W84me написа:Udoji90 написа:W84me написа:Udoji90 написа:Ами да, футбол е. Какво е да е?!

(Дали щеше да говориш по същия начин, ако вие бяхте играли така?

) Като не е футбол, що се получиха половин дузина положения? Очевидно беше, че при центриранията сте колебливи и се ориентирахме към такава игра. Начинът на игра обикновено зависи от слабостите на съперника - ако бяхте силни при статични положения, вероятно щяхме да подходим различно.

Ние никога няма да играем така! Колкото и да сме жалки няма да превръщаме нарушение зад централната линия в центриране в наказателното поле! И това не беше единичен случай!
Удобно отговори само на онази част от мнението ми, която ти изнася, но това си е навик за някои от вас.

На коя част от мнението да ти отговоря? Искаш да ме убедиш, че центрирания от 50+ метра се наричат футбол?
Центрирането, доколкото знам, си е част от футбола, независимо дали е от 5 или 50 метра.

Това, че играхме по този начин, се дължи единствено на вашите глупости при статичните положения, както вече писах. И всъщност повечето центрирания си бяха от корнер или от свободни удари по фланговете, което си е съвсем нормално - тези от 50+ метра, за които упорито говориш, бяха единични случаи. (А дали вие някога бихте играли така, само може да се гадае.)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...