Защо Бербатов е перфектният избор за Арсен Венгер?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Re: Защо Бербатов е перфектният избор за Арсен Венгер?

Мнениеот Alex » 31 дек 2013 16:25

Libera написа:
dreben23 написа:На път е да се сбъдне една моя мечта-да видя Митко с фланелката на Арсенал. :)
Той заслужава да играе в най-големия отбор и да покаже на критиците, че още го бива.

Той вече игра в най-големия отбор в Англия

Това ще Ви е следващите години, писане по форумите на другите отбори и заяждане... посредствеността Ви зове ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 31 дек 2013 16:34

dreben23 написа:
Tommi написа:
stefani написа:Бербатов ще е перфектния избор, само ако Арсен Венгер е решил вече да се пенсионира :lol:

По всичко личи, че Митьо трябва да ходи при Марто Петров, а да не се мъчи повече. :lol:

Ти се моли там да не иде, че съвсем отиде годишнината по дяволите. :)

+111111
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Потребителски аватар
nexus7910
Контакти:

Мнениеот nexus7910 » 31 дек 2013 16:35

Libera написа:
dreben23 написа:На път е да се сбъдне една моя мечта-да видя Митко с фланелката на Арсенал. :)
Той заслужава да играе в най-големия отбор и да покаже на критиците, че още го бива.

Той вече игра в най-големия отбор в Англия

Не, още не е играл но се говори че ще заиграе, колкото и да не го искам във ВЛИКИЯ АРСЕНАЛ !!!!!
Ако съдбата ти е обърнала гръб, просто я изчакай да се наведе.....

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 31 дек 2013 16:36

dreben23 написа:По-добре пейка в Арсенал, отколкото титуляр във Фулъм или Трабзонспор. :)

Ае без тия. Арсенал да си вземат свестен нападател и да не се занимават с глупости... ако искат да се борят за нещо де.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 31 дек 2013 16:44

Бербатов е идеален защото няма да се сърди че е резерва,а на Венгер му трябва дълбочина,защото тази година на всяка цена ще гони спечелването на поне една купа

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 31 дек 2013 16:50

Tommi написа:
stefani написа:Бербатов ще е перфектния избор, само ако Арсен Венгер е решил вече да се пенсионира :lol:

По всичко личи, че Митьо трябва да ходи при Марто Петров, а да не се мъчи повече. :lol:

Томинце, аз съм сигурен, че ако сега Бербатов се завърне при нас, ти няколко дни ще плачкаш под юргана на загасена лампа и даже няма да посмееш да станеш и да си избършеш миризливия нaсрaн гъз.

haha

Мнениеот haha » 31 дек 2013 17:02

Ако разчитат на Бербатов да им носи титлата, по- добре да се самозакрият. Бербо в момента е идеален за ЦСКА (София).
Последна промяна от haha на 31 дек 2013 17:09, променено общо 1 път.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 31 дек 2013 17:04

По темата: :lol: :lol: :lol:
Извън темата: Туркия ке падне! ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 31 дек 2013 17:14

по хубаво да си кара с Никлас :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 31 дек 2013 17:19

Бербатов е един изключително прост човек (като характер) или по-скоро страшно много под чехъл! Като имам предвид отказването му от националният, оставането му в Ман.Ю след като не беше в групата за финала на ШЛ и това, че избра Фулъм пред Юве!

Но към днешна дата за него голям клуб не значи развитие, напротив а точно обратното! Той не си взе поука от двата му последни сезона за Юнайтед! Ако отиде в Арсенал ще последва съдбата на Оуен в Юнайтед от преди години! Ще е твърда резерва (всичко друго ще е страшна изненада) и ще играе само когато онова дърво Жируто трябва да почива, или е контузен!

Не знам защо но според мен е по-добре на 33 години да играеш, от колкото да проиграеш последните си години във футбола на пейката! Въпреки, че Арсенал като клуб би му отивал на стила, клуб за който титлите и купите от 7 или 8 години са само пожелание! И целта почти винаги е само участие в ШЛ и там го няма това напрежение!

Друг въпрос е дали е морално човек играл за Тотнъм и бил идол на феновете там, след това да играе за Арсенал!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Върни се в “Арсенал”