Европейските русофоби изпаднаха в депресия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Европейските русофоби изпаднаха в депресия
Направете им отделен форум на тези.
Политинформацията прераства в политическа дискусия. Като по времето на перестройката. С характерните "любезни обръщения" и позоваване на статистически данни. Както подобава на демократичното ни общество. За всички е ясно, че преходът от статистика към стъкмистика е много лесен. Макар че е част от математиката. Ще си позволя един виц:
В час по математика. Посещение от инспектор. Учителката задава въпрос:
- Ученици, на колко е равно 2+2?
Всички навеждат глави и мълчат. Самона на последния чин Иванчо вдига ръка и подскача. Знаейки, че от него винаги трябва да се очаква неприятна изненада учителката се прави, че не го забелязва. Не инспекторът ѝ подсказва:
- Другарко, момчето на последния чин вдига ръка.
Примирено учителката вдига "любимеца":
- Кажи, Иванчо!
- Две плюс две е равно на четири!
Учителката въздъхва с облекчение. Инспекторът не крие похвалите:
- Браво, Иванчо!
Гордият Иванчо продължава:
- Но може да бъде пет, може и три щом Партията нареди!
Всички навеждат глави и мълчат. Самона на последния чин Иванчо вдига ръка и подскача. Знаейки, че от него винаги трябва да се очаква неприятна изненада учителката се прави, че не го забелязва. Не инспекторът ѝ подсказва:
- Кажи, Иванчо!
- Браво, Иванчо!
Pride написа:Направете им отделен форум на тези.
Не виждам нищо лошо в това, да изпълняваме гражданският си дълг, информирайки обществото с новини и факти, засягащи екзистенциални въпроси,които "безпристрастните" родни медии умишлено ни "спестяват"!
Последна промяна от Чапаев на 23 дек 2013 11:38, променено общо 1 път.
Кадрите решават всичко.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.
Живко6461 написа:Политинформацията прераства в политическа дискусия. Като по времето на перестройката. С характерните "любезни обръщения" и позоваване на статистически данни. Както подобава на демократичното ни общество. За всички е ясно, че преходът от статистика към стъкмистика е много лесен. Макар че е част от математиката. Ще си позволя един виц:
- Кажи, Иванчо!
- Браво, Иванчо!
Супер е вицът, излезе пича на форума направо!
Къде, къде по-хубав е от задачите по математика за кебапчетата по изборите, или новата история в която пише "Османско влияние".
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
THE G.A.M.E написа:Няма страшно.
До 10-на - 15 години 'Янките" и Япония ще изкарат ново-разработените технологии, които ще пенсионират газа и нефта.
И тогава дружно ще гледаме сеира на Русия.![]()
Много ми е интересно, каква е причината газът внасян в ЕС от Русия да се плаща в долари, а не в евро

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:THE G.A.M.E написа:Няма страшно.
До 10-на - 15 години 'Янките" и Япония ще изкарат ново-разработените технологии, които ще пенсионират газа и нефта.
Много ми е интересно, каква е причината газът внасян в ЕС от Русия да се плаща в долари, а не в евро![]()
![]()
За да може доларите да дойдат в Русия и след това като разполагат с техните пари да се опитат да ги манипулират .
ЕМИЛ написа:CTAHKO написа:THE G.A.M.E написа:Няма страшно.
Много ми е интересно, каква е причината газът внасян в ЕС от Русия да се плаща в долари, а не в евро![]()
![]()
За да може доларите да дойдат в Русия и след това като разполагат с техните пари да се опитат да ги манипулират .
Абе не е точно така, щото какво като доларите отидат в Русия

Последна промяна от CTAHKO на 23 дек 2013 12:02, променено общо 3 пъти.
CTAHKO написа:THE G.A.M.E написа:Няма страшно.
![]()
Значи първо е газТА, а не газЪТ, защото става дума за различни неща

И на мен ми е странно, че и в сайтовете за уж работа в интернет заработката винаги е в долари. Възможно е да почитат повече долара, отколкото еврото

Стана ми любопитно и ще питам една приятелка от там, стига да влезе в нета.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Кашчей написа:Значи първо е газТА, а не газЪТ, защото става дума за различни неща![]()
Да, правилно

Captain Stottlemeyer написа:wolf написа:....Живях 2 години в Копенхаген, взимах 3 000 евро на месец чисто след данъци и знаеш ли какво? Пак живях като скот и едвам ми стигаха, а аз не пуша, не се наливам и нямам навика да ходя по клубове....
Вариантите са два:
1. Едвам са ти стигали, защото здраво си пестял и сега си ги харчиш.![]()
2. Ти си идиот...
Добре дай да ги сметнем, 1000 евро излитат от воле за наем /на стая не апартамент/, ток, вода и интернет ако не и повече.. Отделно имаш транспорт, ужасяващо скъпи цени на всички стоки които си помислиш а и да не забравя предплата 3 месеца наем на всеки апартамент който си помислиш. Ако недай си боже решиш да се преместиш 60 до 80% от депозита /около 1300-1500 евро за нормална СТАЯ/ ти излита защото идва комшията на собственика да оценява "щетите" и съответно изгаряш. Иди поживей в Скандинавието и тогава ми разправяй за какво стигат. 3000 евро чисти се взимат с 14-16 часа бачкане на ден и 2 работи на къртовски труд. Данъка на колата достига 180% от продажната и цена при закупуването, имаш 1200-1300 евро годишна застраховка която е абсолютно задължителна. Идиот със сигурност не съм, защото въпреки всичките неща пак успявах да свържа двата края по-добре от повечето около мен. Там за да изкараш добри пари трябва да кажеш чао на личен живот и каквото и да е свободно време. Да не говорим, че практически няма датчанин който да не е с кредит на колата, на къщата, на телефон/лаптопа. А това за мен е противопоказно като начин на живот.