Ботевь загуби пред 7 свои фена във Варна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- child in time
- Контакти:
Re: Жълтите във Варна са били 6, а не 7
Един е бил фен на Спартак ВН ?
)))

БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

child in time написа:Един е бил фен на Спартак ВН ?)))
Бил е на Мангал Столипиново

19

Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
- nicromanser
- Контакти:
Re: Ботевь загуби пред 7 свои фена във Варна
terata написа:W84me написа:nicromanser написа:едно ме кефи в мъри, че никога той не е виновен..ту съдията..ту терена, ту играчите неподходили сериозно или пък имали много контузени и се развалила схемата такъв беше и в левски такъв е и в ботевъ сопот. той си беше пътник като треньор още срещу цска...но там имам други съмнения
Не ти ли прилича на Стойчо Младенов?
Тц, Стойчо обича да се оправдава със съдии, директиви, докато в интерес на истината не съм го чувал да мрънка от терените, докато Мъри:"За жалост загубихме нелепо. Пропуснахме своите възможности и допуснахме нелеп гол накрая. Нормално е да има умора. Футболистите се стараха, но просто нямахме шанс да отбележим. Иначе се борихме, макар че бе трудно да си подаваме на този терен", продължи да повтаря плочата Мъри.
е по някога стойчо има право мача с черно море си беше доста скандален как пък от 4 спорни положения ни едно не беше за цска, е по някога се и улива..но и двамата немогат да се мерят на малкия пръст на орденоносеца...на него даже и артур му беше виновен, щеше да съди и титан...накрая пак в кочинката...той е просто недостижим
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
Да, хубаво е да се уточняват тези неща и да не се създава заблуда. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Въпрос на време беше комплексар да пусне отново такава тема. Поздрав за комплексаря: http://sport.plovdiv24.bg/469463.html 

винаги съм казвал че жълтурците са наи- жалката публика в БГ ... иначе са мн велики като доидат от селата , ботиф, ботиф , сега кълнат , плюят , мислят си че нещо зависи от тях ....смешна помашка сган...не е имало публика в световен мащаб ,която да си зареже отбора на дерби с кръвния враг....ДА , АМА СМЕШНИЦИТЕ ОТ БОТИФ СА ГО ПРАВИЛИ , защото умираха от страх да доидат на ЛАУТА ...
, иначе сега наперихте гребена -жалки помияри на караибрахим...

mitaka69t написа:винаги съм казвал че жълтурците са наи- жалката публика в БГ ... иначе са мн велики като доидат от селата , ботиф, ботиф , сега кълнат , плюят , мислят си че нещо зависи от тях ....смешна помашка сган...не е имало публика в световен мащаб ,която да си зареже отбора на дерби с кръвния враг....ДА , АМА СМЕШНИЦИТЕ ОТ БОТИФ СА ГО ПРАВИЛИ , защото умираха от страх да доидат на ЛАУТА ...![]()
![]()
Тоя ще се пръсне от злоба ахахахахаахах горките небългари много ги боли че в Пловдив сме 4 пъти повече

Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
Символична цифра 7 като 7то място на Мъри. Повече не заслужава.
А кюстендилските смешници първо да си оправят домакинската посещаемост пък после да идват на чужди гробове да реват.
А кюстендилските смешници първо да си оправят домакинската посещаемост пък после да идват на чужди гробове да реват.
- child in time
- Контакти:
костенурк написа:mitaka69t написа:винаги съм казвал че жълтурците са наи- жалката публика в БГ ... иначе са мн велики като доидат от селата , ботиф, ботиф , сега кълнат , плюят , мислят си че нещо зависи от тях ....смешна помашка сган...не е имало публика в световен мащаб ,която да си зареже отбора на дерби с кръвния враг....ДА , АМА СМЕШНИЦИТЕ ОТ БОТИФ СА ГО ПРАВИЛИ , защото умираха от страх да доидат на ЛАУТА ...![]()
![]()
Тоя ще се пръсне от злоба ахахахахаахах горките небългари много ги боли че в Пловдив сме 4 пъти повече
Ми така е като махнаха жителството и налазихте града! Но само това не стига!

БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

child in time написа:Един е бил фен на Спартак ВН ?)))
Да бе, те сякаш еднорозите съществуват