Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Мнениеот doktora25 » 05 яну 2014 01:23

Der Führer написа:В схемата на Гуардиола няма типичен дефанзивен халф тип разбивач . По-скоро някой с функциите като на Пирло в Юве . Лошото е , че Алкантара и там го няма никакъв . Другото лошо ( за Гуардиола ) е , че Меси е само един и е в Барса :lol:
Кирхоф няма да играе повече в Байерн .. поне докато треньор е Гуардиола . Най-вероятно лятото ще дойде един измежду Давид Луис ( около 35 млн евро ) или Иниго Мартинез от Сосиедад ( 30 млн евро ) . Кактои някой от по-евтините Диего Годин и Алберто Ботиа ( юноша на Барса с който Пеп е работил ) . И четеримата са централни защитници . По всяка вероятност след Кирхов , лятото си тръгват и Ван Буйтен , Данте и Манджукич ... не е сигурно какво ще стане с Бадщубер ( дано се възстанови напълно ) . А Хави Мартинез едва ли ще иска да остане в отбора , ако стои основно на пейката , както до момента .

:o :o :o
Къде да ходят Данте и Манджукич? Данте внесе реда в защитата ни, такъв какъвто не бяхме имали от години, а и е в последните си силни години. Къде да ходи и за кога, и най-вече защо? Без него оставаме само с Боатенг и Бадщубер, който не се знае в каква форма ще е и кога и с кого ще се сработи. А и честно казано играта на Данте повече ми харесва от играта на Бадщубер преди контузията. Той между другото не подписа ли договор тия дни?
А Манджукич защо? Нямаме ли нужда от 2-ма чисти нападатели от световна класа? Ако единият се контузи какво правим, а и ротацията е най-естественото нещо. Предполагам Пизаро и той си тръгва, а и вече е много стар. Знам, че и Гьотце е вариант, но 1 и половина нападатели ми се струват твърде твърде малко.
А Ван Буйтен тръгва ли си или се пенсионира?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 05 яну 2014 01:41

Бадщубер до 1 година е абсурд да играе на доборо ниво футбол така че аз не го слагам в сериозните планове до лятото на 2015 или поне пролетта. Най-вероятно ще си тръгнат Буйтен и Пизаро. Лятото ще остане един централен защитник да се купи и сме готови.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 05 яну 2014 02:40

doktora25 написа:
Der Führer написа:В схемата на Гуардиола няма типичен дефанзивен халф тип разбивач . По-скоро някой с функциите като на Пирло в Юве . Лошото е , че Алкантара и там го няма никакъв . Другото лошо ( за Гуардиола ) е , че Меси е само един и е в Барса :lol:
Кирхоф няма да играе повече в Байерн .. поне докато треньор е Гуардиола . Най-вероятно лятото ще дойде един измежду Давид Луис ( около 35 млн евро ) или Иниго Мартинез от Сосиедад ( 30 млн евро ) . Кактои някой от по-евтините Диего Годин и Алберто Ботиа ( юноша на Барса с който Пеп е работил ) . И четеримата са централни защитници . По всяка вероятност след Кирхов , лятото си тръгват и Ван Буйтен , Данте и Манджукич ... не е сигурно какво ще стане с Бадщубер ( дано се възстанови напълно ) . А Хави Мартинез едва ли ще иска да остане в отбора , ако стои основно на пейката , както до момента .

:o :o :o
Къде да ходят Данте и Манджукич? Данте внесе реда в защитата ни, такъв какъвто не бяхме имали от години, а и е в последните си силни години. Къде да ходи и за кога, и най-вече защо? Без него оставаме само с Боатенг и Бадщубер, който не се знае в каква форма ще е и кога и с кого ще се сработи. А и честно казано играта на Данте повече ми харесва от играта на Бадщубер преди контузията. Той между другото не подписа ли договор тия дни?
А Манджукич защо? Нямаме ли нужда от 2-ма чисти нападатели от световна класа? Ако единият се контузи какво правим, а и ротацията е най-естественото нещо. Предполагам Пизаро и той си тръгва, а и вече е много стар. Знам, че и Гьотце е вариант, но 1 и половина нападатели ми се струват твърде твърде малко.
А Ван Буйтен тръгва ли си или се пенсионира?

На Пизаро и Ван Буйтен договорите изтичат лятото и на 99% няма да бъдат подновени .
Ако гледаш редовно мачовете ще забележиш че Манджукич и Гуардиола много не си говорят . Не вярвам след цялата сага Левандовски да търка пейката . Което означава че Манджукич подобно на Гомес ще поиска да си тръгне . Интерес не липсва. Гьотце и Мюлер също ще бъдат използвани като нападатели . Грийн ще бъде привлечен в първия отбор . Така че опции ще има . Нито Манджукич , нито Левандовски ще се съгласят да са резерви .
Данте също е недолюбван от Гуардиола . Освен всичко друго , нито Боатенг , нито Данте са предпочитания тип защитници от Гуардиола .Съвсем отделно че правят и много грешки Пеп иска защитници които могат да изнасят топката . Като Пике , Луиз , Хумелс . Иниго Мартинез също е такъв играч . Боатенг е по-млад , може да играе и като десен бек . Бадщубер е играл ляв бек . Контенто вече на два пъти играе централен защитник . Хами Мартинез също може да играе централен защитник ( за да освободи място за Алкантара ) . Не е трудно да се предположи , че ще има продадени лятото . И съм почти сигурен че Манджукич и Данте няма да останат в отбора .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 05 яну 2014 15:36

[center]Днес Ули Хьонес навърши 62 лазарника. Жив, здрав и корав да е! Нека постигне още много с БАЙЕРН![/center]

[center]Изображение[/center]
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 06 яну 2014 08:38

Кале Румениге: "Ние няма да се разделяме с Марио Манджукич. Много сме доволни от Марио. Той имаше голям принос за титлите, които спечелихме миналата година."
"Манджукич е страхотен футболист, който се разви още повече в Байерн. Ние сме готови дори да обсъдим удължаване на неговия договор, който е до 2016 година."

"Давид Луис? Заявявам го много ясно: този футболист изобщо не стои на дневен ред при нас. Към момента няма да се занимаваме със слуховете, с които ще ни свързват през лятото."
"Лично аз си пожелавам Холгер Бадщубер да се завърне в игра. Той ще бъде като ново попълнение, което ще пасне много добре на Байерн. Той е страхотно момче и много важен футболист за нас."

Източник

До тук със спекулациите за това дари Марио Манджукич, ще си ходи. На този етап остава, което ме радва много. Аз съм от феновете му. За Д. Луиз ще се говори много, ама чак през лятото :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 06 яну 2014 08:45

MCMXIII написа:
Кале Румениге: "Ние няма да се разделяме с Марио Манджукич. Много сме доволни от Марио. Той имаше голям принос за титлите, които спечелихме миналата година."
"Манджукич е страхотен футболист, който се разви още повече в Байерн. Ние сме готови дори да обсъдим удължаване на неговия договор, който е до 2016 година."

"Давид Луис? Заявявам го много ясно: този футболист изобщо не стои на дневен ред при нас. Към момента няма да се занимаваме със слуховете, с които ще ни свързват през лятото."
"Лично аз си пожелавам Холгер Бадщубер да се завърне в игра. Той ще бъде като ново попълнение, което ще пасне много добре на Байерн. Той е страхотно момче и много важен футболист за нас."

Източник

Супер. 8-)
До тук със спекулациите за това дари Марио Манджукич, ще си ходи. На този етап остава, което ме радва много. Аз съм от феновете му. За Д. Луиз ще се говори много, ама чак през лятото :)
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 06 яну 2014 13:00

Вие пък на Румениге ли ще вярвате??? Я отворете темата за Левандовски и вижте великите капацитети какво решиха за Манджукич.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 06 яну 2014 13:18

Neron написа:Вие пък на Румениге ли ще вярвате??? Я отворете темата за Левандовски и вижте великите капацитети какво решиха за Манджукич.

Ти не знаеш ли, че Манджу идва в СЛАВИЯ :mrgreen: Но Кале още не е уведомен....

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 06 яну 2014 16:19

MCMXIII написа:
Neron написа:Вие пък на Румениге ли ще вярвате??? Я отворете темата за Левандовски и вижте великите капацитети какво решиха за Манджукич.

Ти не знаеш ли, че Манджу идва в СЛАВИЯ :mrgreen: Но Кале още не е уведомен....

Ами то в темата само слависти не бяха писали за това и не знаех че идва в Славия. Всички си го писаха за сигурен техен играч от лятото. То не беше Манчестър не беше Арсенал не беше Ювентус не беше Барселона и т.н. И от всичкото изписано там разбрах че Байерн започват мач с 11 човека на терена. Просветлиха ме по всички въпроси за отбора който гледам подкрепям и следя от много години.

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 06 яну 2014 16:33

Никога не е късно, да научиш нещо ново. Особено от човек който не знае, БАЙЕРН от Мюнхен ли са или Мюнхенгладбах :)

Момчетата са в Доха, Катар. Вижте кои тренират вече:

Върни се в “Байерн”