Безкомпромисен написа:fr3ak_boy написа:Безкомпромисен написа:Тъй като имам възможност за избера трима потреббители ето и моят вот:
1.КНДР и останалите му никове - комунистически престъпници
2.viali69 - комунистически престъпник
3.Betchualeng Arnaikem - комунистически провокатор
Има и още много други , които се доближават много до това понятие , но нямам право на повече избор, а интересно защо повечето напоследък ме обявяват мен на първо място във вотовете си?
#извинисебе
Що така обиждаш партийните си другари?
#извинисебе
Вие сте комунистически провокатор , който има поставена задача от комунистическите престъпници да говорите лъжи и клевети за мен и моите родители!Защото комунистическите престъпници се страхуват от нарастването на БАП , защото ако БАП дойде на власт нито един комунистически престъпник няма да остане на свобода и да трови въздуха!Всичките ще бъдат по затворите и концлагерите!Без изключение!
Ти ще ги водиш нали?
Комунистческа отрпко, извини се за небивалиците, които говориш, и парите, които вземаш, за да пишеш тук и да събираш електорат за комунистите!!!
#извинисебе #извинисебе #извинисебе
Знаем коя е майка ти и какви слова рони за Юрий Гагарин. Знаем и кой беше баща ти част от околийската комунистическа управа. Защо продаваш тяхната памет за няколко сребърника?
#извинисебе #извинисебе #извинисебе
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.