Avanti_Ragazzi написа:Кировец написа:Avanti_Ragazzi написа:Кировец написа:Тодор ще се откаже от няколко милиона дълг към своя джоб, но се съмнявам, че ще остави реален кеш в касата. Не е по-прост от пернишките диванета.
Ми той ако имаше реален КЕШ нямаше да допусне хора още преди 3 години да навлязат реално в управлението на клубът! Грешката му дойде от там, че си помисли, че след като тези хора загубиха изборите той ше може пак да си върне властта в клубът и да не им даде обещаното! И да управлява с парите от Газпром, ама Газпром не дойде, онези му спреха всички кинти и той умре! Сега вече няма мърдане , освен ако не стане чудото и Газпром не станат спонсори до лятото, което е невъзможно! То той е дотук, пари вече нема, доверие също, нито има кой да му помогне и иска, не иска ше трябва да предаде клубът и то за без пари!
А как ще обясниш, факта, че много бързо свършиха парите на онези за сектора, а в същото време държат Тодор встрани от този проект. Май и онези се опираха на Газпром, та им пресъхнаха набързо "инвестициите"?
Що Тонев не говори? Щото няма пари и стабилен гръб.
Парите свършиха тогава когато трябваше, това беше крайна но премерена мярка! Парите за сектора, както и тези преди това за играчи, заплати и други разходи идваха от едно място! И след като бащицата се направи на баш шеф и назначи Наско въпреки откровеното нежелание на други хора, парите леко, по-леко започнаха да се спират! Като последната мярка са тези за сектора с цел бащицата да бъде притиснат до стената изцяло вече! Освен това едва ли точно Тонев определя парите, според мен други над него решават тия работи! Според мен всичко е игра с цел Ганя да фалира тотал и да даде акциите без финансови претенции!
Не е вярно. Пари или не е имало или са били твърде малко и вече няма. Тонев сам каза - Не нападайте Батков, той не е виновен. Аз поемам отговорността.
Това са фактите.