Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Stahlgewitter » 05 яну 2014 12:41

Кировец написа:
Stahlgewitter написа:Е дай да ревна,да спра да ходя на мачове и да гледам фигурно пързаляне.Аз си обичам отбора.Добър,лош,в криза ЛЕВСКИ е моят отбор и аз винаги ще съм оптимист.

Ама идеалнооо - за Тодор и Иво.
Така разсъждаваше голям процент от феновете на ЦСКА при Титан, та видяхме докъде я докараха двамата пернишки красавци.
Трябва да си оптимист, когато има основите за нещо, което да лъха на потенциал.

Пак бъркаш нещата.Ще те оставя сам да направиш разликите.
Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 05 яну 2014 15:13

Stahlgewitter написа:
Кировец написа:
Stahlgewitter написа:Последните страници са пълни само с мнения на злорадстващи красноармейци и крайно недоволни форумни хейтъри.Има и малък процент хора с идея,но много малък.Пак повтарям,че чесането на езици тук е безполезно.Истината е на стадиона.Добър,лош отбора си е отбор.За мен в това се изразява фенството.

И Славия си е отбор, и Портсмут си е отбор и Тампере Юн. беше отбор.

Колега,за мен водещото е любовта към отбора не омразата към другите.Затова съм оптимист винаги.Това нито Батков,нито Тонев,нито който и да било може да ми вземе.

защо си мислиш , че въпреки че не понасям тара и тоньо не съм бил на стадиона и не съм викал с цяло гърло ?
Не говоря само за себе си . Има доста хора като мене , които осъзнават , какво се случва с клуба , но водени от любовта си към отбора
продължават да ходят по мачове и подкрепят докрай отбора .
Истината обаче е , че и вредните елементи в ръководството , и тези от фракциите , използват тази любов . Мислиш ли , че не си говорят помежду си -
"абе ние ще си правим нашите работи ...то винаги ше се намери кой да дойде на стадиона " ?
просто нещата са организирани при тях . Няма как , аз , ти и още 15 човека да правим революция . Единствения вариант за някакво влияние над общественото мнение
е форума .

ПС: Мислиш ли че след като казах на Тоньо в очите кво мисля за него , той си го е сложил присърце? Мислиш ли , че след като в няколко мача извиках в сектор -Б против тара и тончо , някой обърна внимание ? Мислиш ли , че след като почти се скарах с хора от НПК не чух това , което очаквах и да чуя , а именно "след като си толкова отворен , ходи махай и тара и тоньо" гарнирано с тривиалната реплика -"уж ние сме еди какви се , а като трябва да се направи нещо търсите нас" ? ...на което човек би се учудил .
Разбери , когато има далавера ... и ръководители и тартори на фракции са винаги -ЗА !
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 05 яну 2014 15:16

Е това имам предвид.Остава само да сме на стадиона и да се надяваме на нещо по-добро.
Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 05 яну 2014 15:28

Stahlgewitter написа:Е това имам предвид.Остава само да сме на стадиона и да се надяваме на нещо по-добро.

Започваш да схващаш за какво говоря . аз и ти нищо няма да променим на стадиона . Дори и да предприемеш някакви действия , ще те смачкат първо "свои" .
Във форума обаче , никой не може да ти забрани да пишеш това , което мислиш . преди години съм го казвал , сега пак ще го кажа (напиша).
Радвам се ако успея да убедя и дори един фен , че определени хора са вредни за Левски . Днес един , утре друг и т.н.
А тия нещастници (ръководство и платени фенове ) са толкова кухи , че дори и в Африка ги разбраха ,

ПС: Появата на Тоньо има и положителен ефект. Някои ще питат какъв е той ? ...ами отговарям веднага :

Както нас преди време ни разделиха на разбирачи и истински фенове , така в момента са разделени и те . Батков с неговите хора и Тоньо с неговите .
Борба за власт , а последствията ги виждате сами ....ден след ден си вадят кирливите ризи :)). Вече и непросветен може да усети колко струват.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 05 яну 2014 17:15

Имам едно предложение.Нека НФК на ЛЕВСКИ да направи във всяка банка по една сметка за ЛЕВСКИ и който желае да внася пари в нея и всичко да отива за клуба.Аз имам желание всеки месец да дарявам 20лв.(толкова имам възможност)на клуба ЛЕВСКИ.И така ще се съберат доста пари.Хем ще видим колко вярна публика имаме.Има и друг начин.Да направят фондация ЛЕВСКИ и всеки месец да ми приспадат от заплатата ми по 20лв.Нещо като членски внос.Но с едно условие всеки месец да има отчет за събраните и изразходвани пари.По този начин ще станем нещо като БАРСА и РЕАЛ МАДРИД. Така и ние феновете който не можем да ходим всеки мач на стадиона ще допринасяме всеки месец с нещо за клуба.По този начин ще има постоянни и сигурни доходи за клуба.ЗАТОВА ГОСПОДА ГУГУТКОВЦИ И БАЙЛОВЦИ ПОМИСЛЕТЕ ПО ТЕЗИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ А НЕ МИ РЪСЕТЕ ТЪПИ ДЕКЛАРАЦИИ ЕДНА СЛЕД ДРУГА.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 05 яну 2014 17:18

Левски и ЦСКА могат да се оправят само за 1-2 сезона, но просто трябва да преглътнат егото си.
Докато се излиза с думи ние сме Левски и се борим винаги за титли, скоро няма се оправите.
Дори с юноши, поради фенската ви маса никога няма изпаднете, та с юноши изкарвате 1-2 сезона, махате всички скъпи играчи, изчиствате си задълженията и след това с умерено темпо се връщате двойно по-силни.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 05 яну 2014 17:51

zlobul написа:И...между другото ...още съм с бан във форума на официалния сайт , затва че съм "плюл" по Гн. Тонев :)))

хахха аз там съм с два перманентни бана. :lol:
Единият е защото написах нещо срещу фракциите, изкараха ме чорбар.
Другият е, защото писах срещу Тонев. Пак ме изкараха чорбар.
Жалка работа.

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 05 яну 2014 17:55

LaRgO написа:
zlobul написа:И...между другото ...още съм с бан във форума на официалния сайт , затва че съм "плюл" по Гн. Тонев :)))

Жалка работа.

Не е лош форума, но има няколко комплексари....най-вече един "младеж"- Седем:Едно(върха на комплексарщината :lol: ), които си мислят, че каквото кажат...всеки е длъжен да се съобразява с тяхното мнение.Иначе автоматично става фен на четирибуквието, Литекс, Лудогорец и т.н.Но болшинството са точни младежи. :lol:

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 05 яну 2014 18:15

LaRgO написа:

Жалка работа.

Ти и тука ми изглеждаш такъв.
Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 05 яну 2014 18:18

LaRgO написа:

Жалка работа.

На фона на всичко това , всеки може да си направи сам преценката . Въпреки всичко ще помогна малко :

1-президент - ботевист , после чорбар , агент на ДС .
2-тъпо парашутистче , с IQ около нулата. На всичкото отгоре -локомотивец.
3-платени тартори на фракции , които облъчват всичко под 20-21 год.

Е как да стане ?

Върни се в “Левски”