Безкомпромисен написа:Siegfried написа:Безкомпромисен написа:http://vbox7.com/play:e501d6e8 - предаването Безкомпромисно от 2008г. , който го гледа ще научи интересни неща и най-важното истината!
ЖЕКА, истината е само една - КАПИТАЛЪТ на КАРЛ МАРКС!!! Казах ти - КОМУНИЗМ НАВСЕГДА!!! Усещам как ленинското цъфти и избуява в мен!!! ВИЖДАМ ПЕТОЛЪЧКИ!!!!!!!!!!! ВИЖДАМ СТАЛИН!!! ТОЙ МИ СОЧИ ЕДИН ЧЕРВЕН ПЪТ..... ВИЖДАМм..... ВИЖДАм.... ВИЖДАМ... -
[center][/center]
По снимката и по думите ви разббирам що за комунистически отпадък сте!Съветвам нормалните хора да се пазят от комунистическите престъпници - техните бацили са опасни и отровни- те са антибългари служещи на чужда и враждебна на България страна - СССР!Ако БАП дойде на власт тогавеа България ще стане завинаги свободна зона от комунизъм-болшевизъм и всеки един комунистически престъпник ще го е страх да влезе на територията а България, защото ще го чака най-строго наказание от закона!
КЪСНО Е, ЖЕКООВВ!!!! МУ ХАХАХАХААХ!!!
Отдавна съм пръснал бацилите си тук!!! За тази цел най-редовно се оригвам и пърдя на обществени места - за да мога да облъча колкото се може повече хора с моите комунистически газове, миризми и микроби!!! КЪСНО Е, ЖЕКОВ!!!! ТИ ЗАКЪСНЯ!!! Сега отивам при Станишев, който ми е обещал един прекрасен портрет на Ленин (а аз колекционирам такива) за добре свършената работа.
ЗАКЪСНЯ!!! МОИТЕ БАЦИЛИ СА НАВСЯКЪДЕ!!!

[/center]