Предаването "Безкомпромисно"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Re: Предаването "Безкомпромисно"

Мнениеот Siegfried » 05 яну 2014 01:32

Безкомпромисен написа:
Siegfried написа:
Безкомпромисен написа:http://vbox7.com/play:e501d6e8 - предаването Безкомпромисно от 2008г. , който го гледа ще научи интересни неща и най-важното истината!

ЖЕКА, истината е само една - КАПИТАЛЪТ на КАРЛ МАРКС!!! Казах ти - КОМУНИЗМ НАВСЕГДА!!! Усещам как ленинското цъфти и избуява в мен!!! ВИЖДАМ ПЕТОЛЪЧКИ!!!!!!!!!!! ВИЖДАМ СТАЛИН!!! ТОЙ МИ СОЧИ ЕДИН ЧЕРВЕН ПЪТ..... ВИЖДАМм..... ВИЖДАм.... ВИЖДАМ... -

[center]Изображение[/center]

По снимката и по думите ви разббирам що за комунистически отпадък сте!Съветвам нормалните хора да се пазят от комунистическите престъпници - техните бацили са опасни и отровни- те са антибългари служещи на чужда и враждебна на България страна - СССР!Ако БАП дойде на власт тогавеа България ще стане завинаги свободна зона от комунизъм-болшевизъм и всеки един комунистически престъпник ще го е страх да влезе на територията а България, защото ще го чака най-строго наказание от закона!

КЪСНО Е, ЖЕКООВВ!!!! МУ ХАХАХАХААХ!!!
Отдавна съм пръснал бацилите си тук!!! За тази цел най-редовно се оригвам и пърдя на обществени места - за да мога да облъча колкото се може повече хора с моите комунистически газове, миризми и микроби!!! КЪСНО Е, ЖЕКОВ!!!! ТИ ЗАКЪСНЯ!!! Сега отивам при Станишев, който ми е обещал един прекрасен портрет на Ленин (а аз колекционирам такива) за добре свършената работа.
ЗАКЪСНЯ!!! МОИТЕ БАЦИЛИ СА НАВСЯКЪДЕ!!! :twisted: :twisted: :twisted:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 05 яну 2014 01:36

Безкомпромисен написа:http://vbox7.com/play:e501d6e8 - предаването Безкомпромисно от 2008г. , който го гледа ще научи интересни неща и най-важното истината!
Иначе на горният получовек няма да му обръщам внимание, защото задачата на комунистите е да провокират в тази хубава тема!

Жеков, само с началото на клипа показваш колко не разбираш от политика и икономика. Защото социалисти и комунисти има по целия свят. Социалистите дори са приемани за напълно нормална част от политическия и икономическия живот на една държава. В една Дания например си живуркат в социализъм или социалдемокрация. Така,че е напълно нормално да има хора социалисти по идеалогия. Друг е въпросът,че има прекалено много хора които са социалисти и комунисти по партийна линия, но това важи и за либерастите, националистите, центристи, зелени и т.н..

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 05 яну 2014 01:41

Комунистическите главорези започнаха да оспамвата тази хубава тема, защото се страхуват, че в предаването Безкомпромисно се казва истината и ги е страх , защото ако народът научи истината за комунистическите престъпления , изтезания и убийства, тогава и се дигне българския народ и БАП дойде на власт тогава България освен че ще се декомунизира радикално и безкомпромисно ами ще я върнем такава , каквато е била преди най-черният и кървав ден в Българската история 09.09.1944г. - на първо место на Балканите и на шесто в Европа, а защо не и по-нагоре!От това най-много се страхуват комунистическите престъпници!
Бог да пази всички нормални хора от комунистиЯ
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 05 яну 2014 01:44

Alexx написа:
Иначе на горният получовек няма да му обръщам внимание, защото задачата на комунистите е да провокират в тази хубава тема!

Жеков, само с началото на клипа показваш колко не разбираш от политика и икономика. Защото социалисти и комунисти има по целия свят. Социалистите дори са приемани за напълно нормална част от политическия и икономическия живот на една държава. В една Дания например си живуркат в социализъм или социалдемокрация. Така,че е напълно нормално да има хора социалисти по идеалогия. Друг е въпросът,че има прекалено много хора които са социалисти и комунисти по партийна линия, но това важи и за либерастите, националистите, центристи, зелени и т.н..

В това предаване показвам истинската същност на масовият убиец и комунистически терорист антибългарин Васил Христов - Бойчо!
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 05 яну 2014 01:50

Какво е социализъм, неолиберализъм, кейнсианство, минархизма и какво ти е мнението за тях?
Какво ти е мнението ти за Давид Рикард,Адам Смит, Джон Лок, Фридрих Хайек, Лудвиг фон Мизес, Милтън Фридман,Кейнс ... ?
И ти каквоа алтернатива даваш на комунизма ? Кейнсианство или неокласическа икономика?

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 05 яну 2014 01:54

Най-добрата алтернатива на съветско - комунистическото робство е парламентарна монархия с двукамерна законодателна власт , така както е било преди най-черният и кървав ден в българската история 09.091944г. и България е била на първо место на Балканите и на шесто место в Европа!Това е ясната и точна алтернатива!
Иначе социализъм, комунизъм, болшевизъм и т.н. са все изродски и античовешки идеи!

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 05 яну 2014 01:56

Alexx написа:Какво е социализъм, неолиберализъм, кейнсианство, минархизма и какво ти е мнението за тях?
Какво ти е мнението ти за Давид Рикард,Адам Смит, Джон Лок, Фридрих Хайек, Лудвиг фон Мизес, Милтън Фридман,Кейнс ... ?
И ти каквоа алтернатива даваш на комунизма ? Кейнсианство или неокласическа икономика?

Жеков със сигурност е антиминархист, защото, ако приемем, че 7 000 000 от населението сме ком. безродници, то какъв е смисълът той (който скоро ще вземе властта) да се грижи за преуспяването и щастието на отделния индивид :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 05 яну 2014 02:03

За щастието и успяването на нормалния човек ще се грижи държавата, а комунистическите престъпници , убийци и терористи ще бъдат съдени и осъдени с най-цялата строгост на закона!

haha

Мнениеот haha » 05 яну 2014 02:08

Жеков, аз съм комунистичеки престъпник и бивш член на Държавна Сигурност, нищо че съм роден след 89-а. Идоли са ми Маркс и Енгелс, Ленин, Тодор Живков и Станишев. Обичам червения цвят и мисля да започна да си пришивам по една петолъчка на всяка дрешка.
Дано БАП не дойде на власт, че тогава всички комунистически престъпници от тоя гнусен болшевишки форум ще бъдат пратени по затворите. Георги Жеков ще изгрее над простосмъртните като един полубог, истински спасител на човечеството.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 05 яну 2014 02:14

haha написа:Жеков, аз съм комунистичеки престъпник и бивш член на Държавна Сигурност, нищо че съм роден след 89-а. Идоли са ми Маркс и Енгелс, Ленин, Тодор Живков и Станишев. Обичам червения цвят и мисля да започна да си пришивам по една петолъчка на всяка дрешка.
Дано БАП не дойде на власт, че тогава всички комунистически престъпници от тоя гнусен болшевишки форум ще бъдат пратени по затворите. Георги Жеков ще изгрее над простосмъртните като един полубог, истински спасител на човечеството.

Значи открито и без капка срам си признавате , че сте комунистически отпадък! Ето че излизам прав , като казвам, че на комунистическите престъпници бетонните им комунистически тикви са пълни само с петолъчки , сърпове и чукове!
Иначе ако БАП дойде на власт , наистина няма да има милост за нито един комунистически престъпник!

Върни се в “Свободна зона”