PeterForsberg написа:И как реши,че Шелви е с класи над Хендерсън?На база субективното ти мнение

.Фактите са прости-Суонси правят много по-слаб полусезон с Шелви в състава,за целия сезон има един наистина добър мач,когато вкара два гола и тва при положение,че играе като атакуващ халф от началото на сезона,а не по фланга например,където Хендо бе използван до преди 4-5 кръга.Откакто Джордан играе в средата,има повече асистенции отколкото Шелви за целия сезон.Къде ще играе Джерард другия сезон не е ясно,малко ми е трудно да си представя Стиви на 34г. да патрулира пред защитата,а един дефанзивен халф трябва да разполага с доста повече енергия и въздух,както и да има сили да пресира постоянно,нещо,което ясно се вижда,че му е трудно да върши на тея години.
Сисоко от началото на сезона няма силен мач.Трагичен срещу Арсенал,където Саня го направи смешен и с основна вина за гола на Касорла.Трагичен с Нюкасъл,където пак не си беше на позицията и позволи човек да му мине зад гърба.Срещу Сити първите 20 минути бе пълна дупка,освен гредата,Навас ги размина поне 4-5 пъти и центрира в пеналта,мога и картина да ти пусна,за да ти припомня.А второто полувреме Сити се дръпнаха и заиграха на сигурно,затова и намаля натиска в зоната му,същото се случи и срещу Челси,които също намалиха натиска в зоната на Агер при 2-1.Само че Сисоко не съм го видял да тръгне срещу бека и да опита нещо смислено.
Тва за Роджърс и групичките е пълна глупост,но както и да е.Илори не знам колко мача си му гледал,но за Португалия на европейското игра като бек/ляв/,а в Спортинг има доста мачове също като бек.Пусни си няколко мача на младежите на Португалия и след тва ще говорим дали е централен или бек.А щом Брад Смит е предпочетен пред него,прави си сметката.А относно Роситър самият факт,че намира място на пейката/а и на децата е ясно,че няма да играе срещу Челси,защото е на 16г. и не е готов/,а Илори дори не е предвиден в резервите,а играе Брад Смит,трябва да ти говори нещо.Илори играе успешно и като бек,а на позицията му в момента конкуренцията е много ниска,защото имаме сума контузени играчи.
Иначе е ясно кой разсъждава пристрастно и може да направим едно проучване във форума да проверим:?:.За теб има любими играчи,на които си склоен да простиш всичко и за които вадиш вода от десет кладенеца и такива,които не те кефят и каквото и да направят,не само не го признаваш,но ги плюеш с още по-голяма злоба.
Уиздъм много бързо го отписа,в момента е номер 1 за Дерби/влез в някой техен форум и виж кво мислят феновете за капитана на младежкия национал на Англия/,които имат 7 поредни победи и са втори в Чампиъншип.По същия начин успя да отпишеш и Стърлинг,както и Хендерсън,а също и Фланагън,който нямаше грешно отиграване за разлика от недоразумението и наемник Сисоко,но ти си имаш любимците.По-скоро се запитай защо кариерата на Али върви все надолу,след като напусна Лион пред 5-6 сезона?
Отново пълни глупости. Гледам достатъчно мачове на Суонзи по Ал Джазирите във ВЛ,както и за ЛЕ. Сега мнението ми вече става ли обективно ,господин празни приказки ? Става. Джонджо играе много силно ,много по зряло вече ,той останалото си го имаше.Не случайно е титуляр всеки мач . Това ,че Суозни е на това място ,не означава ,че Джонджо играе слабо. Глупави разсъждения ,които говориш наизуст,без да гледаш мачове .Цялата ти работа е такава. Друг е въпроса ,че дори и да гледаш ,не разбираш от футбол .Наблягаш на статискитката ,едно към едно си с некадърните диемаджии.Но футбола не е само една гола статискитка .
А и Джонджо винаги през минали години е бил над Хендерсън .Просто не му се даваше шанс на момчето.А на тоя некадърник му се даваше всеки мач .Ние и за това берем срамотиите със 7ми и 8ми места.Но явно само аз бера срамотиите ,а ти се радваш на тия местенца .Браво.
Ако на Джонджо му се даваше толкова шанс ,сега щеше да е много по израстнал а тоя некадърник не е мръднал .Още чува стъпки .
На Сисоко също не му се дава шанс ,даже се предпочита Смит пред него. Смях в залата . И Смит ли е по добър от него ,господин празни приказки ?
Разбира се ,че има групички .Нямам друго обяснение. А и цял живот се занимавам с футбол . А ти играл ли си колективен спорт ?
Уисдъм съм го отипсал като десен бек а не по принцип ,защото го знам кво играе там ..а като централен го слагам в 4та за другия сезон. Ще ви купя очила на всичките слепци.
Много си зле момче. И много пристрастен. Предпочиташ да играе местно момче ,без значение дали ще бием с него.Предпочиташ да ни води местна легенда ,без значение ,дали ще има резултати. С една дума, слагаш собствените си пристрастия пред резултатите на футболен клуб Ливърпул ?!..точно като Роджърс през последния месец,може би посъветван от Далглиш .
Аз обаче ,искам винаги да се излиза с най доброто и да се извлича максимума от всеки играч.
За мен е важна победата ,но в същото време мисля и за бъдещето.
Изморяваш ме . Нивото ти на мислене е махленско и от там няма как да се разберем. Точно за това ,се налага вски път да пиша фермани. Ако беше някой който чува петела ,щеше да се разбираме с две думи само . От скоро има един двама такива потребители ,които за жалост влизат много рядко.
Весели празници ,пожелавам си за новата година по малко посредствени играчи в Ливърпул ,както и по малко посредственост във форумчето ,останалите пожелания са доста лични и ще си ги спестя .
На вас пожелавам ,много здраве ,късмет и многоооооооооо любов .Наздраве

Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.