Avrameca написа:suareshampion написа:Стоук вече се опитват да играят футбол при Хюз .Разликата е огромна от предишния треньор,който залагаше предимно на високи дълги центрирания,статични положения ,рушене на играта и много силов футбол.
Сега е момента Ливърпул да вземе най после победа на техното стадионче. По добри сме от тях,трябва да се излезе с нужното самочуствие ,смелост ,концентрация и желание за победа.
Малко ме притеснява , слабата форма на Миноле ,както и трагичната игра на словашкия малоумник.
Надявам се ,също ,Джерард ,да си е взел поука и да тича повече в тоя мач.
Повръща ми се от играта на Хендерсън и Джонсън ,но какво да се прави ,отново съм принуден да ги гледам .Нямам друг избор.
Суарес ,докато е на терена винаги ще прогнозирам победа. 1-2
Стъридж може да е възстановен на 100 % но едва ли БР ще го пусне титуляр.
Незнам,ще видим .Точно той ги наказа с хубав гол в първия кръг ,страхотен футболист ,но много податлив към контузии.
По добре ,да не се форсирват нещата ,да не се повтори проблема. Мисля,че Стъридж ,ще почине и тоя мач и ще е готов за Астън Вила.
Жалко и за Агер ,другия податлив към контузии играч . От това ,което видях срещу Олдъм ,предпочитам него и Туре ,пред словака и Туре. Но ,най добре е да се продава Агер и да не се мъчи повече в силовия английски шампионат. Чуплив играч ,препоръчвам му да смени първенството.
Изгледах мача с Олдъм и мога да кажа ,че бяха прав за Сисоко . Много добър мач за него . Както казах,колкото повече играе това момче ,толкова по добра игра ще показва .И така и става . Очаквам да направи силен мач и срещу Стоук. Надявам се ,Роджърс да спре с експериментите си на гърба на Ливърпул и да продължи да пуска Сисоко ,като титуляр. За другата глупост да пуска Коутиньо на фланга ,няма смисъл да се надявам ,то е ясно ,че титуляра в средата мегазвездата Хендерсън ,никой не може да го измести. Вие искате Мата .Ок ,но ,аз мисля,че той няма никакъв шанс да измести феномена Хендерсън .
Между другото Моузес не игра толкова лошо . Нямам представа защо го изкара на полувремето. Явно го е нарочил и него. Оплаква се от липса на достатъчен интензитет в играта ,но аз не мисля, че беше точно така през това първо полувреме .
Роджърс трябва да спечели мача срещу Стоук ! Длъжен е .Не признавам хиксове ! Момента е много важен.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.