Михаил Калашников почина на 94 години.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Михаил Калашников почина на 94 години.

Мнениеот CTAHKO » 23 дек 2013 20:52

Hrabar написа: А това със Сталин, Хрушчов и Брежнев ще трябва да го поясниш, че не става ясно, колко човека са изтрепани с АК-47 по заповед на тези тримата. Бъди по-конкретен.

Е какво да става ясно :? Опитва се да обърне темата на комунисти и демократи, ама не е много запознат с материята 8-) Да, АК е създаден по времето на Сталин, но след края на ВСВ. След нея, не знам Сталин да е водил война :) Хрушчов и за него нямам спомени да е водил с някого война :lol: Брежнев има едно афганистанско приключение и това му е :lol: Накрая излиза, че тези тримата са с незначителен принос за убитите от АК :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 23 дек 2013 20:54

botevforever написа:
Hrabar написа:Велик човек! Аз имах честта и удоволствието да служа с неговото творение АК-47(7,65мм), когато бях войник.

Вечна му памет на Михаил Калашников, създал е УНИКАЛНО оръжие. Оръжие-мечта за всеки войник.

П.П. На псевдо-моралистите да им кажа...Никое оръжие на този свят не убива. Убива човекът боравещ с това оръжие. Да се твърди, че АК-47 е причинило смърт е най-голямата глупост, която могат да измислят хора, които дори си нямат понятие от коя страна се хваща пушка. Аналогично, не е виновна американската ядрена бомба за смъртта на 500 хиляди японци и осакатяването на над 1 милион. Виновни са тези, които заповядаха хвърлянето и. Целият свят знае кои са те.

Объркал си калибъра на автомата-не е 7,65,а 7,62. :!:

Да, извинявам се. Обърках го с АК-74 с 5,45мм-вия куршум. Доста време мина от казармата, почвам да ги обърквам калибрите.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 23 дек 2013 20:56

CTAHKO написа:
Hrabar написа: А това със Сталин, Хрушчов и Брежнев ще трябва да го поясниш, че не става ясно, колко човека са изтрепани с АК-47 по заповед на тези тримата. Бъди по-конкретен.

Е какво да става ясно :? Опитва се да обърне темата на комунисти и демократи, ама не е много запознат с материята 8-) Да, АК е създаден по времето на Сталин, но след края на ВСВ. След нея, не знам Сталин да е водил война :) Хрушчов и за него нямам спомени да е водил с някого война :lol: Брежнев има едно афганистанско приключение и това му е :lol: Накрая излиза, че тези тримата са с незначителен принос за убитите от АК :lol:

Моля ти се, не отнемай правото на сгрешилия да се поправи, не е културно...
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 дек 2013 20:57

Кашчей написа:
Irish stout написа:
Чапаев написа:
Irish stout написа:АК 47 е оръжието причинило най-много смърт на света.

Ще се въздържа от други коментари.

Не оръжието убива, а човека който го държи!

Не, човекът, който ги изпраща. Сталин, Хрушчов, Брежнев ...

а Труман, Буш, Джонсън, Никсън... те дали са убили някого?

Може и повече да са избили, ама не са с АК, значи не се брои :lol: Забравил си и Буш-младши, Клинтън и Рузвелт :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 дек 2013 20:57

Hrabar написа:
botevforever написа:
Hrabar написа:Велик човек! Аз имах честта и удоволствието да служа с неговото творение АК-47(7,65мм), когато бях войник.

Вечна му памет на Михаил Калашников, създал е УНИКАЛНО оръжие. Оръжие-мечта за всеки войник.

П.П. На псевдо-моралистите да им кажа...Никое оръжие на този свят не убива. Убива човекът боравещ с това оръжие. Да се твърди, че АК-47 е причинило смърт е най-голямата глупост, която могат да измислят хора, които дори си нямат понятие от коя страна се хваща пушка. Аналогично, не е виновна американската ядрена бомба за смъртта на 500 хиляди японци и осакатяването на над 1 милион. Виновни са тези, които заповядаха хвърлянето и. Целият свят знае кои са те.

Да, извинявам се. Обърках го с АК-74 с 5,45мм-вия куршум. Доста време мина от казармата, почвам да ги обърквам калибрите.

АК с този калибър е произвеждан за НАТО доста преди ние да станем негови членове :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 дек 2013 21:00

CTAHKO написа:
Кашчей написа:
Irish stout написа:
Чапаев написа:
Irish stout написа:АК 47 е оръжието причинило най-много смърт на света.

Ще се въздържа от други коментари.

Не оръжието убива, а човека който го държи!

Не, човекът, който ги изпраща. Сталин, Хрушчов, Брежнев ...

а Труман, Буш, Джонсън, Никсън... те дали са убили някого?

Може и повече да са избили, ама не са с АК, значи не се брои :lol: Забравил си и Буш-младши, Клинтън и Рузвелт :)

Скоро гледах как в заложна къща в Луизиана продадоха АК, калибър 5.45, произведен в България за НАТО. Та не съм много убеден за това, дали АК не е трепал и по времето на Буш -тати и Буш-синче, както и по времето на Рейгън, в Гренада.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 23 дек 2013 21:01

Кашчей написа:
Hrabar написа:
botevforever написа:

АК с този калибър е произвеждан за НАТО доста преди ние да станем негови членове :roll:

А? Натовския стандарт не беше ли 5,54мм? Бах мааму, вярно съм ги позабравил нещата...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 дек 2013 21:05

Hrabar написа:
Кашчей написа:
Hrabar написа:
botevforever написа:

А? Натовския стандарт не беше ли 5,54мм? Бах мааму, вярно съм ги позабравил нещата...

Може и такъв да е.. аз въобще не ги поВня, но ми направи впечатление, че сме произвеждали АК по техния стандарт преди да станем членове.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Fabrizio Ravanelli
Контакти:

Мнениеот Fabrizio Ravanelli » 23 дек 2013 21:24

“Този, който знае истината и не я изказва гласно е мизерен страхливец“ ЮЛИУС ЩРАЙХЕР
"... Иначе народът би казал: Щом бай Илия не издържа, какво остава за нас! А народът не заслужава да го превръщат в стадо прасета!!! " ИЛИЯ МИНЕВ - СБНЛ

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 23 дек 2013 21:26

Fabrizio Ravanelli написа:Само прочетете:
http://www.extremecentrepoint.com/archives/5312
:) :) :)

Свободно съчинение :lol:
Колко тъжно че има хора които вярват на тва.
Офтопик:

Офтопик:

Върни се в “Архив”