъти 4-тите места(1969 и 1982).Сегашните ръководители,дето не назначавали качествени треньори и не купували качествени играчи за 5 години управление спечелиха 3-тото място,2 Финала за Купата и 2 участия в турнира за УЕФА(за пръв път в клубната история).Това са цифри и цифрите трудно се оборват.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

ti4afen
Контакти:

Мнениеот ti4afen » 04 ное 2009 11:08

Отдавна казвам че собствениците са друг тип хора, за тях клубните пристрастия изобщо не стоят на дневен ред! Престанете с това Марин пристрастен, другия непристарстен! И изобщо не е работа на собствениците да са пристрастни-мислите ли че всички собственици на модни къщи са любители на модните тенденции или всички собственици на ресторанти са разбирачи от всички видове кухня или..безброй примери...Даже това че Марин е донякъде пристрастен повече вреди на клуба!
Собствениците трябва да кажат- разполагаме с такива и такива средства -това е...Нямаме пари за скъпа селекция,нямаме пари за треньор-ще караме така! Или казват- тази сума е определена за финансиране на ПФК-то,назначаваме спортно техническо ръководство което е компетентно по футболните въпроси и това лице е отговорник-как ще се разпределят тези пари, кои ще се купят, кой ще е треньор... И така един човек който разбира от тези неща ще си направи сметката за добър треньор ли или за какво друго ще се разпределят парите като разбира се -отговаря пред собствениците нещата да вървят. Както във всяка една друга структура- собственика назначава управител ,който движи финансите му по най добрия начин ... Ама почне ли собственика който не разбира от конкретната материя да се меси, да взима решения за които нито е подготвен, нито е учил ,нито е с конкретните футболисти в случая непрекъснато... няма как да стане! Не беше работа на Марин да се меси в съблекалнята на отбора...

Върни се в “Черно море”