Стоук Сити - Ливърпул 12.01.2014 | 18:10 | 3-5 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Re: Стоук Сити - Ливърпул 12.01.2014 |

Мнениеот Karsa Orlong » 06 яну 2014 23:17

messi7 написа:Да, ама ако им вкараме в началото, щат не щат ще тръгнат в атака и ще ги смачкаме на контра. 8-)
Така че много зависи, но като цяло са супер дърварски отбор и ще е много трудно. ;)

На теория е така, но на практика ... Стоук са отбор, който от 2 корнера може да ти вкара 2 гола, а ние сме отбор, който от 1 корнер може да пусне 2 гола, така че това, което го пише в учебниците не се отнася за този мач :lol: На мен надеждата ми беше, че ще окапят при доказания некадърник Хюз, ама се държат говедата.

Бате Митко
Контакти:

Мнениеот Бате Митко » 07 яну 2014 01:35

Съдия на мача-Антъни Тейлър.Прогноза от мен 1-3,остава и шаран като Сьоренсен да направи мача на живота си срещу нас.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 07 яну 2014 09:41

messi7 написа:Да, ама ако им вкараме в началото, щат не щат ще тръгнат в атака и ще ги смачкаме на контра. 8-)
Така че много зависи, но като цяло са супер дърварски отбор и ще е много трудно. ;)

Последния път когато гостувахме на ''Британия'' вкарахме гол в началото и след това получихме безответните 3 гола :|

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 07 яну 2014 13:44

Бате Митко написа:Съдия на мача-Антъни Тейлър.Прогноза от мен 1-3,остава и шаран като Сьоренсен да направи мача на живота си срещу нас.

Като нищо :|
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 07 яну 2014 14:07

Стоук вече се опитват да играят футбол при Хюз .Разликата е огромна от предишния треньор,който залагаше предимно на високи дълги центрирания,статични положения ,рушене на играта и много силов футбол.
Сега е момента Ливърпул да вземе най после победа на техното стадионче. По добри сме от тях,трябва да се излезе с нужното самочуствие ,смелост ,концентрация и желание за победа.
Малко ме притеснява , слабата форма на Миноле ,както и трагичната игра на словашкия малоумник.
Надявам се ,също ,Джерард ,да си е взел поука и да тича повече в тоя мач.
Повръща ми се от играта на Хендерсън и Джонсън ,но какво да се прави ,отново съм принуден да ги гледам .Нямам друг избор.
Суарес ,докато е на терена винаги ще прогнозирам победа. 1-2
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 07 яну 2014 14:14

suareshampion написа:Стоук вече се опитват да играят футбол при Хюз .Разликата е огромна от предишния треньор,който залагаше предимно на високи дълги центрирания,статични положения ,рушене на играта и много силов футбол.
Сега е момента Ливърпул да вземе най после победа на техното стадионче. По добри сме от тях,трябва да се излезе с нужното самочуствие ,смелост ,концентрация и желание за победа.
Малко ме притеснява , слабата форма на Миноле ,както и трагичната игра на словашкия малоумник.
Повръща ми се от играта на Хендерсън и Джонсън ,но какво да се прави ,отново съм принуден да ги гледам .Нямам друг избор.

Стъридж може да е възстановен на 100 % но едва ли БР ще го пусне титуляр.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 07 яну 2014 15:56

Мачът ще се предава пряко по Диема от 18:10. Дано най-сетне спрем лошата си серия на селския им стадион.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 07 яну 2014 20:13

Avrameca написа:
suareshampion написа:Стоук вече се опитват да играят футбол при Хюз .Разликата е огромна от предишния треньор,който залагаше предимно на високи дълги центрирания,статични положения ,рушене на играта и много силов футбол.

Стъридж може да е възстановен на 100 % но едва ли БР ще го пусне титуляр.

Незнам,ще видим .Точно той ги наказа с хубав гол в първия кръг ,страхотен футболист ,но много податлив към контузии.
По добре ,да не се форсирват нещата ,да не се повтори проблема. Мисля,че Стъридж ,ще почине и тоя мач и ще е готов за Астън Вила.
Жалко и за Агер ,другия податлив към контузии играч . От това ,което видях срещу Олдъм ,предпочитам него и Туре ,пред словака и Туре. Но ,най добре е да се продава Агер и да не се мъчи повече в силовия английски шампионат. Чуплив играч ,препоръчвам му да смени първенството.
Изгледах мача с Олдъм и мога да кажа ,че бяха прав за Сисоко . Много добър мач за него . Както казах,колкото повече играе това момче ,толкова по добра игра ще показва .И така и става . Очаквам да направи силен мач и срещу Стоук. Надявам се ,Роджърс да спре с експериментите си на гърба на Ливърпул и да продължи да пуска Сисоко ,като титуляр. За другата глупост да пуска Коутиньо на фланга ,няма смисъл да се надявам ,то е ясно ,че титуляра в средата мегазвездата Хендерсън ,никой не може да го измести. Вие искате Мата .Ок ,но ,аз мисля,че той няма никакъв шанс да измести феномена Хендерсън .
Между другото Моузес не игра толкова лошо . Нямам представа защо го изкара на полувремето. Явно го е нарочил и него. Оплаква се от липса на достатъчен интензитет в играта ,но аз не мисля, че беше точно така през това първо полувреме .
Роджърс трябва да спечели мача срещу Стоук ! Длъжен е .Не признавам хиксове ! Момента е много важен.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 08 яну 2014 10:33

Стоук не купиха ли Бътланд? Може и него да пуснат. Колкото до мача, тази година чупим рекорди и прекъсваме антирекорди, така че очаквам победа на тая нива, наречена Британия.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 08 яну 2014 10:49

leoric написа:Стоук не купиха ли Бътланд? Може и него да пуснат. Колкото до мача, тази година чупим рекорди и прекъсваме антирекорди, така че очаквам победа на тая нива, наречена Британия.

Купиха го да и май си седи резерва там, ако не е под наем някъде....не знам честно казано.

Иначе има вероятност и Сако да е възстановен за мача.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “Ливърпул”