БОТЕВ ПЛОВДИВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 31.10.2009 ; 14:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

veseo
Контакти:

Re: Наказаха Ботев с два мача лишаване от домакинство и 12000 лв

Мнениеот veseo » 03 ное 2009 20:47

supershampion2004 написа:Някой, ако ми каже, защо наказват Локомотив с лишаване от домакинство, ще го почерпя. ;) !!!

Айде ся, дори чорбата наказаха за 1 мач като хвърляха като луди при гостуването на Литекс (или Черно море беше?), та нешопски отбор ли няма да накажат.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 03 ное 2009 20:48

supershampion2004 написа:Някой, ако ми каже, защо наказват Локомотив с лишаване от домакинство, ще го почерпя. ;) !!!

Аз пък теб ще почерпя ако ми обясниш защо заради малоумниците КИКИ и АНАЛАСКИ ще накажат нас заради домакинство. Аз ако дойда на вашият стадион и се сбия с всички редно ли ще е да ви накажат

Другото което е мога да ти кажа че вие се разминахте. Заради вече съществуващо наказание вие ще бъдете глобени забележи само 1 мач, защото вече сте имали наказание. Вместо да ви повишат прогресвино наказанията заради рецидив те с една дума ви опрощават вторият мач наказание който ви се полага. А се полага защото и нас толкоз са ни наказали. И другото което е. Ако бяхме в нормална държава Кики и Акалска не трябваше да игрят 1 година. Така че се радвай че само с това сте се разминали!

( Се едно да имам един акт от КАТ и кат направя ново нарушение да микажат ми че ти имап акт за кво да ти правим втори)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
gentile

Мнениеот gentile » 03 ное 2009 20:52

Някой ако ми каже защо ви спестиха по-сериозно наказание заради знамето с пречупен кръст.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 03 ное 2009 20:53

Поредната несправедливост спрямо Пловдивския футбол! Ако беше от шоплука едва ли щеше да отнесат и на половина от това! :evil: :evil: :evil: :evil:
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

TerroJ
Контакти:

Мнениеот TerroJ » 03 ное 2009 20:55

Някой помни ли когато левскарите изпотрошиха цял сектор седалки, които летяха в/у куките?

Потребителски аватар
supershampion2004

Мнениеот supershampion2004 » 03 ное 2009 20:57

rump_shaker написа:

Аз пък теб ще почерпя ако ми обясниш защо заради малоумниците КИКИ и АНАЛАСКИ ще накажат нас заради домакинство. Аз ако дойда на вашият стадион и се сбия с всички редно ли ще е да ви накажат

Другото което е мога да ти кажа че вие се разминахте. Заради вече съществуващо наказание вие ще бъдете глобени забележи само 1 мач, защото вече сте имали наказание. Вместо да ви повишат прогресвино наказанията заради рецидив те с една дума ви опрощават вторият мач наказание който ви се полага. А се полага защото и нас толкоз са ни наказали. И другото което е. Ако бяхме в нормална държава Кики и Акалска не трябваше да игрят 1 година. Така че се радвай че само с това сте се разминали!

( Се едно да имам един акт от КАТ и кат направя ново нарушение да микажат ми че ти имап акт за кво да ти правим втори)

За Кики и Акалски имаш право, че е можело да отнесат по големи наказания, но това няма нищо общо с наказанието на отбора на Локомотив с един мач. Аз попитах, ясно, каква е конкретната причина, по коя точка от правилника на ДК ни наказват от домакинство.
Но аз ще ти кажа, само за да си измят ръцете пред вас, феновете на Ботев. Затова е наказанието. Нали разбираш каква е работата. ;)
Последна промяна от supershampion2004 на 03 ное 2009 21:03, променено общо 2 пъти.
Победа от вас не искаме знай, а просто битка докрай!
Изображение

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 03 ное 2009 20:57

ПЪЛНА ПАРОДИЯ! Измиха си задниците с нас. Как така Локо имат по-леко наказание от нас?!?!?!?!?! Дани Кики е признат за главен провокатор и затова има най-много мачове наказание, а в същото време Ботев отнася по-голяма глоба и повече мачове наказание?!?! Пълен хаос.

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 03 ное 2009 20:58

Наказанието над БОТЕВ е несправедливо и тенденциозно :!: :!: :!: :!: :!: Наказанията трябваше да бъдат само персонални - и то срещу Кики и Акалски -ТЕЖКИ :idea: А по-леки за Лильо , Витанов и Сечков. Това е поредната подигравка на мастиите от БФС с пловдивския футбол и особено - с БОТЕВ ! :evil: ДЕПМ на всички мафиоти в БФС !!! :evil:

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 03 ное 2009 21:00

Целият ни футбол е на "6", тръгнали с пловдивският футбол, дето и без това го знаем в какво състояние е да си правят гавра и да си мият ръцете.

kikoff
Контакти:

Мнениеот kikoff » 03 ное 2009 21:04

Aко някога накажат левски и локо пд по сериозно то сигорно ше играем в шампионска лига с три отбора.деба пристрастията

Върни се в “Ботев”