Класация за форумен ТРОЛ на годината

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Класация за форумен ТРОЛ на годината

Мнениеот ЕМИЛ » 25 дек 2013 12:31

Безкомпромисен написа:Тъй като имам възможност за избера трима потреббители ето и моят вот:
1.КНДР и останалите му никове - комунистически престъпници
2.viali69 - комунистически престъпник
3.Betchualeng Arnaikem - комунистически провокатор

Има и още много други , които се доближават много до това понятие , но нямам право на повече избор, а интересно защо повечето напоследък ме обявяват мен на първо място във вотовете си?

Ааааа не се притеснявай . Сега ти е паднало . Излей душата си . :mrgreen:

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 25 дек 2013 12:39

Безкомпромисен написа:Тъй като имам възможност за избера трима потреббители ето и моят вот:

Има и още много други , които се доближават много до това понятие , но нямам право на повече избор, а интересно защо повечето напоследък ме обявяват мен на първо място във вотовете си?

#извинисебе
Що така обиждаш партийните си другари?
#извинисебе
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 27 дек 2013 01:43

fr3ak_boy написа:

#извинисебе
#извинисебе

Вие сте комунистически провокатор , който има поставена задача от комунистическите престъпници да говорите лъжи и клевети за мен и моите родители!Защото комунистическите престъпници се страхуват от нарастването на БАП , защото ако БАП дойде на власт нито един комунистически престъпник няма да остане на свобода и да трови въздуха!Всичките ще бъдат по затворите и концлагерите!Без изключение!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 27 дек 2013 12:04

Тия БАП са голяма работа, бре! Много психиатри, много психопати, много нещо... :mrgreen:
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 27 дек 2013 14:34

Безкомпромисен написа:
fr3ak_boy написа:

#извинисебе
#извинисебе

Вие сте комунистически провокатор , който има поставена задача от комунистическите престъпници да говорите лъжи и клевети за мен и моите родители!Защото комунистическите престъпници се страхуват от нарастването на БАП , защото ако БАП дойде на власт нито един комунистически престъпник няма да остане на свобода и да трови въздуха!Всичките ще бъдат по затворите и концлагерите!Без изключение!

Ти ще ги водиш нали?
Комунистческа отрпко, извини се за небивалиците, които говориш, и парите, които вземаш, за да пишеш тук и да събираш електорат за комунистите!!!
#извинисебе #извинисебе #извинисебе
Знаем коя е майка ти и какви слова рони за Юрий Гагарин. Знаем и кой беше баща ти част от околийската комунистическа управа. Защо продаваш тяхната памет за няколко сребърника?
#извинисебе #извинисебе #извинисебе
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 29 дек 2013 15:26

Другарю fr3ak_boy първо аз съм антикомунист по рождение и по природа съм атикомунист! Второ за коя комунистическа банда да събирам електорат, след като всичките са комунистически!Майка ми Ани Драндарова и баща ми Венко Жеков са доказани борци срещу комунизма и никога не са имали нищо общо с комунистическите пресъпници!Ясно е, че форумът напоследък се навъди с много комунистически провокатори като вас , защото явно комунистичевските престъпници се уплашиха от истините , които говоря и се чудят как да ме очернят, защото те знаят , че ако БАП дойде на власт прошка за комунистическите престъпници няма да има!
Защото Георги Жеков ще накаже комунистите!
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 29 дек 2013 20:46

Безкомпромисен написа:ето и моят вот:
3.Betchualeng Arnaikem

Благодарско. Ако попиляването на разни комици чрез остър език и обективност е ТРОЛ-ване ще приема за истинско признание да ме обявят за ТРОЛ :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

haha

Мнениеот haha » 30 дек 2013 00:16

Безкомпромисен написа:Другарю fr3ak_boy първо аз съм антикомунист по рождение и по природа съм атикомунист! Второ за коя комунистическа банда да събирам електорат, след като всичките са комунистически!Майка ми Ани Драндарова и баща ми Венко Жеков са доказани борци срещу комунизма и никога не са имали нищо общо с комунистическите пресъпници!Ясно е, че форумът напоследък се навъди с много комунистически провокатори като вас , защото явно комунистичевските престъпници се уплашиха от истините , които говоря и се чудят как да ме очернят, защото те знаят , че ако БАП дойде на власт прошка за комунистическите престъпници няма да има!

Много ми е интересно как точно си протестирал срещу комунистите преди 89-а, много те моля да ми обясниш? Също така, говориш как си бил разкрил не знам си колко престъпления- какво точно си разкрил, детектив ли си вече?
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 30 дек 2013 00:54

haha написа:
Безкомпромисен написа:Другарю fr3ak_boy първо аз съм антикомунист по рождение и по природа съм атикомунист! Второ за коя комунистическа банда да събирам електорат, след като всичките са комунистически!Майка ми Ани Драндарова и баща ми Венко Жеков са доказани борци срещу комунизма и никога не са имали нищо общо с комунистическите пресъпници!Ясно е, че форумът напоследък се навъди с много комунистически провокатори като вас , защото явно комунистичевските престъпници се уплашиха от истините , които говоря и се чудят как да ме очернят, защото те знаят , че ако БАП дойде на власт прошка за комунистическите престъпници няма да има!

Много ми е интересно как точно си протестирал срещу комунистите преди 89-а, много те моля да ми обясниш? Също така, говориш как си бил разкрил не знам си колко престъпления- какво точно си разкрил, детектив ли си вече?

До началото на 90-те години се занимавах с хандбал , бях треньор един отбор Юниор Атлантик, поздравихме с три пъти с абривиатурата "Долу БКП"!Заплашиха ни, че ако не променим поздрава , ще загубим мача служебно , ние не променихме поздрава и загубихме мача служебно!Аз носих със себе си три значки - едната беше табелка значка собственоръчно написана "Аз никога не съм бил комунист", втората значка , която също си я бях направил беше "С комууняги не разговарям" и със задраскана червена петолъчка и третата значка която си бях купил гласеше "Долу БКП"!Аз имах смелостта да ннося тези значки!И се гордея с това!
А в предаването "Безкомпромисно" съм разкрил и продължавам да разкривам доста комунистически престъпления на комунистическите престъпници!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 30 дек 2013 03:54

Безкомпромисен написа:третата значка която си бях купил гласеше "Долу БКП"!!

От кой магазин купи по соц-а па такава значка?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Свободна зона”