Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот mitko9311 » 30 дек 2013 21:53

TheMelodyInMyHeart написа:
mitko9311 написа:
A Bola: Liverpool have agreed to sign Leverkusen winger Sidney Sam for around £8 million

Туй ако е вярно тез милионите ни вече уингъри какво ще ги правим? И тоз ако някой го знае би ли бил така добър да каже какви са му впечатленията от него, моля!
Впрочем от къде на къде точно някакъв португалски вестник знае какво се мъти в Англия и Германия? Да беше инфо от Ливърпул Ехо или шпортбилд/кикер/билд, а то....

Не вярвам Сами Хупия да ни даде слаб играч все пак е наш човек, иначе доколкото знам е един от най-проспериращите германски халфове през тази година като само 2-3 да са пред него на 25 години е и има 7-8 гола и 3-4 асистенций през този сезон и играе атакуващ халф/крило гледал съм му няколко мача не е лош, но нямам точно мнение за него, защото съм го гледал твърде малко. Дали има нещо вярно ще се разбере до 30-тина дена
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 31 дек 2013 12:35

PeterForsberg написа:Тейо според мен няма да подпише с отбора,още повече че инфото е от ''Марка''-официоза на Реал,а всеки знае кой отговаря за Барса :lol:
http://www.mundodeportivo.com/20131230/ ... 71187.html
А там пише,че няма да го дават на Валенсия и Ливърпул.
А ако вземем Салах,ще имаме достатъчно флангови футболисти с него Моузес,Стърлинг,Айб.Коутиньо,Хендерсън при нужда също могат да играят по фланговете,както и Аспас.
Селекцията определено я прави Роджърс,като едно от условията му да бъде назначен,бе да няма спортен директор,който да му се бърка.
Просто понякога губи вяра в някои играчи,както например с Шелви,който с играта си в Суонси определено не ме кара да съжалявам за трансфера му,а и отборът му върви доста по-слабо от предходния сезон.Илори,Алберто и Аспас ги чакаме,ама няма и пари за трансфери и тези 21 млн. можеха реално да свършат по-добра работа в някоя невралгична зона.Особено за португалеца няма обяснение защо не влиза и в групата,а там място намират 16 годишния Роситър и Брад Смит/който е бил извън игра за година и половина/???Обаче тук ми се обясняваше,че нищо не разбирам и трябвало да го чакаме :lol:
Явно щом Роджърс вижда като по-добри от опции от него Роситър и Смит,има нещо не наред.За Алберто също не знам защо загуби доверието на БР,и то след доста прилични включване като резерва срещу спърс.Аспас засега разочарова и няма да се учудя януари месец да замине под наем или с постоянен трансфер,въпреки че в атака нямаме опции.
Трябва ни ляв бек и дефанзивен халф,защото се видя,че специално Лукас издиша в доста срещи.Сисоко е пътник,първото полувреме срещу Сити бе много слаб,изпусна поне 3-4 пъти Навас,единия път направо заспа и испанецът удари греда с глава,въпреки че нашето момче е поне с 10 санта над него поне.Атаката за първия гол пак падна от неговата зона,там се наложи Лукас да прави фаул,щото французина го нямаше никакъв,пряк свободен и от него дойде корнера за гола.В офанзивен план пък бе кръгла нула.Сабалета насмете терена и с него,и с Коутиньо.
Джонсън и той играе трагично,а лошото е,че няма кой да го смени,защото Кели и Флано са с травми,Уиздъм е под наем,а Илори,както споменахме,явно няма да получи шанс.
Шкъртел се надявам да получи почивка,защото допуска твърде много грешки,а и на няколко пъти Ето'о и Оскар?!? му вземаха въздушни двубои,което е нелепо.
С оглед на ситуацията не мисля,че разполагаме с повече от 25 млн. за селекция,а само Салах ще е поне 10 млн./забравете за глупостите в жълтата преса,че струвал 7 млн./.Ако зависеше от мен,бих дал остатъка за Кабай,но ми се струва,че по-вероятно да се вземе Хюз и още някое крило.

Пълни глупости.
Да гледам Хендерсън на крилото ? По добре да погледам някой мач от конференциите.
Шелви е с класи над тоя паляк .Нека да гледаме повече мачове .Абсолютна грешка на Роджърс да запази единия и да продаде другия.
Дефанзивен халф и още три години да повтаряш ,няма да вземем. 100% там ще играе Джерард от другия сезон .Роджърс намекна.
Изписал си 5 реда за 5те слаби първи минутки на Сисоко .Браво. Трябваше още . А Хендерсън ,че 100 мача играе трагично ,не трябва да го отбелязваме.
Колко време ,не беше играл Сисоко преди това ? Знам че няма да отговориш .След 10та минута влезе в час и не допусна опасности отляво . Видя ли ,след това как се центрира ? Три опасни центрирания ,плюс един пас по земя в наказателното към Суарес. Енрике ,Смит,Фланаган и Агер да гледат и да се учат. Подаваше я точно ,почти нямаше грешен пас. Ударът на Навас ,няма нищо общо с височината на Сисоко .Виж пак ситуацията и ако не е те срам пак напиши същата глупост. Не му е взел висока топка . Проблема при Сисоко не е игрови а друг ,както споменах вече няколко пъти. Не може един голобрад юношка ,който не може да спира топката да бъде предпочетен пред него ?! Това е най малкото доказателство.Има още сумати,които съм споменал.
Проблема и при останалите резерви не е игрови . Отново тук имаме друг проблем.Не може малкия Смит или 16 годишния Роситър ,който още има мляко по устата ,да бъде предпочетен пред Алберто,който е мноооооого по добър футболист и показа добри включвания ? Според мен Роджърс е допуснал появата на групички .Не може да управлява пейката . Но това ще се разбере един ден.Няма как да остане скрито . Първия освободен играч ,ще си отвори устата ,както го направи Шахин.
Централния защитник Илори да смени викаш дебелия ? Или Уисдъм ,който е същия паляк на десния бек. Добра идея .
При Илори положението е чисто и просто ,голяма конкуренция на неговия пост.Кво ми сравняваш Роситър и Смит със централен защитник ? Роджърс има нужда от халф и бек и за това ги взима ,защо му е да взима Илори ,след като има 4 централни защитника ?
Разсъждаваш много плоско ,елементарно и пристрастно. Добре ,че ти и останалите тук на твойто мнение (почти 90 % ) не определяте мениджъра и не правихте състава от три години насам ,иначе до сега да бяхме отпаднали.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 31 дек 2013 12:44

mitko9311 написа:
A Bola: Liverpool have agreed to sign Leverkusen winger Sidney Sam for around £8 million

Тоя ги пори яко в Германия... :? не ми се вярва да го пуснат за такава тънка цена.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 31 дек 2013 12:48

we are the champions написа:
mitko9311 написа:

Тоя ги пори яко в Германия... :? не ми се вярва да го пуснат за такава тънка цена.

Изтича му договорът лятото ;)
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 31 дек 2013 13:15

Сисоко игра що годе прилично, но в конкретната ситуация действаше като юношка. Навас не му взе висока топка, той Сисоко въоще не знаеше къде се намира и се остави левашки да го изпреварят. Едно просто блокирване с тяло щеше да свърши работа. Това ако го беше направил някой друг какво щеше да кажеш. За опитен играч като него е недопустимо. Какво толкова го харесваш не знам.
http://www.youtube.com/watch?v=fXORYi0MIvA

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 31 дек 2013 13:22

LIMASSOL написа:Сисоко игра що годе прилично, но в конкретната ситуация действаше като юношка. Навас не му взе висока топка, той Сисоко въоще не знаеше къде се намира и се остави левашки да го изпреварят. Едно просто блокирване с тяло щеше да свърши работа. Това ако го беше направил някой друг какво щеше да кажеш. За опитен играч като него е недопустимо. Какво толкова го харесваш не знам.
http://www.youtube.com/watch?v=fXORYi0MIvA

Аз отбелязах ,че първите 10 минути ,той не знаеше къде се намира ,нали ? Но го оправдавам ,заради дългото му отсъствие и изведнъж нашия го хвърля срещу най силния отбор и то като гост.
Освен това съм казвал ,че Сисоко не е перфектния ляв бек за Ливърпул ,но с оглед конкурентите ,го предпочитам .
Нека си следим мисълта и да не се налага да се повтаряме по хиляда пъти ,моля.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 31 дек 2013 16:11

suareshampion написа:
PeterForsberg написа:Тейо според мен няма да подпише с отбора,още повече че инфото е от ''Марка''-официоза на Реал,а всеки знае кой отговаря за Барса :lol:
http://www.mundodeportivo.com/20131230/ ... 71187.html
А там пише,че няма да го дават на Валенсия и Ливърпул.
А ако вземем Салах,ще имаме достатъчно флангови футболисти с него Моузес,Стърлинг,Айб.Коутиньо,Хендерсън при нужда също могат да играят по фланговете,както и Аспас.
Селекцията определено я прави Роджърс,като едно от условията му да бъде назначен,бе да няма спортен директор,който да му се бърка.
Просто понякога губи вяра в някои играчи,както например с Шелви,който с играта си в Суонси определено не ме кара да съжалявам за трансфера му,а и отборът му върви доста по-слабо от предходния сезон.Илори,Алберто и Аспас ги чакаме,ама няма и пари за трансфери и тези 21 млн. можеха реално да свършат по-добра работа в някоя невралгична зона.Особено за португалеца няма обяснение защо не влиза и в групата,а там място намират 16 годишния Роситър и Брад Смит/който е бил извън игра за година и половина/???Обаче тук ми се обясняваше,че нищо не разбирам и трябвало да го чакаме :lol:
Явно щом Роджърс вижда като по-добри от опции от него Роситър и Смит,има нещо не наред.За Алберто също не знам защо загуби доверието на БР,и то след доста прилични включване като резерва срещу спърс.Аспас засега разочарова и няма да се учудя януари месец да замине под наем или с постоянен трансфер,въпреки че в атака нямаме опции.
Трябва ни ляв бек и дефанзивен халф,защото се видя,че специално Лукас издиша в доста срещи.Сисоко е пътник,първото полувреме срещу Сити бе много слаб,изпусна поне 3-4 пъти Навас,единия път направо заспа и испанецът удари греда с глава,въпреки че нашето момче е поне с 10 санта над него поне.Атаката за първия гол пак падна от неговата зона,там се наложи Лукас да прави фаул,щото французина го нямаше никакъв,пряк свободен и от него дойде корнера за гола.В офанзивен план пък бе кръгла нула.Сабалета насмете терена и с него,и с Коутиньо.
Джонсън и той играе трагично,а лошото е,че няма кой да го смени,защото Кели и Флано са с травми,Уиздъм е под наем,а Илори,както споменахме,явно няма да получи шанс.
Шкъртел се надявам да получи почивка,защото допуска твърде много грешки,а и на няколко пъти Ето'о и Оскар?!? му вземаха въздушни двубои,което е нелепо.
С оглед на ситуацията не мисля,че разполагаме с повече от 25 млн. за селекция,а само Салах ще е поне 10 млн./забравете за глупостите в жълтата преса,че струвал 7 млн./.Ако зависеше от мен,бих дал остатъка за Кабай,но ми се струва,че по-вероятно да се вземе Хюз и още някое крило.

Пълни глупости.
Да гледам Хендерсън на крилото ? По добре да погледам някой мач от конференциите.
Шелви е с класи над тоя паляк .Нека да гледаме повече мачове .Абсолютна грешка на Роджърс да запази единия и да продаде другия.
Дефанзивен халф и още три години да повтаряш ,няма да вземем. 100% там ще играе Джерард от другия сезон .Роджърс намекна.
Изписал си 5 реда за 5те слаби първи минутки на Сисоко .Браво. Трябваше още . А Хендерсън ,че 100 мача играе трагично ,не трябва да го отбелязваме.
Колко време ,не беше играл Сисоко преди това ? Знам че няма да отговориш .След 10та минута влезе в час и не допусна опасности отляво . Видя ли ,след това как се центрира ? Три опасни центрирания ,плюс един пас по земя в наказателното към Суарес. Енрике ,Смит,Фланаган и Агер да гледат и да се учат. Подаваше я точно ,почти нямаше грешен пас. Ударът на Навас ,няма нищо общо с височината на Сисоко .Виж пак ситуацията и ако не е те срам пак напиши същата глупост. Не му е взел висока топка . Проблема при Сисоко не е игрови а друг ,както споменах вече няколко пъти. Не може един голобрад юношка ,който не може да спира топката да бъде предпочетен пред него ?! Това е най малкото доказателство.Има още сумати,които съм споменал.
Проблема и при останалите резерви не е игрови . Отново тук имаме друг проблем.Не може малкия Смит или 16 годишния Роситър ,който още има мляко по устата ,да бъде предпочетен пред Алберто,който е мноооооого по добър футболист и показа добри включвания ? Според мен Роджърс е допуснал появата на групички .Не може да управлява пейката . Но това ще се разбере един ден.Няма как да остане скрито . Първия освободен играч ,ще си отвори устата ,както го направи Шахин.
Централния защитник Илори да смени викаш дебелия ? Или Уисдъм ,който е същия паляк на десния бек. Добра идея .
При Илори положението е чисто и просто ,голяма конкуренция на неговия пост.Кво ми сравняваш Роситър и Смит със централен защитник ? Роджърс има нужда от халф и бек и за това ги взима ,защо му е да взима Илори ,след като има 4 централни защитника ?
Разсъждаваш много плоско ,елементарно и пристрастно. Добре ,че ти и останалите тук на твойто мнение (почти 90 % ) не определяте мениджъра и не правихте състава от три години насам ,иначе до сега да бяхме отпаднали.

И как реши,че Шелви е с класи над Хендерсън?На база субективното ти мнение :lol:.Фактите са прости-Суонси правят много по-слаб полусезон с Шелви в състава,за целия сезон има един наистина добър мач,когато вкара два гола и тва при положение,че играе като атакуващ халф от началото на сезона,а не по фланга например,където Хендо бе използван до преди 4-5 кръга.Откакто Джордан играе в средата,има повече асистенции отколкото Шелви за целия сезон.Къде ще играе Джерард другия сезон не е ясно,малко ми е трудно да си представя Стиви на 34г. да патрулира пред защитата,а един дефанзивен халф трябва да разполага с доста повече енергия и въздух,както и да има сили да пресира постоянно,нещо,което ясно се вижда,че му е трудно да върши на тея години.
Сисоко от началото на сезона няма силен мач.Трагичен срещу Арсенал,където Саня го направи смешен и с основна вина за гола на Касорла.Трагичен с Нюкасъл,където пак не си беше на позицията и позволи човек да му мине зад гърба.Срещу Сити първите 20 минути бе пълна дупка,освен гредата,Навас ги размина поне 4-5 пъти и центрира в пеналта,мога и картина да ти пусна,за да ти припомня.А второто полувреме Сити се дръпнаха и заиграха на сигурно,затова и намаля натиска в зоната му,същото се случи и срещу Челси,които също намалиха натиска в зоната на Агер при 2-1.Само че Сисоко не съм го видял да тръгне срещу бека и да опита нещо смислено.
Тва за Роджърс и групичките е пълна глупост,но както и да е.Илори не знам колко мача си му гледал,но за Португалия на европейското игра като бек/ляв/,а в Спортинг има доста мачове също като бек.Пусни си няколко мача на младежите на Португалия и след тва ще говорим дали е централен или бек.А щом Брад Смит е предпочетен пред него,прави си сметката.А относно Роситър самият факт,че намира място на пейката/а и на децата е ясно,че няма да играе срещу Челси,защото е на 16г. и не е готов/,а Илори дори не е предвиден в резервите,а играе Брад Смит,трябва да ти говори нещо.Илори играе успешно и като бек,а на позицията му в момента конкуренцията е много ниска,защото имаме сума контузени играчи.
Иначе е ясно кой разсъждава пристрастно и може да направим едно проучване във форума да проверим:?:.За теб има любими играчи,на които си склоен да простиш всичко и за които вадиш вода от десет кладенеца и такива,които не те кефят и каквото и да направят,не само не го признаваш,но ги плюеш с още по-голяма злоба.
Уиздъм много бързо го отписа,в момента е номер 1 за Дерби/влез в някой техен форум и виж кво мислят феновете за капитана на младежкия национал на Англия/,които имат 7 поредни победи и са втори в Чампиъншип.По същия начин успя да отпишеш и Стърлинг,както и Хендерсън,а също и Фланагън,който нямаше грешно отиграване за разлика от недоразумението и наемник Сисоко,но ти си имаш любимците.По-скоро се запитай защо кариерата на Али върви все надолу,след като напусна Лион пред 5-6 сезона?

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 31 дек 2013 16:39

PeterForsberg написа:И как реши,че Шелви е с класи над Хендерсън?На база субективното ти мнение :lol:.Фактите са прости-Суонси правят много по-слаб полусезон с Шелви в състава,за целия сезон има един наистина добър мач,когато вкара два гола и тва при положение,че играе като атакуващ халф от началото на сезона,а не по фланга например,където Хендо бе използван до преди 4-5 кръга.Откакто Джордан играе в средата,има повече асистенции отколкото Шелви за целия сезон.Къде ще играе Джерард другия сезон не е ясно,малко ми е трудно да си представя Стиви на 34г. да патрулира пред защитата,а един дефанзивен халф трябва да разполага с доста повече енергия и въздух,както и да има сили да пресира постоянно,нещо,което ясно се вижда,че му е трудно да върши на тея години.
Сисоко от началото на сезона няма силен мач.Трагичен срещу Арсенал,където Саня го направи смешен и с основна вина за гола на Касорла.Трагичен с Нюкасъл,където пак не си беше на позицията и позволи човек да му мине зад гърба.Срещу Сити първите 20 минути бе пълна дупка,освен гредата,Навас ги размина поне 4-5 пъти и центрира в пеналта,мога и картина да ти пусна,за да ти припомня.А второто полувреме Сити се дръпнаха и заиграха на сигурно,затова и намаля натиска в зоната му,същото се случи и срещу Челси,които също намалиха натиска в зоната на Агер при 2-1.Само че Сисоко не съм го видял да тръгне срещу бека и да опита нещо смислено.
Тва за Роджърс и групичките е пълна глупост,но както и да е.Илори не знам колко мача си му гледал,но за Португалия на европейското игра като бек/ляв/,а в Спортинг има доста мачове също като бек.Пусни си няколко мача на младежите на Португалия и след тва ще говорим дали е централен или бек.А щом Брад Смит е предпочетен пред него,прави си сметката.А относно Роситър самият факт,че намира място на пейката/а и на децата е ясно,че няма да играе срещу Челси,защото е на 16г. и не е готов/,а Илори дори не е предвиден в резервите,а играе Брад Смит,трябва да ти говори нещо.Илори играе успешно и като бек,а на позицията му в момента конкуренцията е много ниска,защото имаме сума контузени играчи.
Иначе е ясно кой разсъждава пристрастно и може да направим едно проучване във форума да проверим:?:.За теб има любими играчи,на които си склоен да простиш всичко и за които вадиш вода от десет кладенеца и такива,които не те кефят и каквото и да направят,не само не го признаваш,но ги плюеш с още по-голяма злоба.
Уиздъм много бързо го отписа,в момента е номер 1 за Дерби/влез в някой техен форум и виж кво мислят феновете за капитана на младежкия национал на Англия/,които имат 7 поредни победи и са втори в Чампиъншип.По същия начин успя да отпишеш и Стърлинг,както и Хендерсън,а също и Фланагън,който нямаше грешно отиграване за разлика от недоразумението и наемник Сисоко,но ти си имаш любимците.По-скоро се запитай защо кариерата на Али върви все надолу,след като напусна Лион пред 5-6 сезона?

Отново пълни глупости. Гледам достатъчно мачове на Суонзи по Ал Джазирите във ВЛ,както и за ЛЕ. Сега мнението ми вече става ли обективно ,господин празни приказки ? Става. Джонджо играе много силно ,много по зряло вече ,той останалото си го имаше.Не случайно е титуляр всеки мач . Това ,че Суозни е на това място ,не означава ,че Джонджо играе слабо. Глупави разсъждения ,които говориш наизуст,без да гледаш мачове .Цялата ти работа е такава. Друг е въпроса ,че дори и да гледаш ,не разбираш от футбол .Наблягаш на статискитката ,едно към едно си с некадърните диемаджии.Но футбола не е само една гола статискитка .
А и Джонджо винаги през минали години е бил над Хендерсън .Просто не му се даваше шанс на момчето.А на тоя некадърник му се даваше всеки мач .Ние и за това берем срамотиите със 7ми и 8ми места.Но явно само аз бера срамотиите ,а ти се радваш на тия местенца .Браво.
Ако на Джонджо му се даваше толкова шанс ,сега щеше да е много по израстнал а тоя некадърник не е мръднал .Още чува стъпки . :)
На Сисоко също не му се дава шанс ,даже се предпочита Смит пред него. Смях в залата . И Смит ли е по добър от него ,господин празни приказки ?
Разбира се ,че има групички .Нямам друго обяснение. А и цял живот се занимавам с футбол . А ти играл ли си колективен спорт ?
Уисдъм съм го отипсал като десен бек а не по принцип ,защото го знам кво играе там ..а като централен го слагам в 4та за другия сезон. Ще ви купя очила на всичките слепци.
Много си зле момче. И много пристрастен. Предпочиташ да играе местно момче ,без значение дали ще бием с него.Предпочиташ да ни води местна легенда ,без значение ,дали ще има резултати. С една дума, слагаш собствените си пристрастия пред резултатите на футболен клуб Ливърпул ?!..точно като Роджърс през последния месец,може би посъветван от Далглиш .
Аз обаче ,искам винаги да се излиза с най доброто и да се извлича максимума от всеки играч.
За мен е важна победата ,но в същото време мисля и за бъдещето.
Изморяваш ме . Нивото ти на мислене е махленско и от там няма как да се разберем. Точно за това ,се налага вски път да пиша фермани. Ако беше някой който чува петела ,щеше да се разбираме с две думи само . От скоро има един двама такива потребители ,които за жалост влизат много рядко.
Весели празници ,пожелавам си за новата година по малко посредствени играчи в Ливърпул ,както и по малко посредственост във форумчето ,останалите пожелания са доста лични и ще си ги спестя .
На вас пожелавам ,много здраве ,късмет и многоооооооооо любов .Наздраве :)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 31 дек 2013 17:17

Синди Сам е доста свестен играч ;) Прави стабилни мачове за Леверкузен, но там е малко съмнителна работата, щото преди имаха един Ренато Аугусто, дето струваше сума пари, пък накрая го пратиха обратно в Бразилия :mrgreen: Салах го очаквате много, наистина има качества момчето, но не очаквайте чудеса от него :!: Да не стане като Аспас, за когото, обаче, ви бях предупредил, че е менте :lol: Кристиан Тейо ... по-добре не, въпреки младостта му, парите са му много, а и е добре известно, че всеки може да рита с Меси, Шави и Иниеста :mrgreen: Казвах ви преди, казвам ви и сега - най-добре е да се пробва за Алекс Сонг ;) По отношение на спора за Шелви и Хендо - Шелви е класа над Хендо, дори само заради хъса, с който играе
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 31 дек 2013 18:09

Сидни Сам е добро крило. Играя от дясно, но рита с ляв крак. Много е бърз, експлозиен, има силен удар. Ако трябва да го оприлича на някого - това ще е Робен. С някой разлики, разбира се - по-скоро рита и гони топката, вместо да я води близо до крака си, а и по-трудно се справя 1:1, в сравнение с холандеца, ама все пак е добър играч и то за тия пари.
За такъв играч, някой клуб от ВЛ би му искал двойно.
Най-големия проблем на Сам е, че пропилява възможности, в типичен бразилски или африкански стил, вместо да подава.

Иначе, харесва ми как играят Ливърпуул (не съм фен, но уважавам отбора). Мисля, обаче, ако не се направят трансфери, няма да издържат на дългия сезон. Особено в халфовата линия и в нападание.
Джо Алън е посредствен играч, а Хендерсън не мога да разбера защо го налагат. Поредния набеден таланет на острова. Колко често се случва да прецака някое добро разиграване със Суарес/Стърдиж, благодарение на смотан пас или опит за смешен удар.

В нападение Ливърпуул от много години страдат от това, че Суарес създава шансове, увлича цялата защита, но няма кой да завърши атаката. Има нужда от партьор, който може да бележе и който като него, може да създава положения и да се измъква от трудни ситуации. Идеален би бил Джеко, който може да играе и с глава, и с крака, има нужната техника да играе на скорост и с по едно докосване.
Не мисля, обаче, че Пелегрини ще го пусне при конкурент. Манчини може би да, ама тоя е по-умен.

Върни се в “Ливърпул”