БОТЕВ ПЛОВДИВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 31.10.2009 ; 14:30
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Оценки за Ботев персонално, в мача срещу Локомотив ПД
Няма значение, Карле Карлет, но все ми се струва , че ако е девятка, няма кой да го спре-като танк е.
vhpvhp написа:Правилно е да се произнася КАРЛЕ . t - то накрая е нямо във френския. Озвучава се от е- в края , но това е за женски имена...
Мерси!

А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
http://www.news4000.bg/ Тия пишат лоши новини..........
polit56 написа:Няма значение, Карле Карлет, но все ми се струва , че ако е девятка, няма кой да го спре-като танк е.
Първите един-два мача игра като почти чист нападател, за съжаление има головия нюх на Какалов

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Не съм сигурен за девятка...
Това което впечатлява у Карле е резкия демараж ,много мощен пробив с топка в крака ,включвания от дълбочина , страхотни фалцови центрирания...Това върви към офанзивен халф , или дори крило...

Аз това имах предвид-докато го няма Мбамба. Той няма демараж, но след третата крачка започва да действа закона на Нютон:) и тогава е страшен!!
- krasistent
- Контакти:
Пичове моето мнение е че мача изнесе ония черничък здравеняк Ола. Отзад нямаше объркана топка а пък и даде голов пас. Много много голям и е един от футболистите, които трябва да остане и занапред
От както се махна Саидходжа в Ботев нямаме типичен централен нападател, и в мача с Локото нямахме. Кабу получава топката, владее я добре, но няма никакъв голов нюх. Колко псувни му теглих на мача с ЦСКА когато сам срещу вратарчето му я подаде!!! Аз честно казано не си спомням да съм го виждал да бележи 

krasistent написа:Пичове моето мнение е че мача изнесе ония черничък здравеняк Ола. Отзад нямаше объркана топка а пък и даде голов пас. Много много голям и е един от футболистите, които трябва да остане и занапред
Ола + Густав - ще е непробиваема защитна двойка.
Определено за мен играч на мача можем заслужено да пишем Даниел Ола! Просто отзад не пусна нищо живо да мини през него и е с главна заслуга буферите да нямат едно голово положение - и по въздух и по земя една топка не изгуби. Отделен е въпроса за доброто му включване в атаките и най-вече при статичните положения - първото полувреме от корнер за малко да вкара , отменения гол беше негов и асистенцията при победния гол беше отново на негово име!