sin4ec написа:Тук пропускаш два факта. Първият, че *****та Пинто трябваше да си изиграе последния мач, липсата му наложи теглене на Старокин на бега и разбиването на една централна линия, която показа туй-онуй последните мачове. Втората-нещата с Борко плеймейкър не ни се получиха. Това естествено са наши проблеми, но с оглед събитията беше по-важно да не пуснем гол. Имаше ситуации пред вратата ни, но колко пъти разпрахме отбраната на Лц в София, и не вкарахме? Ами в Разград?
Липса на класа и неумение. В края на краищата пък в колко мача топката ни влизаше във вратата без положение? Късметът е факт, но при 3-0 този късмет за 5 минути ви покри добре, с оглед двете безумни грешки на защитата и вратаря ни, непредизвикани от нищо! ( визирам голове №2 и №3). А какви положения изпуснахме ний в мачовете с Берое, в мача с Морето тук, мача с Локо Сф тук... При 1-1 в Пловдив срещу Ботев... Късметът е величина, подчиняваща се на нормалния закон на разпределение на вероятностите. Не може все да е срещу нас-време беше да е с нас. Кой е страхлив или не е странно понятие. В такива двубои е важен крайният резултат. Не играхте ли със 7 защитника първия мач? И той е определящ, не само втория. Не може да вините нас, че сме пазили 0-0, след като 90 минути първия мач правехте същото! След 210 минути без гол понятията смел или страхлив очевидно губят смисъл. Дузпите бяха логичен и справедлив завършек на тези минути.
Дали е продължил по-добрият, ми е трудно да преценя. На дузпи всичко става. Рулетка. Никой не ги коментира, та ще направя кратък преглед: Пропуски в бозаво-черно. Интересно решение на двамата треньори, достойно за адмирации да поверят петите дузпи на малките Чочев и Вутов. Те се оказаха на завидна висота, за разлика от прехвалени и опитни техни съотборници. Перфектни изпълнения на нашите дървета Димов и испанеца-от тях ме беше най-шубе. Лош късмет за Бадема и уникален късмет за Тошко. Но нашите бяха много по-спокойни и уверени в поведението си-това ми е впечатлението.
Толкоз за тези 210 минути.
Интересен анализ!Само за Разград не съм съгласен че може да ви е еталон за ''класа''....тия бяха разпрани от мачове!
Колкото до това дали е продължил по-добрият,повечето са на мнение,че не е така(говоря за неутралните)!