19.12 Купа на България: Левски - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: 19.12 Купа на България: Левски - ЦСКА

Мнениеот blue avalanche » 20 дек 2013 10:05

Кировец написа:Не ми се говорят празни приказки. Не ми спори с никой. Ще напиша само две неща:
1.Омръзна ми ЦСКА да губи заради некадърни съдийски отсъждания.
2.100% дузпа и втори жълт картон за Макриев решаваха на 99% мача в полза на ЦСКА.

Щото като гледам колко сте яки на дузпите...Леле-мале! :twisted:

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 20 дек 2013 10:12

W84me написа:
fen-fen написа:
Кировец написа:Не ми се говорят празни приказки. Не ми спори с никой. Ще напиша само две неща:
2.100% дузпа и втори жълт картон за Макриев решаваха на 99% мача в полза на ЦСКА.

Позволи ми малко да те поправя - ако си бяхте вкарали 9999-те положения, нито дузпата, която беше 100%, нито картона на Макриев щяха да имат значение. Моето мнение е, че ЦСКА играха футбол и тотално надиграха Левски. Но за съжаление победите се отчитат с голове, и както в по вечето случаи Левски извадиха късмет.... ;)

Футбол с центровки от центъра? На това ли му викаме футбол вече?

Ами да, футбол е. Какво е да е?! :shock: (Дали щеше да говориш по същия начин, ако вие бяхте играли така? :idea:) Като не е футбол, що се получиха половин дузина положения? Очевидно беше, че при центриранията сте колебливи и се ориентирахме към такава игра. Начинът на игра обикновено зависи от слабостите на съперника - ако бяхте силни при статични положения, вероятно щяхме да подходим различно. :idea:
Последна промяна от Udoji90 на 20 дек 2013 10:24, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 дек 2013 10:24

Към всички, които обвиняват съдията за загубата на ЦСКА - Спомнете си как бихте Левски през 85-та, за да спечелите купата!
п.п. Господ бави, но не забравя!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 20 дек 2013 10:25

damyanov1963 написа:Към всички, които обвиняват съдията за загубата на ЦСКА - Спомнете си как бихте Левски през 85-та, за да спечелите купата!
п.п. Господ бави, но не забравя!

КАК БЕ ,Я КАЖИ:?: :!:
Последна промяна от Red joker на 20 дек 2013 10:28, променено общо 1 път.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 20 дек 2013 10:28

Udoji90 написа:Ами да, футбол е. Какво е да е?! :shock: (Дали щеше да говориш по същия начин, ако вие бяхте играли така? :idea:) Като не е футбол, що се получиха половин дузина положения? Очевидно беше, че при центриранията сте колебливи и се ориентирахме към такава игра. Начинът на игра обикновено зависи от слабостите на съперника - ако бяхте силни при статични положения, вероятно щяхме да подходим различно. :idea:

Ние никога няма да играем така! Колкото и да сме жалки няма да превръщаме нарушение зад централната линия в центриране в наказателното поле! И това не беше единичен случай!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 20 дек 2013 10:29

W84me написа:
Udoji90 написа:Ами да, футбол е. Какво е да е?! :shock: (Дали щеше да говориш по същия начин, ако вие бяхте играли така? :idea:) Като не е футбол, що се получиха половин дузина положения? Очевидно беше, че при центриранията сте колебливи и се ориентирахме към такава игра. Начинът на игра обикновено зависи от слабостите на съперника - ако бяхте силни при статични положения, вероятно щяхме да подходим различно. :idea:

Ние никога няма да играем така! Колкото и да сме жалки няма да превръщаме нарушение зад централната линия в центриране в наказателното поле! И това не беше единичен случай!

Удобно коментира само онази част от мнението ми, която ти изнася, но това си е навик за някои от вас. ;)
Последна промяна от Udoji90 на 20 дек 2013 10:37, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 20 дек 2013 10:31

W84me написа:
fen-fen написа:

Позволи ми малко да те поправя - ако си бяхте вкарали 9999-те положения, нито дузпата, която беше 100%, нито картона на Макриев щяха да имат значение. Моето мнение е, че ЦСКА играха футбол и тотално надиграха Левски. Но за съжаление победите се отчитат с голове, и както в по вечето случаи Левски извадиха късмет.... ;)

Футбол с центровки от центъра? На това ли му викаме футбол вече?

Не е идеалния футбол, който всички искаме да гледаме но факта, че червените имаха дузина положения а сините разчитаха само на контраатаки ........Да приемем, че тези положение бяха реализирани? Ами ако и дузпата беше дадена? Сещаш ли се какъв щеше да е резултата!? Но ....мал шанс, или както се казва като не вкарваш, ти вкарват! От подобни грешки и моят отбор е страдал. Идеалния вариант е да си вкараш головете.......ама......

П.С. Да попитам, не разбрах защо се сдърпаха накрая играчите какво стана? Пътувах вече и не видях какво стана.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 20 дек 2013 10:31

Udoji90 написа:
W84me написа:

Удобно отговори само на онази част от мнението ми, която ти изнася, но това си е навик за някои от вас. ;)

На коя част от мнението да ти отговоря? Искаш да ме убедиш, че центрирания от 50+ метра се наричат футбол?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 20 дек 2013 10:34

W84me написа:
Udoji90 написа:
W84me написа:

Удобно отговори само на онази част от мнението ми, която ти изнася, но това си е навик за някои от вас. ;)

На коя част от мнението да ти отговоря? Искаш да ме убедиш, че центрирания от 50+ метра се наричат футбол?

Центрирането, доколкото знам, си е част от футбола, независимо дали е от 5 или 50 метра. :idea: Това, че играхме по този начин, се дължи единствено на вашите глупости при статичните положения, както вече писах. И всъщност повечето центрирания си бяха от корнер или от свободни удари по фланговете, което си е съвсем нормално - тези от 50+ метра, за които упорито говориш, бяха единични случаи. (А дали вие някога бихте играли така, само може да се гадае.)
Последна промяна от Udoji90 на 20 дек 2013 10:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 20 дек 2013 10:38

Почваш да дразниш с откровената си наглост. Нормално като виждаме, че защитата ви се колебае при изсипани топки да търсим такива ситуации. Имаме достатъчно високи и борбени футболисти.
Дузпата и картона-там си умирахте...

Върни се в “ЦСКА”