Neo M написа:Не знаех, че си руснак, но това не променя нещата. ЕАС може и да е мъгла на този етап, но вече могат да се видят някои неща. Като това, че всичките, които членуват в него са бивши руски републики и настоящи техни сателити. Всички видяхме как реагира Путин в случая с Украйна и да ти кажа честно, на мен пък не ми хареса това. Вярно е, ония са му до г**а и на него не му се ще да има външна граница с ЕС, но никак не ми се ще да се окажем в тяхното положение. Ясно е и как живеят обикновените граждани на Русия, а и тези извън Москва. В момента Русия не може да ни предложи нищо, което си нямаме. Но, дори и да можеше, то пак нямаше да си заслужава, защото знаем каква цена щяхме да платим, за да го получим.
Ами засега са руски, не се знае какво ще е след 3, 5, 15 г. В началото ЕС е тръгнал с 6 държави, сега са 28, но вече има предпостваки за разпадането му. И уж сме част от Европа, всеки може да живее и работи където поиска, а когато това трябваше да стане факт, изведнъж започнаха да се случват странни неща и се разбра , че всъщност не сме толкова желани от братята европейци. Изобщо не обичам двуличниците.