Stahlgewitter написа:Кировец написа:Stahlgewitter написа:Последните страници са пълни само с мнения на злорадстващи красноармейци и крайно недоволни форумни хейтъри.Има и малък процент хора с идея,но много малък.Пак повтарям,че чесането на езици тук е безполезно.Истината е на стадиона.Добър,лош отбора си е отбор.За мен в това се изразява фенството.
И Славия си е отбор, и Портсмут си е отбор и Тампере Юн. беше отбор.
Колега,за мен водещото е любовта към отбора не омразата към другите.Затова съм оптимист винаги.Това нито Батков,нито Тонев,нито който и да било може да ми вземе.
защо си мислиш , че въпреки че не понасям тара и тоньо не съм бил на стадиона и не съм викал с цяло гърло ?
Не говоря само за себе си . Има доста хора като мене , които осъзнават , какво се случва с клуба , но водени от любовта си към отбора
продължават да ходят по мачове и подкрепят докрай отбора .
Истината обаче е , че и вредните елементи в ръководството , и тези от фракциите , използват тази любов . Мислиш ли , че не си говорят помежду си -
"абе ние ще си правим нашите работи ...то винаги ше се намери кой да дойде на стадиона " ?
просто нещата са организирани при тях . Няма как , аз , ти и още 15 човека да правим революция . Единствения вариант за някакво влияние над общественото мнение
е форума .
ПС: Мислиш ли че след като казах на Тоньо в очите кво мисля за него , той си го е сложил присърце? Мислиш ли , че след като в няколко мача извиках в сектор -Б против тара и тончо , някой обърна внимание ? Мислиш ли , че след като почти се скарах с хора от НПК не чух това , което очаквах и да чуя , а именно "след като си толкова отворен , ходи махай и тара и тоньо" гарнирано с тривиалната реплика -"уж ние сме еди какви се , а като трябва да се направи нещо търсите нас" ? ...на което човек би се учудил .
Разбери , когато има далавера ... и ръководители и тартори на фракции са винаги -ЗА !