Велизар Попов - Вън

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

chelseabg
Контакти:

Re: Велизар Попов - Вън

Мнениеот chelseabg » 03 ное 2009 13:07

По слаб футболист от Светослав Петров не съм виждал скоро..Поне от показаното срещу Литекс.
Не вярвам да ги изгонят всичките,иначе Маркиньос и Тимонов може да свършат добра работа.
Главното е собствениците да излязат и да кажат какво става,да назначат добър треньор и да се купят футболисти.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 03 ное 2009 13:17

chelseabg написа:По слаб футболист от Светослав Петров не съм виждал скоро..Поне от показаното срещу Литекс.
Не вярвам да ги изгонят всичките,иначе Маркиньос и Тимонов може да свършат добра работа.
Главното е собствениците да излязат и да кажат какво става,да назначат добър треньор и да се купят футболисти.

Наистина. Явно за всеки е, че моряците са зле. И аз мисля, че беше правилно ръководството да даде преконференция и да разясни на всички какво става и да набележи мерките, които ще се предприемат за излизане от кризата.
Не знам защо, но ми се струва, че отбора е оставен на самотек, на доизживяване. Дано не е истина, дано ръководството опровергае и уталожи страховете ми! :( :( :(
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 03 ное 2009 13:21

зеления написа:
chelseabg написа:По слаб футболист от Светослав Петров не съм виждал скоро..Поне от показаното срещу Литекс.

Наистина. Явно за всеки е, че моряците са зле. И аз мисля, че беше правилно ръководството да даде преконференция и да разясни на всички какво става и да набележи мерките, които ще се предприемат за излизане от кризата.
Не знам защо, но ми се струва, че отбора е оставен на самотек, на доизживяване. Дано не е истина, дано ръководството опровергае и уталожи страховете ми! :( :( :(

Черно море не може да е на доизживяване.С тези или други собственици отбора ще го има.
Едно време бяха парите в Спартак бяха от добрите,после при нас с Илия Павлов,сега отново..Но добре ще е всичко това да продалжи и да продължат да се наливат пари защото без пари..

Varna1913
Контакти:

Мнениеот Varna1913 » 03 ное 2009 13:53

Ето го състава след зимата:

Пиргов

Нов бек, Александров, Дяков, Адемар

Тъча, Маркиньос, Г.Илиев, Тимонов

Миро Манолов, Йордан Юруков

примерно

определено ни трябва, десен бек, дясно крило, халф в средата на терна, отляво крило ако играе Юруков като нападател, иначе нов нападател, за ляв бек не знам, ако Адемар играе както срещу ПСВ и си подобри формата мисля, че няма да имаме нужда от човек на този пост

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 03 ное 2009 14:33

Маркиньос определено има страхотен поглед и страхотен пас...в 1 от 5 мача.Абсолютен тюфлек,един от най-мързеливите футболисти,които съм гледал.Същото в пълна сила важи и за Тимонов.Да не говорим и,че имат страшни проблеми с режима - нощни гуляи,пиянства преди мачове.Това са боклуци.Нов Моке трябва ли ви?Изобщо да не припарват до Тича,да си стоят в ЦСКА при Чичовото,защото тук ще са още по-разпасани в запоите и разпивките.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 03 ное 2009 16:13

зеления написа:

:shock: :shock: :shock: браво тигре :o

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 03 ное 2009 16:38

Popeye написа:
зеления написа:

:shock: :shock: :shock: браво тигре :o

Какво браво прав е човека- ти да не мислиш, че ТИМ ронят сълзи по цял ден за нас и са умрели за идеята Черно Море :lol:

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 03 ное 2009 17:51

Добре ТИМ не са спонсори на моряците,а следващия спонсор които и да е той дали ще умира за идеята Черно море?Или ще вложи парите в Черно море,защото го очаква голяма печалба?Нормално който инвестира в България в футболни клубове не го чака печалба поне на тоя етап.Всички влагат парите си заради някакви интереси извън футбола.Илия Павлов не вярва да е ронил сълзи за моряците.По хубаво ли е да сме на мястото на Спартак?Не съм им някакъв фен наТИМ,но поне не се чудим ще има ли отбор или не.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 03 ное 2009 20:00

Учуден съм,че има изобщо такава тъпа дискусия.Илия Павлов остави Черно Море с милиони дългове.Милиони,които ТИМ плати,но черноморския фен забрави това.Илия Павлов - едно 5-то място,ТИМ(3-то,2 финала за Купи,3 вероучастия,рекорд в клубната история) - черноморския фен забрави и това.Кой обичал отбора?Илия Павлов ли?Дето пра пари в трансфери на папардаци като Петев,Юруков и сие,дето и Бог не можеше да каже откъде се плащат парите в Черно Море?А ТИМ,че плащат заплатите през реномирана банка като ЦКБ,че всеки лев в клуба е кристален,че данъчните обявиха Черно Море за клуба най-изряден платец - и това забрави черноморския фен.При големтие президенти,дето обичаха Черно Море(Павлов,Илиев...) нямаше 1 трансферен прозорец без пред БФС да има опашка разтрогващи по вина на клуба,при ТИМ-нито един не останал без заплата - но и това се забрави.Кой не обича клуба?Марин Митев ли?Точно Марин Митев е повече фен на Черно Море от мнозина други,да не посочвам пак оная група титани зад скамейката.....защото Митев дава пари,и съвсем искрено танцуваше с медала.От както следя футбола - няма по-отговорни собственици и по-отговорен президент.Вие какво искате?Да дойде някой да изсипе торби като арабите от Абу Даби?Няма да стане това никога,дайте друга идея?Да дойде Златко Баретата да сипва милиони мръсни пари и да пере?Това да бъде Черно Море?Аааа,не,мерси.Видял съм Черно Море в какви ли не положения,по-добро от днешното,по-стабилно положение от днешното не помня.Говоря като клуб.Имаме позиции,имаме сила.Въпрос на време е пак да стъпим горе.Е,кой обича клуба,кой е дал,кой е направил?Помислете пак....
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 03 ное 2009 20:27

Sagittarius написа:Учуден съм,че има изобщо такава тъпа дискусия.Илия Павлов остави Черно Море с милиони дългове.Милиони,които ТИМ плати,но черноморския фен забрави това.Илия Павлов - едно 5-то място,ТИМ(3-то,2 финала за Купи,3 вероучастия,рекорд в клубната история) - черноморския фен забрави и това.Кой обичал отбора?Илия Павлов ли?Дето пра пари в трансфери на папардаци като Петев,Юруков и сие,дето и Бог не можеше да каже откъде се плащат парите в Черно Море?А ТИМ,че плащат заплатите през реномирана банка като ЦКБ,че всеки лев в клуба е кристален,че данъчните обявиха Черно Море за клуба най-изряден платец - и това забрави черноморския фен.При големтие президенти,дето обичаха Черно Море(Павлов,Илиев...) нямаше 1 трансферен прозорец без пред БФС да има опашка разтрогващи по вина на клуба,при ТИМ-нито един не останал без заплата - но и това се забрави.Кой не обича клуба?Марин Митев ли?Точно Марин Митев е повече фен на Черно Море от мнозина други,да не посочвам пак оная група титани зад скамейката.....защото Митев дава пари,и съвсем искрено танцуваше с медала.От както следя футбола - няма по-отговорни собственици и по-отговорен президент.Вие какво искате?Да дойде някой да изсипе торби като арабите от Абу Даби?Няма да стане това никога,дайте друга идея?Да дойде Златко Баретата да сипва милиони мръсни пари и да пере?Това да бъде Черно Море?Аааа,не,мерси.Видял съм Черно Море в какви ли не положения,по-добро от днешното,по-стабилно положение от днешното не помня.Говоря като клуб.Имаме позиции,имаме сила.Въпрос на време е пак да стъпим горе.Е,кой обича клуба,кой е дал,кой е направил?Помислете пак....

Супер!Защо тогава не излязат с декларация или нещо такова и да обявят намеренията си публично, за да не се притесняват феновете.От последните действия(бездеиствия) се създава грешно впечатление,а и като добавим шопските медий и измислиците им..

Върни се в “Черно море”