Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
makedonski
Контакти:

Re: Тодор Батков - официална тема

Мнениеот makedonski » 04 яну 2014 15:08

За да се стигне това положение грешките са се трупали с години. Както всяко комунистическо правителство е докарвало до разруха България, така и агент Тара направи това с Левски. Още преди години беше видно, че клубът затъва, а тогава целият стадион крещеше "Какъв е Батков според вас?!". Както всеки един мазен комунист, Батков успя с пари да отложи края си, но с това докара голяма беда на Левски.

Потребителски аватар
C&A_MALE
Контакти:

Мнениеот C&A_MALE » 04 яну 2014 19:41

Очаквано за мен се сринахме игрово, финансово, организационно и най-лошото: Морално. Няма морал в Левски вече, всичко е страх, лъжи и замазване на очите. Батков е собственик, а някакви никаквици ще му искат сметка и ще му обявяват война, а пък той им дава по 15 хилки месечно. Да се откажат от петнайската и да попитат как да върнат останалите пред стадиона заради техните цигании, побоища и нзнам си какви още наркоизпълнения. Не може Левски да издържа и Батков и Тонев и СекБтор. Този клуб точно тези го докараха до това положение. Вместо да дават се главоболят как повече да краднат и лапнат. Левски фалира не защото няма пари, а защото левскари спират да подкрепят отбора заради клоуните начело и в сектора. Не може старите левскари да си купуват билети и артикули с цел подпомагане на клуба, а никаквиците да влизат безплатно, да гонят инакомислещите и да вземат по няколко екипа безплатно, да казват кой къде ще се продава, а като няма пари , един лев не са изкарали да помогнат :evil: Мъчно, мъчно, много ми е мъчно в момента, до къде я докарахме :cry:

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 04 яну 2014 20:29

батков пак си симулира някакви срещи с "феновете" и си мисли, че се връзваме. Чакайте неговите подчинени да му се нахвърлят. Нали ще секнат парите.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 04 яну 2014 21:40

LaRgO написа:батков пак си симулира някакви срещи с "феновете" и си мисли, че се връзваме. Чакайте неговите подчинени да му се нахвърлят. Нали ще секнат парите.

И ти как изпълзя от архива.Не беше писал от събличането на Петев.Почвам да си мисля,че си платен хейтър.
Изображение

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 04 яну 2014 23:58

Батков нали щеше да говори покрай празниците за строежа на стадиона :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 05 яну 2014 00:03

mikata написа:Батков нали щеше да говори покрай празниците за строежа на стадиона :idea:

Наистина ли искаш да чуеш?
Изображение

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 05 яну 2014 02:04

mikata написа:Батков нали щеше да говори покрай празниците за строежа на стадиона :idea:

Е той днес индиректно го каза, не ме занимавайте със стадиона, търсете си Тонев.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 05 яну 2014 13:06

Stahlgewitter написа:
LaRgO написа:батков пак си симулира някакви срещи с "феновете" и си мисли, че се връзваме. Чакайте неговите подчинени да му се нахвърлят. Нали ще секнат парите.

И ти как изпълзя от архива.Не беше писал от събличането на Петев.Почвам да си мисля,че си платен хейтър.

Кой ще е този лудия, дето ще ми плаща за това ? :lol: :lol: Аз ако бях платен, щях всеки ден да ги пиша тези неща, не само при очевадни издънки на фракциите.
2 часа, а не останало време за стадиона ? Честно, това не е ли простотия ? Само не ми казвай, че два часа са убеждавали батков да не продава Гари и затова не е останало време.
Вярно ли е, че една група хора взима по 15 000лв. на месец ? Да или не.
Откъде дойде автобуса за фракциите ? Ако не е срамно, защо гугутката излъга, че автобуса е подарък от Ултрас Сур ?
Нагла и жалка лъжа. Не се ли питаш защо излъга ?
Колко пъти членове на София - Запад бяха хващани с наркотици ? И полицаите ли са платени ?
Колко време защитаваха батков ? Ставал съм свидетел как набиха момче и момиче в сектор Б, защото издигнаха плакат срещу батков.
Платените са едни други!
Гласувай за Една Разумна България спомняш ли си го ?

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 06 яну 2014 21:01

Stahlgewitter написа:

А ти приличаш на платена качулка/гугутка :)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 06 яну 2014 21:47

Защо?Защото не плюя безсмислено ръководството по цял ден?Защото не плюя НКП,София-Запад и другите по цял ден?Защото ходя да мръзна по мачове,а не вия като койот пред компа?Отговорете си сами.
Изображение

Върни се в “Архив”