ЛЕ: Лацио - Лудогорец - 0:1 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

fiesta
Контакти:

Re: Лудогорец-Лацио 1/16 финали Лига Европа !

Мнениеот fiesta » 16 дек 2013 19:52

Тежък жребий за "Лудогорец". Шансовете до голяма степен зависят от това, доколкото Лацио ще подходят сериозно. За момента по-скоро го карат лежерно и ако продължат така (доста вероятно, предвид мястото им в Серия А), "Лудогорец" си имат шансове. Ако обаче италианците се хвърлят сериозно, може би ще продължат, и то сравнително убедително. В следващия кръг пак би бил тежък съперникът, който и да е той. Валенсия ми е един от любимите отбори и ако се срещнат с "Лудогорец", ще ми е много любопитно, но и ще ми е гадно, който и да отпадне. Динамо К също ги харесвам, но не толкова - те обаче може би ще са неудобни като стил за "Лудогорец", ако мога да съдя от мачовете с Черноморец.

По-скоро Динамо Киев играят по-техничен футбол, за разлика от Черноморец Одеса, които определено играят силов футбол. Затова и според мен Черноморец са толкова успешни в Украйна. Просто техния стил е неудобен на другите отбори там. А и има традиции в Украйна да се играе силово, така че не им правят проблеми, каквито биха им правили в Испания, примерно. Затова, според мен, който и да се падне от Севилия и Динамо Киев, ще е съперник, който играе с подобен на Лудогорец стил.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 16 дек 2013 19:54

Ивайло Лудогорец написа:Отвратен съм от коментарите на някои уж българи ... дано да победим за да ви се пръснат жлъчките , не за друго :evil:

Ай не :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 16 дек 2013 19:57

fiesta написа:
Тежък жребий за "Лудогорец". Шансовете до голяма степен зависят от това, доколкото Лацио ще подходят сериозно. За момента по-скоро го карат лежерно и ако продължат така (доста вероятно, предвид мястото им в Серия А), "Лудогорец" си имат шансове. Ако обаче италианците се хвърлят сериозно, може би ще продължат, и то сравнително убедително. В следващия кръг пак би бил тежък съперникът, който и да е той. Валенсия ми е един от любимите отбори и ако се срещнат с "Лудогорец", ще ми е много любопитно, но и ще ми е гадно, който и да отпадне. Динамо К също ги харесвам, но не толкова - те обаче може би ще са неудобни като стил за "Лудогорец", ако мога да съдя от мачовете с Черноморец.

По-скоро Динамо Киев играят по-техничен футбол, за разлика от Черноморец Одеса, които определено играят силов футбол. Затова и според мен Черноморец са толкова успешни в Украйна. Просто техния стил е неудобен на другите отбори там. А и има традиции в Украйна да се играе силово, така че не им правят проблеми, каквито биха им правили в Испания, примерно. Затова, според мен, който и да се падне от Севиля и Динамо Киев, ще е съперник, който играе с подобен на Лудогорец стил.

Нека те поправя - не са Севиля, а Валенсия. Иначе може би донякъде си прав за стила на Динамо - дано "Лудогорец" да се възползват от това, ако изобщо се стигне до такъв мач.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 16 дек 2013 20:01

Тук вече става сложно. Успех на Лудогорец!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 дек 2013 20:06

Жребият е тежък. Но за мен е добър, защото ще ида на стадиона( живот и здраве) да подкрепя един от любимите си тимове-Лацио. Имам си и шалче тяхно, та с него ще отида. Проблемите и въжделенията на Лц не ме интересуват, да си ги решават.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 дек 2013 20:07

COVINI написа:Лудогорец има едно голямо предимство и това е вратарския пост,Владо е с класи над колегата си отсреща.Не знам кой мозък в тима от покрайнините на Рим реши да продаде Фернандо Муслера,който е национал и четвърти в света.Иначе играч,като Клозе няма какво да се коментира,Барт и Моци трябва да са на 1000 % подготвени да го опазят.

Шефе, Маркети е един от най-добрите вратари в Сериа А.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

fiesta
Контакти:

Мнениеот fiesta » 16 дек 2013 20:17

Tommi написа:
COVINI написа:Лудогорец има едно голямо предимство и това е вратарския пост,Владо е с класи над колегата си отсреща.Не знам кой мозък в тима от покрайнините на Рим реши да продаде Фернандо Муслера,който е национал и четвърти в света.Иначе играч,като Клозе няма какво да се коментира,Барт и Моци трябва да са на 1000 % подготвени да го опазят.

От къде си правиш тези изводи? Че по статистика този сезон Маркети от 21 мача има само 7 "сухи". И има 29 допуснати гола, което от където и да го погледнеш, не е малко.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 дек 2013 20:26

fiesta написа:
Tommi написа:

От къде си правиш тези изводи? Че по статистика този сезон Маркети от 21 мача има само 7 "сухи". И има 29 допуснати гола, което от където и да го погледнеш, не е малко.

Моя преценка е това. ;) От тази статистика може да се правят изводи за играта на отбора в защита, но не и за класата на вратаря.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

fiesta
Контакти:

Мнениеот fiesta » 16 дек 2013 20:29

Супер. Значи ми се затвърждава мнението, че в отбраната на Лацио има големи дупки този сезон.

Случайно да имаш наблюдение защо Лацио си сменят толкова често схемите на игра? Че от статистиката не личи да им носи успех. А въпреки това го правят.

Потребителски аватар
COVINI

Мнениеот COVINI » 16 дек 2013 20:30

Томи за теб признанието на УЕФА към Владо Стоянов нищо ли не значи,сега е момента да блесне срещу такъв съперник и да си уреди трансфер в силно първенство.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам

Върни се в “Лудогорец”