rump_shaker написа:supershampion2004 написа:Някой, ако ми каже, защо наказват Локомотив с лишаване от домакинство, ще го почерпя.

!!!
Аз пък теб ще почерпя ако ми обясниш защо заради малоумниците КИКИ и АНАЛАСКИ ще накажат нас заради домакинство. Аз ако дойда на вашият стадион и се сбия с всички редно ли ще е да ви накажат
Другото което е мога да ти кажа че вие се разминахте. Заради вече съществуващо наказание вие ще бъдете глобени забележи само 1 мач, защото вече сте имали наказание. Вместо да ви повишат прогресвино наказанията заради рецидив те с една дума ви опрощават вторият мач наказание който ви се полага. А се полага защото и нас толкоз са ни наказали. И другото което е. Ако бяхме в нормална държава Кики и Акалска не трябваше да игрят 1 година. Така че се радвай че само с това сте се разминали!
( Се едно да имам един акт от КАТ и кат направя ново нарушение да микажат ми че ти имап акт за кво да ти правим втори)
За Кики и Акалски имаш право, че е можело да отнесат по големи наказания, но това няма нищо общо с наказанието на отбора на Локомотив с един мач. Аз попитах, ясно, каква е конкретната причина, по коя точка от правилника на ДК ни наказват от домакинство.
Но аз ще ти кажа, само за да си измят ръцете пред вас, феновете на Ботев. Затова е наказанието. Нали разбираш каква е работата.