Ботевь загуби пред 7 свои фена във Варна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Жълтите във Варна са били 6, а не 7

Мнениеот child in time » 16 дек 2013 18:18

Един е бил фен на Спартак ВН ? :-))))
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 16 дек 2013 18:19

child in time написа:Един е бил фен на Спартак ВН ? :-))))

Бил е на Мангал Столипиново :)

19 :?: 6
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Re: Ботевь загуби пред 7 свои фена във Варна

Мнениеот nicromanser » 16 дек 2013 18:20

terata написа:
W84me написа:
nicromanser написа:едно ме кефи в мъри, че никога той не е виновен..ту съдията..ту терена, ту играчите неподходили сериозно или пък имали много контузени и се развалила схемата такъв беше и в левски такъв е и в ботевъ сопот. той си беше пътник като треньор още срещу цска...но там имам други съмнения

Не ти ли прилича на Стойчо Младенов? :geek:

Тц, Стойчо обича да се оправдава със съдии, директиви, докато в интерес на истината не съм го чувал да мрънка от терените, докато Мъри:
"За жалост загубихме нелепо. Пропуснахме своите възможности и допуснахме нелеп гол накрая. Нормално е да има умора. Футболистите се стараха, но просто нямахме шанс да отбележим. Иначе се борихме, макар че бе трудно да си подаваме на този терен", продължи да повтаря плочата Мъри.

е по някога стойчо има право мача с черно море си беше доста скандален как пък от 4 спорни положения ни едно не беше за цска, е по някога се и улива..но и двамата немогат да се мерят на малкия пръст на орденоносеца...на него даже и артур му беше виновен, щеше да съди и титан...накрая пак в кочинката...той е просто недостижим
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 дек 2013 18:20

Да, хубаво е да се уточняват тези неща и да не се създава заблуда. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

555
Контакти:

Мнениеот 555 » 16 дек 2013 18:24

Въпрос на време беше комплексар да пусне отново такава тема. Поздрав за комплексаря: http://sport.plovdiv24.bg/469463.html :mrgreen:

mitaka69t
Контакти:

Мнениеот mitaka69t » 16 дек 2013 18:29

винаги съм казвал че жълтурците са наи- жалката публика в БГ ... иначе са мн велики като доидат от селата , ботиф, ботиф , сега кълнат , плюят , мислят си че нещо зависи от тях ....смешна помашка сган...не е имало публика в световен мащаб ,която да си зареже отбора на дерби с кръвния враг....ДА , АМА СМЕШНИЦИТЕ ОТ БОТИФ СА ГО ПРАВИЛИ , защото умираха от страх да доидат на ЛАУТА ... :o :o :o , иначе сега наперихте гребена -жалки помияри на караибрахим...

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 16 дек 2013 18:33

mitaka69t написа:винаги съм казвал че жълтурците са наи- жалката публика в БГ ... иначе са мн велики като доидат от селата , ботиф, ботиф , сега кълнат , плюят , мислят си че нещо зависи от тях ....смешна помашка сган...не е имало публика в световен мащаб ,която да си зареже отбора на дерби с кръвния враг....ДА , АМА СМЕШНИЦИТЕ ОТ БОТИФ СА ГО ПРАВИЛИ , защото умираха от страх да доидат на ЛАУТА ... :o :o :o , иначе сега наперихте гребена -жалки помияри на караибрахим...

Тоя ще се пръсне от злоба ахахахахаахах горките небългари много ги боли че в Пловдив сме 4 пъти повече 8-)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 16 дек 2013 18:33

Символична цифра 7 като 7то място на Мъри. Повече не заслужава.
А кюстендилските смешници първо да си оправят домакинската посещаемост пък после да идват на чужди гробове да реват.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 16 дек 2013 18:34

костенурк написа:
mitaka69t написа:винаги съм казвал че жълтурците са наи- жалката публика в БГ ... иначе са мн велики като доидат от селата , ботиф, ботиф , сега кълнат , плюят , мислят си че нещо зависи от тях ....смешна помашка сган...не е имало публика в световен мащаб ,която да си зареже отбора на дерби с кръвния враг....ДА , АМА СМЕШНИЦИТЕ ОТ БОТИФ СА ГО ПРАВИЛИ , защото умираха от страх да доидат на ЛАУТА ... :o :o :o , иначе сега наперихте гребена -жалки помияри на караибрахим...

Тоя ще се пръсне от злоба ахахахахаахах горките небългари много ги боли че в Пловдив сме 4 пъти повече 8-)

Ми така е като махнаха жителството и налазихте града! Но само това не стига! ;)
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 16 дек 2013 18:38

child in time написа:Един е бил фен на Спартак ВН ? :-))))

Да бе, те сякаш еднорозите съществуват

Върни се в “Ботев”