По слаб футболист от Светослав Петров не съм виждал скоро..Поне от показаното срещу Литекс.
Не вярвам да ги изгонят всичките,иначе Маркиньос и Тимонов може да свършат добра работа.
Главното е собствениците да излязат и да кажат какво става,да назначат добър треньор и да се купят футболисти.
Велизар Попов - Вън
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Велизар Попов - Вън
chelseabg написа:По слаб футболист от Светослав Петров не съм виждал скоро..Поне от показаното срещу Литекс.
Не вярвам да ги изгонят всичките,иначе Маркиньос и Тимонов може да свършат добра работа.
Главното е собствениците да излязат и да кажат какво става,да назначат добър треньор и да се купят футболисти.
Наистина. Явно за всеки е, че моряците са зле. И аз мисля, че беше правилно ръководството да даде преконференция и да разясни на всички какво става и да набележи мерките, които ще се предприемат за излизане от кризата.
Не знам защо, но ми се струва, че отбора е оставен на самотек, на доизживяване. Дано не е истина, дано ръководството опровергае и уталожи страховете ми!

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
зеления написа:chelseabg написа:По слаб футболист от Светослав Петров не съм виждал скоро..Поне от показаното срещу Литекс.
Наистина. Явно за всеки е, че моряците са зле. И аз мисля, че беше правилно ръководството да даде преконференция и да разясни на всички какво става и да набележи мерките, които ще се предприемат за излизане от кризата.
Не знам защо, но ми се струва, че отбора е оставен на самотек, на доизживяване. Дано не е истина, дано ръководството опровергае и уталожи страховете ми!![]()
![]()
Черно море не може да е на доизживяване.С тези или други собственици отбора ще го има.
Едно време бяха парите в Спартак бяха от добрите,после при нас с Илия Павлов,сега отново..Но добре ще е всичко това да продалжи и да продължат да се наливат пари защото без пари..
Ето го състава след зимата:
Пиргов
Нов бек, Александров, Дяков, Адемар
Тъча, Маркиньос, Г.Илиев, Тимонов
Миро Манолов, Йордан Юруков
примерно
определено ни трябва, десен бек, дясно крило, халф в средата на терна, отляво крило ако играе Юруков като нападател, иначе нов нападател, за ляв бек не знам, ако Адемар играе както срещу ПСВ и си подобри формата мисля, че няма да имаме нужда от човек на този пост
Пиргов
Нов бек, Александров, Дяков, Адемар
Тъча, Маркиньос, Г.Илиев, Тимонов
Миро Манолов, Йордан Юруков
примерно
определено ни трябва, десен бек, дясно крило, халф в средата на терна, отляво крило ако играе Юруков като нападател, иначе нов нападател, за ляв бек не знам, ако Адемар играе както срещу ПСВ и си подобри формата мисля, че няма да имаме нужда от човек на този пост
- Sagittarius
Маркиньос определено има страхотен поглед и страхотен пас...в 1 от 5 мача.Абсолютен тюфлек,един от най-мързеливите футболисти,които съм гледал.Същото в пълна сила важи и за Тимонов.Да не говорим и,че имат страшни проблеми с режима - нощни гуляи,пиянства преди мачове.Това са боклуци.Нов Моке трябва ли ви?Изобщо да не припарват до Тича,да си стоят в ЦСКА при Чичовото,защото тук ще са още по-разпасани в запоите и разпивките.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
зеления написа:chelseabg написа:По слаб футболист от Светослав Петров не съм виждал скоро..Поне от показаното срещу Литекс.
Не знам защо, но ми се струва, че отбора е оставен на самотек, на доизживяване. Дано не е истина, дано ръководството опровергае и уталожи страховете ми!![]()
![]()

Popeye написа:зеления написа:chelseabg написа:По слаб футболист от Светослав Петров не съм виждал скоро..Поне от показаното срещу Литекс.
![]()
![]()
![]()
браво тигре
Какво браво прав е човека- ти да не мислиш, че ТИМ ронят сълзи по цял ден за нас и са умрели за идеята Черно Море

Добре ТИМ не са спонсори на моряците,а следващия спонсор които и да е той дали ще умира за идеята Черно море?Или ще вложи парите в Черно море,защото го очаква голяма печалба?Нормално който инвестира в България в футболни клубове не го чака печалба поне на тоя етап.Всички влагат парите си заради някакви интереси извън футбола.Илия Павлов не вярва да е ронил сълзи за моряците.По хубаво ли е да сме на мястото на Спартак?Не съм им някакъв фен наТИМ,но поне не се чудим ще има ли отбор или не.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
- Sagittarius
Учуден съм,че има изобщо такава тъпа дискусия.Илия Павлов остави Черно Море с милиони дългове.Милиони,които ТИМ плати,но черноморския фен забрави това.Илия Павлов - едно 5-то място,ТИМ(3-то,2 финала за Купи,3 вероучастия,рекорд в клубната история) - черноморския фен забрави и това.Кой обичал отбора?Илия Павлов ли?Дето пра пари в трансфери на папардаци като Петев,Юруков и сие,дето и Бог не можеше да каже откъде се плащат парите в Черно Море?А ТИМ,че плащат заплатите през реномирана банка като ЦКБ,че всеки лев в клуба е кристален,че данъчните обявиха Черно Море за клуба най-изряден платец - и това забрави черноморския фен.При големтие президенти,дето обичаха Черно Море(Павлов,Илиев...) нямаше 1 трансферен прозорец без пред БФС да има опашка разтрогващи по вина на клуба,при ТИМ-нито един не останал без заплата - но и това се забрави.Кой не обича клуба?Марин Митев ли?Точно Марин Митев е повече фен на Черно Море от мнозина други,да не посочвам пак оная група титани зад скамейката.....защото Митев дава пари,и съвсем искрено танцуваше с медала.От както следя футбола - няма по-отговорни собственици и по-отговорен президент.Вие какво искате?Да дойде някой да изсипе торби като арабите от Абу Даби?Няма да стане това никога,дайте друга идея?Да дойде Златко Баретата да сипва милиони мръсни пари и да пере?Това да бъде Черно Море?Аааа,не,мерси.Видял съм Черно Море в какви ли не положения,по-добро от днешното,по-стабилно положение от днешното не помня.Говоря като клуб.Имаме позиции,имаме сила.Въпрос на време е пак да стъпим горе.Е,кой обича клуба,кой е дал,кой е направил?Помислете пак....
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
Sagittarius написа:Учуден съм,че има изобщо такава тъпа дискусия.Илия Павлов остави Черно Море с милиони дългове.Милиони,които ТИМ плати,но черноморския фен забрави това.Илия Павлов - едно 5-то място,ТИМ(3-то,2 финала за Купи,3 вероучастия,рекорд в клубната история) - черноморския фен забрави и това.Кой обичал отбора?Илия Павлов ли?Дето пра пари в трансфери на папардаци като Петев,Юруков и сие,дето и Бог не можеше да каже откъде се плащат парите в Черно Море?А ТИМ,че плащат заплатите през реномирана банка като ЦКБ,че всеки лев в клуба е кристален,че данъчните обявиха Черно Море за клуба най-изряден платец - и това забрави черноморския фен.При големтие президенти,дето обичаха Черно Море(Павлов,Илиев...) нямаше 1 трансферен прозорец без пред БФС да има опашка разтрогващи по вина на клуба,при ТИМ-нито един не останал без заплата - но и това се забрави.Кой не обича клуба?Марин Митев ли?Точно Марин Митев е повече фен на Черно Море от мнозина други,да не посочвам пак оная група титани зад скамейката.....защото Митев дава пари,и съвсем искрено танцуваше с медала.От както следя футбола - няма по-отговорни собственици и по-отговорен президент.Вие какво искате?Да дойде някой да изсипе торби като арабите от Абу Даби?Няма да стане това никога,дайте друга идея?Да дойде Златко Баретата да сипва милиони мръсни пари и да пере?Това да бъде Черно Море?Аааа,не,мерси.Видял съм Черно Море в какви ли не положения,по-добро от днешното,по-стабилно положение от днешното не помня.Говоря като клуб.Имаме позиции,имаме сила.Въпрос на време е пак да стъпим горе.Е,кой обича клуба,кой е дал,кой е направил?Помислете пак....
Супер!Защо тогава не излязат с декларация или нещо такова и да обявят намеренията си публично, за да не се притесняват феновете.От последните действия(бездеиствия) се създава грешно впечатление,а и като добавим шопските медий и измислиците им..