БОТЕВ ПЛОВДИВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 31.10.2009 ; 14:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

polit56
Контакти:

Re: Оценки за Ботев персонално, в мача срещу Локомотив ПД

Мнениеот polit56 » 01 ное 2009 23:29

Няма значение, Карле Карлет, но все ми се струва , че ако е девятка, няма кой да го спре-като танк е.

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 01 ное 2009 23:30

vhpvhp написа:Правилно е да се произнася КАРЛЕ . t - то накрая е нямо във френския. Озвучава се от е- в края , но това е за женски имена...

Мерси! :!: Това поне знам как е. :geek:
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 01 ное 2009 23:32

polit56 написа:Няма значение, Карле Карлет, но все ми се струва , че ако е девятка, няма кой да го спре-като танк е.

Първите един-два мача игра като почти чист нападател, за съжаление има головия нюх на Какалов :lol: Иначе е много пробивен, страшен ще е ако има и кой да обира центриранията му (Мбамба?), но за нападател - само ако няма кой друг :)
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 01 ное 2009 23:33

Не съм сигурен за девятка... :roll: Това което впечатлява у Карле е резкия демараж ,много мощен пробив с топка в крака ,включвания от дълбочина , страхотни фалцови центрирания...Това върви към офанзивен халф , или дори крило...

polit56
Контакти:

Мнениеот polit56 » 01 ное 2009 23:38

Аз това имах предвид-докато го няма Мбамба. Той няма демараж, но след третата крачка започва да действа закона на Нютон:) и тогава е страшен!!

Потребителски аватар
krasistent
Контакти:

Мнениеот krasistent » 01 ное 2009 23:54

Пичове моето мнение е че мача изнесе ония черничък здравеняк Ола. Отзад нямаше объркана топка а пък и даде голов пас. Много много голям и е един от футболистите, които трябва да остане и занапред

graveworm
Контакти:

Мнениеот graveworm » 02 ное 2009 00:47

От както се махна Саидходжа в Ботев нямаме типичен централен нападател, и в мача с Локото нямахме. Кабу получава топката, владее я добре, но няма никакъв голов нюх. Колко псувни му теглих на мача с ЦСКА когато сам срещу вратарчето му я подаде!!! Аз честно казано не си спомням да съм го виждал да бележи :roll:

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 02 ное 2009 00:49

krasistent написа:Пичове моето мнение е че мача изнесе ония черничък здравеняк Ола. Отзад нямаше объркана топка а пък и даде голов пас. Много много голям и е един от футболистите, които трябва да остане и занапред

Ола + Густав - ще е непробиваема защитна двойка.

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 02 ное 2009 00:58

Определено за мен играч на мача можем заслужено да пишем Даниел Ола! Просто отзад не пусна нищо живо да мини през него и е с главна заслуга буферите да нямат едно голово положение - и по въздух и по земя една топка не изгуби. Отделен е въпроса за доброто му включване в атаките и най-вече при статичните положения - първото полувреме от корнер за малко да вкара , отменения гол беше негов и асистенцията при победния гол беше отново на негово име!

Върни се в “Ботев”