Тодор Батков - официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- makedonski
- Контакти:
Re: Тодор Батков - официална тема
За да се стигне това положение грешките са се трупали с години. Както всяко комунистическо правителство е докарвало до разруха България, така и агент Тара направи това с Левски. Още преди години беше видно, че клубът затъва, а тогава целият стадион крещеше "Какъв е Батков според вас?!". Както всеки един мазен комунист, Батков успя с пари да отложи края си, но с това докара голяма беда на Левски.
Очаквано за мен се сринахме игрово, финансово, организационно и най-лошото: Морално. Няма морал в Левски вече, всичко е страх, лъжи и замазване на очите. Батков е собственик, а някакви никаквици ще му искат сметка и ще му обявяват война, а пък той им дава по 15 хилки месечно. Да се откажат от петнайската и да попитат как да върнат останалите пред стадиона заради техните цигании, побоища и нзнам си какви още наркоизпълнения. Не може Левски да издържа и Батков и Тонев и СекБтор. Този клуб точно тези го докараха до това положение. Вместо да дават се главоболят как повече да краднат и лапнат. Левски фалира не защото няма пари, а защото левскари спират да подкрепят отбора заради клоуните начело и в сектора. Не може старите левскари да си купуват билети и артикули с цел подпомагане на клуба, а никаквиците да влизат безплатно, да гонят инакомислещите и да вземат по няколко екипа безплатно, да казват кой къде ще се продава, а като няма пари , един лев не са изкарали да помогнат
Мъчно, мъчно, много ми е мъчно в момента, до къде я докарахме 

батков пак си симулира някакви срещи с "феновете" и си мисли, че се връзваме. Чакайте неговите подчинени да му се нахвърлят. Нали ще секнат парите.
- Stahlgewitter
- Контакти:
LaRgO написа:батков пак си симулира някакви срещи с "феновете" и си мисли, че се връзваме. Чакайте неговите подчинени да му се нахвърлят. Нали ще секнат парите.
И ти как изпълзя от архива.Не беше писал от събличането на Петев.Почвам да си мисля,че си платен хейтър.

Батков нали щеше да говори покрай празниците за строежа на стадиона 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- Stahlgewitter
- Контакти:
mikata написа:Батков нали щеше да говори покрай празниците за строежа на стадиона
Наистина ли искаш да чуеш?

mikata написа:Батков нали щеше да говори покрай празниците за строежа на стадиона
Е той днес индиректно го каза, не ме занимавайте със стадиона, търсете си Тонев.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Stahlgewitter написа:LaRgO написа:батков пак си симулира някакви срещи с "феновете" и си мисли, че се връзваме. Чакайте неговите подчинени да му се нахвърлят. Нали ще секнат парите.
И ти как изпълзя от архива.Не беше писал от събличането на Петев.Почвам да си мисля,че си платен хейтър.
Кой ще е този лудия, дето ще ми плаща за това ?

2 часа, а не останало време за стадиона ? Честно, това не е ли простотия ? Само не ми казвай, че два часа са убеждавали батков да не продава Гари и затова не е останало време.
Вярно ли е, че една група хора взима по 15 000лв. на месец ? Да или не.
Откъде дойде автобуса за фракциите ? Ако не е срамно, защо гугутката излъга, че автобуса е подарък от Ултрас Сур ?
Нагла и жалка лъжа. Не се ли питаш защо излъга ?
Колко пъти членове на София - Запад бяха хващани с наркотици ? И полицаите ли са платени ?
Колко време защитаваха батков ? Ставал съм свидетел как набиха момче и момиче в сектор Б, защото издигнаха плакат срещу батков.
Платените са едни други!
Гласувай за Една Разумна България спомняш ли си го ?
- Levskar_90
Stahlgewitter написа:LaRgO написа:батков пак си симулира някакви срещи с "феновете" и си мисли, че се връзваме. Чакайте неговите подчинени да му се нахвърлят. Нали ще секнат парите.
А ти приличаш на платена качулка/гугутка

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
- Stahlgewitter
- Контакти:
Защо?Защото не плюя безсмислено ръководството по цял ден?Защото не плюя НКП,София-Запад и другите по цял ден?Защото ходя да мръзна по мачове,а не вия като койот пред компа?Отговорете си сами.