Der Führer написа:В схемата на Гуардиола няма типичен дефанзивен халф тип разбивач . По-скоро някой с функциите като на Пирло в Юве . Лошото е , че Алкантара и там го няма никакъв . Другото лошо ( за Гуардиола ) е , че Меси е само един и е в Барса![]()
Кирхоф няма да играе повече в Байерн .. поне докато треньор е Гуардиола . Най-вероятно лятото ще дойде един измежду Давид Луис ( около 35 млн евро ) или Иниго Мартинез от Сосиедад ( 30 млн евро ) . Кактои някой от по-евтините Диего Годин и Алберто Ботиа ( юноша на Барса с който Пеп е работил ) . И четеримата са централни защитници . По всяка вероятност след Кирхов , лятото си тръгват и Ван Буйтен , Данте и Манджукич ... не е сигурно какво ще стане с Бадщубер ( дано се възстанови напълно ) . А Хави Мартинез едва ли ще иска да остане в отбора , ако стои основно на пейката , както до момента .

Къде да ходят Данте и Манджукич? Данте внесе реда в защитата ни, такъв какъвто не бяхме имали от години, а и е в последните си силни години. Къде да ходи и за кога, и най-вече защо? Без него оставаме само с Боатенг и Бадщубер, който не се знае в каква форма ще е и кога и с кого ще се сработи. А и честно казано играта на Данте повече ми харесва от играта на Бадщубер преди контузията. Той между другото не подписа ли договор тия дни?
А Манджукич защо? Нямаме ли нужда от 2-ма чисти нападатели от световна класа? Ако единият се контузи какво правим, а и ротацията е най-естественото нещо. Предполагам Пизаро и той си тръгва, а и вече е много стар. Знам, че и Гьотце е вариант, но 1 и половина нападатели ми се струват твърде твърде малко.
А Ван Буйтен тръгва ли си или се пенсионира?