Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Тодор Батков - официална тема

Мнениеот Кировец » 07 яну 2014 14:49

Avanti_Ragazzi написа:
Кировец написа:
Avanti_Ragazzi написа:
Кировец написа:Тодор ще се откаже от няколко милиона дълг към своя джоб, но се съмнявам, че ще остави реален кеш в касата. Не е по-прост от пернишките диванета.

Ми той ако имаше реален КЕШ нямаше да допусне хора още преди 3 години да навлязат реално в управлението на клубът! Грешката му дойде от там, че си помисли, че след като тези хора загубиха изборите той ше може пак да си върне властта в клубът и да не им даде обещаното! И да управлява с парите от Газпром, ама Газпром не дойде, онези му спреха всички кинти и той умре! Сега вече няма мърдане , освен ако не стане чудото и Газпром не станат спонсори до лятото, което е невъзможно! То той е дотук, пари вече нема, доверие също, нито има кой да му помогне и иска, не иска ше трябва да предаде клубът и то за без пари!

А как ще обясниш, факта, че много бързо свършиха парите на онези за сектора, а в същото време държат Тодор встрани от този проект. Май и онези се опираха на Газпром, та им пресъхнаха набързо "инвестициите"?
Що Тонев не говори? Щото няма пари и стабилен гръб.

Парите свършиха тогава когато трябваше, това беше крайна но премерена мярка! Парите за сектора, както и тези преди това за играчи, заплати и други разходи идваха от едно място! И след като бащицата се направи на баш шеф и назначи Наско въпреки откровеното нежелание на други хора, парите леко, по-леко започнаха да се спират! Като последната мярка са тези за сектора с цел бащицата да бъде притиснат до стената изцяло вече! Освен това едва ли точно Тонев определя парите, според мен други над него решават тия работи! Според мен всичко е игра с цел Ганя да фалира тотал и да даде акциите без финансови претенции!

Не е вярно. Пари или не е имало или са били твърде малко и вече няма. Тонев сам каза - Не нападайте Батков, той не е виновен. Аз поемам отговорността.
Това са фактите.

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 07 яну 2014 14:49

Avanti_Ragazzi написа:Парите свършиха тогава когато трябваше, това беше крайна но премерена мярка! Парите за сектора, както и тези преди това за играчи, заплати и други разходи идваха от едно място! И след като бащицата се направи на баш пеш и назначи Наско въпреки откровеното нежелание на други хора, парите леко, по-леко започнаха да се спират! Като последната мярка са тези за сектора с цел бащицата да бъде притиснат до стената изцяло вече! Освен това едва ли точно Тонев определя парите, според мен други над него решават тия работи! Според мен всичко е игра с цел Ганя да фалира тотал и да даде акциите без финансови претенции!

И аз мисля така, когато Тонев (по-скоро хората зад него) дойде в Левски Ганьо спомена че е дал към 16 милиона за клуба. Явно тази цифра не им изнася на тези хора.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 07 яну 2014 14:54

Кировец написа:
Avanti_Ragazzi написа:
Кировец написа:
Avanti_Ragazzi написа:
Кировец написа:Тодор ще се откаже от няколко милиона дълг към своя джоб, но се съмнявам, че ще остави реален кеш в касата. Не е по-прост от пернишките диванета.

Ми той ако имаше реален КЕШ нямаше да допусне хора още преди 3 години да навлязат реално в управлението на клубът! Грешката му дойде от там, че си помисли, че след като тези хора загубиха изборите той ше може пак да си върне властта в клубът и да не им даде обещаното! И да управлява с парите от Газпром, ама Газпром не дойде, онези му спреха всички кинти и той умре! Сега вече няма мърдане , освен ако не стане чудото и Газпром не станат спонсори до лятото, което е невъзможно! То той е дотук, пари вече нема, доверие също, нито има кой да му помогне и иска, не иска ше трябва да предаде клубът и то за без пари!

А как ще обясниш, факта, че много бързо свършиха парите на онези за сектора, а в същото време държат Тодор встрани от този проект. Май и онези се опираха на Газпром, та им пресъхнаха набързо "инвестициите"?
Що Тонев не говори? Щото няма пари и стабилен гръб.

Парите свършиха тогава когато трябваше, това беше крайна но премерена мярка! Парите за сектора, както и тези преди това за играчи, заплати и други разходи идваха от едно място! И след като бащицата се направи на баш шеф и назначи Наско въпреки откровеното нежелание на други хора, парите леко, по-леко започнаха да се спират! Като последната мярка са тези за сектора с цел бащицата да бъде притиснат до стената изцяло вече! Освен това едва ли точно Тонев определя парите, според мен други над него решават тия работи! Според мен всичко е игра с цел Ганя да фалира тотал и да даде акциите без финансови претенции!

Не е вярно. Пари или не е имало или са били твърде малко и вече няма. Тонев сам каза - Не нападайте Батков, той не е виновен. Аз поемам отговорността.
Това са фактите.

Да, да вервай си! Ше ти дам един жокер?

Дали едни определени хора от фенските организации на Левски така ще защитават Тонев и до днес, и ще излязат както го направиха вече на откровена война с Тодор ако не са сигурни в сектора! Каквито и да са тези хора, те са първо левскари и никой от тях няма да прости такова нещо като събаряне и не построяване на нова трибуна и то за 100 годишнината, никой от тях запомни ми думите! Те ще го разкъсат за такова нещо, та след като го защитават така уверено и не им пука за спрялата работа по-стоежа значи са сигурни в неговото построяване! Или по-скоро им е обещано, че няма да има проблем с това стига да си свършат своята работа и те!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 07 яну 2014 14:55

Avanti_Ragazzi, това са неща, дето ние обикновените фенове на футбола, няма как да знаем, така че слухове и слухчета врати неотварят.
Батков няма, как да фалира, той си има неговия бизнес, но виж той може да фалира, защото комунист лесно власт не дава.
Също така, мисля че мина времето, в което Батков беше опрян до стената, това беше времето преди изборите, в момента позициите на Батков са по-силни от всякога, а и тези, които бяха зад Тонев, вече го оставиха сам да се оправя.
Няма вече ВТБ, няма вече ББ, махната Тонев, като шеф на тотото, махнаха го от още редица неща, то ест Тонев в момента е господин никой, който според мен тихомълком ще се отдалечи, колкото се може повече от Герена, а относно стадиона там нещата са ясни, теглене на кредит.
Изображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 07 яну 2014 14:55

Освен това нямаше как Тодор да откаже на Вожда в зенита на управлението и дерибейството му. Обеща ви Газпром, но всичко отиде подяволите.
Аз гшедах внимателно какво каза Боримиров преди няколко месеца - той бе уверен в студиото на канал 3, че Левски зимата ще имат нов собственик, само розови моменти чакали клуба и привържениците.
Да, ама балона освенц че се е спукал, ами не е бил с пари, а с хелий и сега всички говорят и изглеждат смешно.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 07 яну 2014 14:59

Кировец написа:Освен това нямаше как Тодор да откаже на Вожда в зенита на управлението и дерибейството му. Обеща ви Газпром, но всичко отиде подяволите.
Аз гшедах внимателно какво каза Боримиров преди няколко месеца - той бе уверен в студиото на канал 3, че Левски зимата ще имат нов собственик, само розови моменти чакали клуба и привържениците.
Да, ама балона освенц че се е спукал, ами не е бил с пари, а с хелий и сега всички говорят и изглеждат смешно.

Борето каза на лятото не на зимата, недей така да му променяш думите!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 07 яну 2014 15:01

PFC Litex написа:Avanti_Ragazzi, това са неща, дето ние обикновените фенове на футбола, няма как да знаем, така че слухове и слухчета врати неотварят.
Батков няма, как да фалира, той си има неговия бизнес, но виж той може да фалира, защото комунист лесно власт не дава.
Също така, мисля че мина времето, в което Батков беше опрян до стената, това беше времето преди изборите, в момента позициите на Батков са по-силни от всякога, а и тези, които бяха зад Тонев, вече го оставиха сам да се оправя.
Няма вече ВТБ, няма вече ББ, махната Тонев, като шеф на тотото, махнаха го от още редица неща, то ест Тонев в момента е господин никой, който според мен тихомълком ще се отдалечи, колкото се може повече от Герена, а относно стадиона там нещата са ясни, теглене на кредит.

Ох боже само като прочета ВТБ и ми е ясна работата колко ги разбирате нещата! Само да ви кажа, че ВТБ никога не са били истински спонсори на Левски а бяха параван за финансиране на клубът от вън! :lol:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 07 яну 2014 15:02

Avanti_Ragazzi написа:
Кировец написа:Освен това нямаше как Тодор да откаже на Вожда в зенита на управлението и дерибейството му. Обеща ви Газпром, но всичко отиде подяволите.

Аз помня, че за зимата говореше. Малко след като бе уволнен за Нти път. Може и да бъркам, но все тая - инфото му явно е било фалш.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 07 яну 2014 15:04

Кировец написа:
Avanti_Ragazzi написа:

Аз помня, че за зимата говореше. Малко след като бе уволнен за Нти път. Може и да бъркам, но все тая - инфото му явно е било фалш.

Беше есента след първото дерби и говореше за лятото, не за зимата! :lol:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 07 яну 2014 15:05

Avanti_Ragazzi написа:Ох боже само като прочета ВТБ и ми е ясна работата колко ги разбирате нещата! Само да ви кажа, че ВТБ никога не са били истински спонсори на Левски а бяха параван за финансиране на клубът от вън! :lol:

По-лесно казано, чрез това име дойдоха ли 3 милиона в отбора?
Изображение

Върни се в “Архив”