Европейските русофоби изпаднаха в депресия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Re: Европейските русофоби изпаднаха в депресия

Мнениеот Pride » 23 дек 2013 11:18

Направете им отделен форум на тези.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 23 дек 2013 11:23

Политинформацията прераства в политическа дискусия. Като по времето на перестройката. С характерните "любезни обръщения" и позоваване на статистически данни. Както подобава на демократичното ни общество. За всички е ясно, че преходът от статистика към стъкмистика е много лесен. Макар че е част от математиката. Ще си позволя един виц:
В час по математика. Посещение от инспектор. Учителката задава въпрос:
- Ученици, на колко е равно 2+2?
Всички навеждат глави и мълчат. Самона на последния чин Иванчо вдига ръка и подскача. Знаейки, че от него винаги трябва да се очаква неприятна изненада учителката се прави, че не го забелязва. Не инспекторът ѝ подсказва:
- Другарко, момчето на последния чин вдига ръка.
Примирено учителката вдига "любимеца":
- Кажи, Иванчо!
- Две плюс две е равно на четири!
Учителката въздъхва с облекчение. Инспекторът не крие похвалите:
- Браво, Иванчо!
Гордият Иванчо продължава:
- Но може да бъде пет, може и три щом Партията нареди!

Потребителски аватар
Чапаев

Мнениеот Чапаев » 23 дек 2013 11:34

Pride написа:Направете им отделен форум на тези.

Не виждам нищо лошо в това, да изпълняваме гражданският си дълг, информирайки обществото с новини и факти, засягащи екзистенциални въпроси,които "безпристрастните" родни медии умишлено ни "спестяват"!
Последна промяна от Чапаев на 23 дек 2013 11:38, променено общо 1 път.
Кадрите решават всичко.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 23 дек 2013 11:35

Живко6461 написа:Политинформацията прераства в политическа дискусия. Като по времето на перестройката. С характерните "любезни обръщения" и позоваване на статистически данни. Както подобава на демократичното ни общество. За всички е ясно, че преходът от статистика към стъкмистика е много лесен. Макар че е част от математиката. Ще си позволя един виц:
В час по математика. Посещение от инспектор. Учителката задава въпрос:
- Ученици, на колко е равно 2+2?
Всички навеждат глави и мълчат. Самона на последния чин Иванчо вдига ръка и подскача. Знаейки, че от него винаги трябва да се очаква неприятна изненада учителката се прави, че не го забелязва. Не инспекторът ѝ подсказва:
- Другарко, момчето на последния чин вдига ръка.
Примирено учителката вдига "любимеца":
- Кажи, Иванчо!
- Две плюс две е равно на четири!
Учителката въздъхва с облекчение. Инспекторът не крие похвалите:
- Браво, Иванчо!
Гордият Иванчо продължава:
- Но може да бъде пет, може и три щом Партията нареди!

Супер е вицът, излезе пича на форума направо!
Къде, къде по-хубав е от задачите по математика за кебапчетата по изборите, или новата история в която пише "Османско влияние".
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 дек 2013 11:45

THE G.A.M.E написа:Няма страшно.

До 10-на - 15 години 'Янките" и Япония ще изкарат ново-разработените технологии, които ще пенсионират газа и нефта.
И тогава дружно ще гледаме сеира на Русия. :lol: :mrgreen:

Много ми е интересно, каква е причината газът внасян в ЕС от Русия да се плаща в долари, а не в евро :? :? :roll:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 23 дек 2013 11:49

CTAHKO написа:

До 10-на - 15 години 'Янките" и Япония ще изкарат ново-разработените технологии, които ще пенсионират газа и нефта.

Много ми е интересно, каква е причината газът внасян в ЕС от Русия да се плаща в долари, а не в евро :? :? :roll:

За да може доларите да дойдат в Русия и след това като разполагат с техните пари да се опитат да ги манипулират .

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 дек 2013 11:54

ЕМИЛ написа:
CTAHKO написа:

За да може доларите да дойдат в Русия и след това като разполагат с техните пари да се опитат да ги манипулират .

Абе не е точно така, щото какво като доларите отидат в Русия :? Ония си печатат хартийки, колкото си искат :) На практика се получава така, че европейците трябва да закупят долари, за да си купят газ или нефт от Русия 8-) Един вид, американците се явяват посредник във всяка една сделка, дори и да нямат нищо общо с двете страни по сделката 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 23 дек 2013 12:02, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 дек 2013 11:56

CTAHKO написа:

Значи първо е газТА, а не газЪТ, защото става дума за различни неща 8-)

И на мен ми е странно, че и в сайтовете за уж работа в интернет заработката винаги е в долари. Възможно е да почитат повече долара, отколкото еврото :roll:
Стана ми любопитно и ще питам една приятелка от там, стига да влезе в нета.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 дек 2013 11:59

Кашчей написа:Значи първо е газТА, а не газЪТ, защото става дума за различни неща 8-)

Да, правилно :) Извинявам се 8-)

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 23 дек 2013 12:03

Captain Stottlemeyer написа:
wolf написа:....Живях 2 години в Копенхаген, взимах 3 000 евро на месец чисто след данъци и знаеш ли какво? Пак живях като скот и едвам ми стигаха, а аз не пуша, не се наливам и нямам навика да ходя по клубове....

Вариантите са два:
1. Едвам са ти стигали, защото здраво си пестял и сега си ги харчиш. ;)
2. Ти си идиот... 8-)

Добре дай да ги сметнем, 1000 евро излитат от воле за наем /на стая не апартамент/, ток, вода и интернет ако не и повече.. Отделно имаш транспорт, ужасяващо скъпи цени на всички стоки които си помислиш а и да не забравя предплата 3 месеца наем на всеки апартамент който си помислиш. Ако недай си боже решиш да се преместиш 60 до 80% от депозита /около 1300-1500 евро за нормална СТАЯ/ ти излита защото идва комшията на собственика да оценява "щетите" и съответно изгаряш. Иди поживей в Скандинавието и тогава ми разправяй за какво стигат. 3000 евро чисти се взимат с 14-16 часа бачкане на ден и 2 работи на къртовски труд. Данъка на колата достига 180% от продажната и цена при закупуването, имаш 1200-1300 евро годишна застраховка която е абсолютно задължителна. Идиот със сигурност не съм, защото въпреки всичките неща пак успявах да свържа двата края по-добре от повечето около мен. Там за да изкараш добри пари трябва да кажеш чао на личен живот и каквото и да е свободно време. Да не говорим, че практически няма датчанин който да не е с кредит на колата, на къщата, на телефон/лаптопа. А това за мен е противопоказно като начин на живот.

Върни се в “Архив”