Hrabar написа: А това със Сталин, Хрушчов и Брежнев ще трябва да го поясниш, че не става ясно, колко човека са изтрепани с АК-47 по заповед на тези тримата. Бъди по-конкретен.
Е какво да става ясно

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Hrabar написа: А това със Сталин, Хрушчов и Брежнев ще трябва да го поясниш, че не става ясно, колко човека са изтрепани с АК-47 по заповед на тези тримата. Бъди по-конкретен.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
botevforever написа:Hrabar написа:Велик човек! Аз имах честта и удоволствието да служа с неговото творение АК-47(7,65мм), когато бях войник.
Вечна му памет на Михаил Калашников, създал е УНИКАЛНО оръжие. Оръжие-мечта за всеки войник.
П.П. На псевдо-моралистите да им кажа...Никое оръжие на този свят не убива. Убива човекът боравещ с това оръжие. Да се твърди, че АК-47 е причинило смърт е най-голямата глупост, която могат да измислят хора, които дори си нямат понятие от коя страна се хваща пушка. Аналогично, не е виновна американската ядрена бомба за смъртта на 500 хиляди японци и осакатяването на над 1 милион. Виновни са тези, които заповядаха хвърлянето и. Целият свят знае кои са те.
Объркал си калибъра на автомата-не е 7,65,а 7,62.
CTAHKO написа:Hrabar написа: А това със Сталин, Хрушчов и Брежнев ще трябва да го поясниш, че не става ясно, колко човека са изтрепани с АК-47 по заповед на тези тримата. Бъди по-конкретен.
Е какво да става ясноОпитва се да обърне темата на комунисти и демократи, ама не е много запознат с материята
Да, АК е създаден по времето на Сталин, но след края на ВСВ. След нея, не знам Сталин да е водил война
Хрушчов и за него нямам спомени да е водил с някого война
Брежнев има едно афганистанско приключение и това му е
Накрая излиза, че тези тримата са с незначителен принос за убитите от АК
Кашчей написа:Irish stout написа:Чапаев написа:Irish stout написа:АК 47 е оръжието причинило най-много смърт на света.
Ще се въздържа от други коментари.
Не оръжието убива, а човека който го държи!
Не, човекът, който ги изпраща. Сталин, Хрушчов, Брежнев ...
а Труман, Буш, Джонсън, Никсън... те дали са убили някого?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Hrabar написа:botevforever написа:Hrabar написа:Велик човек! Аз имах честта и удоволствието да служа с неговото творение АК-47(7,65мм), когато бях войник.
Вечна му памет на Михаил Калашников, създал е УНИКАЛНО оръжие. Оръжие-мечта за всеки войник.
П.П. На псевдо-моралистите да им кажа...Никое оръжие на този свят не убива. Убива човекът боравещ с това оръжие. Да се твърди, че АК-47 е причинило смърт е най-голямата глупост, която могат да измислят хора, които дори си нямат понятие от коя страна се хваща пушка. Аналогично, не е виновна американската ядрена бомба за смъртта на 500 хиляди японци и осакатяването на над 1 милион. Виновни са тези, които заповядаха хвърлянето и. Целият свят знае кои са те.
Да, извинявам се. Обърках го с АК-74 с 5,45мм-вия куршум. Доста време мина от казармата, почвам да ги обърквам калибрите.
CTAHKO написа:Кашчей написа:Irish stout написа:Чапаев написа:Irish stout написа:АК 47 е оръжието причинило най-много смърт на света.
Ще се въздържа от други коментари.
Не оръжието убива, а човека който го държи!
Не, човекът, който ги изпраща. Сталин, Хрушчов, Брежнев ...
а Труман, Буш, Джонсън, Никсън... те дали са убили някого?
Може и повече да са избили, ама не са с АК, значи не се броиЗабравил си и Буш-младши, Клинтън и Рузвелт
Кашчей написа:Hrabar написа:botevforever написа:Hrabar написа:Велик човек! Аз имах честта и удоволствието да служа с неговото творение АК-47(7,65мм), когато бях войник.
Да, извинявам се. Обърках го с АК-74 с 5,45мм-вия куршум. Доста време мина от казармата, почвам да ги обърквам калибрите.
АК с този калибър е произвеждан за НАТО доста преди ние да станем негови членове
Hrabar написа:Кашчей написа:Hrabar написа:botevforever написа:Hrabar написа:Велик човек! Аз имах честта и удоволствието да служа с неговото творение АК-47(7,65мм), когато бях войник.
АК с този калибър е произвеждан за НАТО доста преди ние да станем негови членове
А? Натовския стандарт не беше ли 5,54мм? Бах мааму, вярно съм ги позабравил нещата...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта