Мнениеот Avanti_Ragazzi » 31 дек 2013 17:19
Бербатов е един изключително прост човек (като характер) или по-скоро страшно много под чехъл! Като имам предвид отказването му от националният, оставането му в Ман.Ю след като не беше в групата за финала на ШЛ и това, че избра Фулъм пред Юве!
Но към днешна дата за него голям клуб не значи развитие, напротив а точно обратното! Той не си взе поука от двата му последни сезона за Юнайтед! Ако отиде в Арсенал ще последва съдбата на Оуен в Юнайтед от преди години! Ще е твърда резерва (всичко друго ще е страшна изненада) и ще играе само когато онова дърво Жируто трябва да почива, или е контузен!
Не знам защо но според мен е по-добре на 33 години да играеш, от колкото да проиграеш последните си години във футбола на пейката! Въпреки, че Арсенал като клуб би му отивал на стила, клуб за който титлите и купите от 7 или 8 години са само пожелание! И целта почти винаги е само участие в ШЛ и там го няма това напрежение!
Друг въпрос е дали е морално човек играл за Тотнъм и бил идол на феновете там, след това да играе за Арсенал!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]