Тежък жребий за "Лудогорец". Шансовете до голяма степен зависят от това, доколкото Лацио ще подходят сериозно. За момента по-скоро го карат лежерно и ако продължат така (доста вероятно, предвид мястото им в Серия А), "Лудогорец" си имат шансове. Ако обаче италианците се хвърлят сериозно, може би ще продължат, и то сравнително убедително. В следващия кръг пак би бил тежък съперникът, който и да е той. Валенсия ми е един от любимите отбори и ако се срещнат с "Лудогорец", ще ми е много любопитно, но и ще ми е гадно, който и да отпадне. Динамо К също ги харесвам, но не толкова - те обаче може би ще са неудобни като стил за "Лудогорец", ако мога да съдя от мачовете с Черноморец.
По-скоро Динамо Киев играят по-техничен футбол, за разлика от Черноморец Одеса, които определено играят силов футбол. Затова и според мен Черноморец са толкова успешни в Украйна. Просто техния стил е неудобен на другите отбори там. А и има традиции в Украйна да се играе силово, така че не им правят проблеми, каквито биха им правили в Испания, примерно. Затова, според мен, който и да се падне от Севилия и Динамо Киев, ще е съперник, който играе с подобен на Лудогорец стил.