19.12 Купа на България: Левски - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: 19.12 Купа на България: Левски - ЦСКА

Мнениеот delqnski47 » 22 дек 2013 22:23

sin4ec написа:Тук пропускаш два факта. Първият, че *****та Пинто трябваше да си изиграе последния мач, липсата му наложи теглене на Старокин на бега и разбиването на една централна линия, която показа туй-онуй последните мачове. Втората-нещата с Борко плеймейкър не ни се получиха. Това естествено са наши проблеми, но с оглед събитията беше по-важно да не пуснем гол. Имаше ситуации пред вратата ни, но колко пъти разпрахме отбраната на Лц в София, и не вкарахме? Ами в Разград?
Липса на класа и неумение. В края на краищата пък в колко мача топката ни влизаше във вратата без положение? Късметът е факт, но при 3-0 този късмет за 5 минути ви покри добре, с оглед двете безумни грешки на защитата и вратаря ни, непредизвикани от нищо! ( визирам голове №2 и №3). А какви положения изпуснахме ний в мачовете с Берое, в мача с Морето тук, мача с Локо Сф тук... При 1-1 в Пловдив срещу Ботев... Късметът е величина, подчиняваща се на нормалния закон на разпределение на вероятностите. Не може все да е срещу нас-време беше да е с нас. Кой е страхлив или не е странно понятие. В такива двубои е важен крайният резултат. Не играхте ли със 7 защитника първия мач? И той е определящ, не само втория. Не може да вините нас, че сме пазили 0-0, след като 90 минути първия мач правехте същото! След 210 минути без гол понятията смел или страхлив очевидно губят смисъл. Дузпите бяха логичен и справедлив завършек на тези минути.
Дали е продължил по-добрият, ми е трудно да преценя. На дузпи всичко става. Рулетка. Никой не ги коментира, та ще направя кратък преглед: Пропуски в бозаво-черно. Интересно решение на двамата треньори, достойно за адмирации да поверят петите дузпи на малките Чочев и Вутов. Те се оказаха на завидна висота, за разлика от прехвалени и опитни техни съотборници. Перфектни изпълнения на нашите дървета Димов и испанеца-от тях ме беше най-шубе. Лош късмет за Бадема и уникален късмет за Тошко. Но нашите бяха много по-спокойни и уверени в поведението си-това ми е впечатлението.
Толкоз за тези 210 минути.

Интересен анализ!Само за Разград не съм съгласен че може да ви е еталон за ''класа''....тия бяха разпрани от мачове!
Колкото до това дали е продължил по-добрият,повечето са на мнение,че не е така(говоря за неутралните)!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 23 дек 2013 00:05

На Панчарево все някой друг им е виновен! БФС, МУРА, ФИФА, ДС, СЪДИЯТА, ВРЕМЕТО, ТЕРЕНА... Един път не чух да кажете, че вината е у вас!Другата ви сентенция е, че всички победи на Левски са с късмет - Разград били уморени от мачове, Ботев били уморени от ку*рви, Литекс били уморени от чи*кии, Локото не знам от какво били уморени! Това са причините да ги бием всички! :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 23 дек 2013 00:27

Сидчец е готов за политик :lol: .С пет изречения ще ти изкара черното бяло.Футболът принципно е най- нелогичния колективен спорт за това и там се получават най - големите изненади.Обратното във волейбола изненадите са изключителена рядкост просто правилата са такива.Там добрите рядко губят.Съдийският фактор много тежи във футбола там съдийските грешки са с много голяма тежест.Както и да е нас ни прецакаха и нищо не може да ми промени мнението съдията си ни закла .Това, че за нарушението срещу Марсиньо преди ръката на Макриев не се говори даже лилавия Мигач и нашия мухльо Александров не го коментираха това положение с Генов говори многоИмаше задържане макар и краткотрайно ,но умишлено както се видя и то отзад в загубена позиция за синия защитник.Беше около границата на наказателното поле Марсиньо го изигра късно и се свлече артистично това допълнително накара съдията да не го свири.

За мен си ви добутаха до дузпи кавито и да ги къдрите.Вие за пореден път бяхте тотално импотентни в атакуващ план.В 84мин. имате някакъв удар в очертанията на вратата и то в обсега на вратаря.Това са фактите и не ми коментирайте статичните положения.Правим си положения от статични , защото първо сме си създали предоставки и то целенасочено, защото имаме високи футболисти и добри изпълнители на преки свободни удари.Ние не сме Барса с 15 паса да развинтим защитата на противника.Съсредоточваме се в това което можем.А Левски се уповава изключително на Всевишния или теорията на вероятностите по научному според Синчец, но не и на някаква треньорска концепция.Щото според Жельо,Жаклина,Грънчаров,Томислав и другите сини журналисти такава няма още от времето на Гонзо пък сега хич се и не види.

За купата Левски ще си отиде и то о т ръката на свой.Както Гонзо ви тресна,така и притиснатия до стената Мърльо ще ви пореже.И то не защото играе кой знае какво ,а защото Цецо има кинти а Бай Ганьо забедня и няма пари за бръснар даже.Не му вярвайте на Синчец ,че в Левски имало пари ,ама нещо не ги харчели правилно.
За последните три месеца в ЦСКА влезнаха в пъти повече пари отколкото в Левски и тази тенденция ще се запази.Само ,че ние имахме много по - тежки борчове за покриване.Все пак при нас паричния поток е с тенденция да расте докато при Левски е обратното.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 23 дек 2013 01:18

onegavon написа:Сидчец е готов за политик :lol: .С пет изречения ще ти изкара черното бяло.Футболът принципно е най- нелогичния колективен спорт за това и там се получават най - големите изненади.Обратното във волейбола изненадите са изключителена рядкост просто правилата са такива.Там добрите рядко губят.Съдийският фактор много тежи във футбола там съдийските грешки са с много голяма тежест.Както и да е нас ни прецакаха и нищо не може да ми промени мнението съдията си ни закла .Това, че за нарушението срещу Марсиньо преди ръката на Макриев не се говори даже лилавия Мигач и нашия мухльо Александров не го коментираха това положение с Генов говори многоИмаше задържане макар и краткотрайно ,но умишлено както се видя и то отзад в загубена позиция за синия защитник.Беше около границата на наказателното поле Марсиньо го изигра късно и се свлече артистично това допълнително накара съдията да не го свири.

За мен си ви добутаха до дузпи кавито и да ги къдрите.Вие за пореден път бяхте тотално импотентни в атакуващ план.В 84мин. имате някакъв удар в очертанията на вратата и то в обсега на вратаря.Това са фактите и не ми коментирайте статичните положения.Правим си положения от статични , защото първо сме си създали предоставки и то целенасочено, защото имаме високи футболисти и добри изпълнители на преки свободни удари.Ние не сме Барса с 15 паса да развинтим защитата на противника.Съсредоточваме се в това което можем.А Левски се уповава изключително на Всевишния или теорията на вероятностите по научному според Синчец, но не и на някаква треньорска концепция.Щото според Жельо,Жаклина,Грънчаров,Томислав и другите сини журналисти такава няма още от времето на Гонзо пък сега хич се и не види.

За купата Левски ще си отиде и то о т ръката на свой.Както Гонзо ви тресна,така и притиснатия до стената Мърльо ще ви пореже.И то не защото играе кой знае какво ,а защото Цецо има кинти а Бай Ганьо забедня и няма пари за бръснар даже.Не му вярвайте на Синчец ,че в Левски имало пари ,ама нещо не ги харчели правилно.
За последните три месеца в ЦСКА влезнаха в пъти повече пари отколкото в Левски и тази тенденция ще се запази.Само ,че ние имахме много по - тежки борчове за покриване.Все пак при нас паричния поток е с тенденция да расте докато при Левски е обратното.

Центровките от фалове в центъра можем ли да ги коментираме? И там ли сте създали предпоставки :mrgreen: За Малибу Сисибе ще кажеш ли нещо? :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 23 дек 2013 08:47

sin4ec написа:Тук пропускаш два факта. Първият, че *****та Пинто трябваше да си изиграе последния мач, липсата му наложи теглене на Старокин на бега и разбиването на една централна линия, която показа туй-онуй последните мачове. Втората-нещата с Борко плеймейкър не ни се получиха. Това естествено са наши проблеми, но с оглед събитията беше по-важно да не пуснем гол. Имаше ситуации пред вратата ни, но колко пъти разпрахме отбраната на Лц в София, и не вкарахме? Ами в Разград?
Липса на класа и неумение. В края на краищата пък в колко мача топката ни влизаше във вратата без положение? Късметът е факт, но при 3-0 този късмет за 5 минути ви покри добре, с оглед двете безумни грешки на защитата и вратаря ни, непредизвикани от нищо! ( визирам голове №2 и №3). А какви положения изпуснахме ний в мачовете с Берое, в мача с Морето тук, мача с Локо Сф тук... При 1-1 в Пловдив срещу Ботев... Късметът е величина, подчиняваща се на нормалния закон на разпределение на вероятностите. Не може все да е срещу нас-време беше да е с нас. Кой е страхлив или не е странно понятие. В такива двубои е важен крайният резултат. Не играхте ли със 7 защитника първия мач? И той е определящ, не само втория. Не може да вините нас, че сме пазили 0-0, след като 90 минути първия мач правехте същото! След 210 минути без гол понятията смел или страхлив очевидно губят смисъл. Дузпите бяха логичен и справедлив завършек на тези минути.
Дали е продължил по-добрият, ми е трудно да преценя. На дузпи всичко става. Рулетка. Никой не ги коментира, та ще направя кратък преглед: Пропуски в бозаво-черно. Интересно решение на двамата треньори, достойно за адмирации да поверят петите дузпи на малките Чочев и Вутов. Те се оказаха на завидна висота, за разлика от прехвалени и опитни техни съотборници. Перфектни изпълнения на нашите дървета Димов и испанеца-от тях ме беше най-шубе. Лош късмет за Бадема и уникален късмет за Тошко. Но нашите бяха много по-спокойни и уверени в поведението си-това ми е впечатлението.

Толкоз за тези 210 минути.

Синчец, мен ама хич не ме е.е какви положения и колко гола сте изтървали срещу Разград, Черно море и не знам си още кой. Аз ако почна да броя ударените от нас греди през сезона ще заспиш, докато ги преброя. Тук говорим за ДЕРБИТО и страхливата ви игра в него, а ти ми твърдиш, че не сме се опитали да го спечелим. Абсолютни глупости са, че първия мач сме играли със 7 защитника. Да, това беше единствения равностоен, като игра и положения от трите двубоя, но в никакъв случай не сте ни надиграли тогава. А относно онова 3:0, аз си спомням поне още 2-3 чисти положения, в които пък не ни "покри късмета", иначе отивахте на 5-6 парцала.
Виждам, че след всяко мнение си сменяш тезите за последния мач, което е достатъчно красноречиво, че нямаш аргументи.

И спрете да говорите само за статичните положения, защото на Чочев, Марсиньо, Гъргоров и Косоко ситуациите нямат нищо общо със статичните.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 23 дек 2013 11:59

И спрете да говорите само за статичните положения, защото на Чочев, Марсиньо, Гъргоров и Косоко ситуациите нямат нищо общо със статичните.

Няма да спрат , докато не си повярват . Тогава ще продължат , докато не повярват и другите . :)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 23 дек 2013 13:08

Udoji90 написа:Стига сме го дъвкали този мач. Не е първият, нито последният такъв (изобщо във футбола - не само у нас), в който единият отбор създава много повече положения, а не успява да бие. Дори да говорим само за Вечното дерби, веднага се сещам за двубой, в който "Левски" имаха повече положения, а ги излъгахме и ги бихме. И онова беше дори по-важен мач от този, защото имаше отношение към титлата. (Говоря за победата с дузпата на Хр. Янев през 2005 г., когато Хмарук извади някои ситуации преди това.) Сега се случи обратното. Ами, футбол... Липсата на логика в дадени ситуации го прави интригуващ. (В този ред на мисли каква беше примерно логиката отбор като нашия, събран от кол и въже, да се представи силно в 3 дербита срещу вечния си съперник и даже да не допусне гол от игра? ;) )

Като запазена марка е това "отбор събран от кол и въже".Той нашия е само от прецизно избрани професионалисти.Супер евтино оправдание е това.Дайте по реално да гледаме на нещата.Дерби като дерби.Търсехте гол повече от нас,но не се получи.Дали ни надиграхте или ние докарахме нещата да изглеждат така никой не може да докаже.И последно,/не се заяждам/след време ще се помни победителя,а не кой е играл по добре и нямал късмет.
Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 23 дек 2013 19:55

Нямам настроение да споря за глупости. Весели празници!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 23 дек 2013 22:25

W84me написа:На Панчарево все някой друг им е виновен! БФС, МУРА, ФИФА, ДС, СЪДИЯТА, ВРЕМЕТО, ТЕРЕНА... Един път не чух да кажете, че вината е у вас!Другата ви сентенция е, че всички победи на Левски са с късмет - Разград били уморени от мачове, Ботев били уморени от ку*рви, Литекс били уморени от чи*кии, Локото не знам от какво били уморени! Това са причините да ги бием всички! :mrgreen:

Причината да ги биете всички е само една - нарича се УГОВОРЕНИ МАЧОВЕ ИЛИ ЧЕРНО ТОТО :idea: :!: 8-) При нас основната вина е това,че отбора няма сработеност и класа и въпреки всичко сме равностойни на лидерите ,при това положение ,БФС И СЪДИИТЕ,направиха така ,че да не сме по-напред в класирането,а пък вие да сте в първата седмица :idea: :!: 8-)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 дек 2013 09:58

Red joker написа:
W84me написа:На Панчарево все някой друг им е виновен! БФС, МУРА, ФИФА, ДС, СЪДИЯТА, ВРЕМЕТО, ТЕРЕНА... Един път не чух да кажете, че вината е у вас!Другата ви сентенция е, че всички победи на Левски са с късмет - Разград били уморени от мачове, Ботев били уморени от ку*рви, Литекс били уморени от чи*кии, Локото не знам от какво били уморени! Това са причините да ги бием всички! :mrgreen:

Причината да ги биете всички е само една - нарича се УГОВОРЕНИ МАЧОВЕ ИЛИ ЧЕРНО ТОТО :idea: :!: 8-) При нас основната вина е това,че отбора няма сработеност и класа и въпреки всичко сме равностойни на лидерите ,при това положение ,БФС И СЪДИИТЕ,направиха така ,че да не сме по-напред в класирането,а пък вие да сте в първата седмица :idea: :!: 8-)

Тая мантра за сработеността я четем от няколко години :mrgreen:
Играчите ви (без трима) са от началото на шампионата и са изиграли около 32-35 мача, без тренировките. Как пък за 5 месеца не се сработиха, или проблемът е, че не са провели 20 дневен лагер в чужбина? Сега Стойчо освобождава 7 човека, а на тяхно място ще дойдат сигурно поне толкова нови, които ще се точат през цялата пауза и накрая пак ще говорите, че няма сработеност.

ПП- Поинтересувай се какво означава "черно тото", преди да го повтаряш и него, като единствена причина други да печелят мачовете си.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”