Дискусии и мнение за дербито!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Re: Дискусии и мнение за дербито!

Мнениеот Ki Cho » 01 ное 2009 17:04

Аман от подобни "дискусии". Цигани, папагали ... - писна ми.

Само няколко уточнения.
1. Венетите наистина са пра- на венецианците. Затова и венецианците изглеждат малко по-различно дори и от останалите северни италианци. По-високи и по-руси. Славянско племе са, но дали са точно "македонци" обаче е друга работа.
2. Името на Wien ( Виена - немски) идва от Wind (вятър - немски). Ако сте ходили там в по-студен месец със сигурност сте почувствали връзката.
3. Осло вярно носи името на нашата хубавица. Основно е известна с това, че била ГОЛЯМ урсус. (УРСУС: мечка на латински и лош на турски). Дали е точно от македонските български земи? Това не знам.
... иначе Луната си е земля македонска. :!:
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 01 ное 2009 17:31

Мнение за мача: Ботев се хвърлих по-здраво от нас и беше нормално да победят. Можем да им честитим победата и да им пожелаем да не се окаже "Пирова". За разлика от тях ние имаме достойнство и си признаваме когато сме по-слаби. Те са тези, които когато победят казват, че мачът е истински а като загубят не са загубили от Локомотив а от някакъв Кюстендилски отбор или някакъв турски. Ние не сме хора, които омаловажават и се подиграват с труда на хората. Аз няма да кажа, че сме паднали от Санбенедетезе или Кремонезе.
Аз все така обичам футбола, обичам Локомотив, обичам Пловдив. Тръпката която изживях преди и по време на мача е много важна и ценна за мен и дори и болката, която изпитвам в момента я приемам. Радвайте се на победата а ние гледаме напред към следващото дерби.
П.С. Сцените след мача не са нормални и единственото което мога да направя е да ги осъдя.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

bambam

Мнениеот bambam » 01 ное 2009 20:16

Тъй като нямаме тема за случелото се ,след мача тук ще напиша.Големи сте Киро и Дани .браво чупете ''жълти' муцуни да не Ви пука Ние сме зад вас!
Вчера имаше тема,но беше изтрита,чудно защо,имало провокации,а жълтите защо имат .Имат и бълват огън и жупел срещу нас,но няма как да защитим позицията си там, следва бан.Тъжно но истина!

Потребителски аватар
ultra1912
Контакти:

Мнениеот ultra1912 » 01 ное 2009 20:33

bambam написа:Тъй като нямаме тема за случелото се ,след мача тук ще напиша.Големи сте Киро и Дани .браво чупете ''жълти' муцуни да не Ви пука Ние сме зад вас!
Вчера имаше тема,но беше изтрита,чудно защо,имало провокации,а жълтите защо имат .Имат и бълват огън и жупел срещу нас,но няма как да защитим позицията си там, следва бан.Тъжно но истина!

Те добра чупат ама накрая киро си тръгна с надуто око а дани с надут задник :)

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 01 ное 2009 20:36

demy26 написа:Мнение за мача: Ботев се хвърлих по-здраво от нас и беше нормално да победят. Можем да им честитим победата и да им пожелаем да не се окаже "Пирова". За разлика от тях ние имаме достойнство и си признаваме когато сме по-слаби. Те са тези, които когато победят казват, че мачът е истински а като загубят не са загубили от Локомотив а от някакъв Кюстендилски отбор или някакъв турски. Ние не сме хора, които омаловажават и се подиграват с труда на хората. Аз няма да кажа, че сме паднали от Санбенедетезе или Кремонезе.
Аз все така обичам футбола, обичам Локомотив, обичам Пловдив. Тръпката която изживях преди и по време на мача е много важна и ценна за мен и дори и болката, която изпитвам в момента я приемам. Радвайте се на победата а ние гледаме напред към следващото дерби.
П.С. Сцените след мача не са нормални и единственото което мога да направя е да ги осъдя.

Според мен доказахте точно обратното, а именно, че не можете да губите с чест- по-скоро, загубили сте навика, за което правилно благодарите на Митьо: той е най-големият човек в историята на Локо след Жоро Илиев, който купи титлата и Ераносян-"хапченцата ""кофеин"" 2 часа преди мача"

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 01 ное 2009 20:39

bambam написа:Тъй като нямаме тема за случелото се ,след мача тук ще напиша.Големи сте Киро и Дани .браво чупете ''жълти' муцуни да не Ви пука Ние сме зад вас!

Имаше тема,с доста мнения,но я изтриха.И така е по-добре,защото имаше доста простотии.Стигна се пак до "цигани","крумовски селяни" и т.н.А това,което стана накрая,е бахти простотията.Паднали сме,играхме много зле т.е. не играхме и след мача,когато всичко е приключило,тогава се сетиха.Да бяха. "скочили" така по време на мача.Киро извади няколко положения,ама Кики кво прави през целия мач ?!Айде,Лилчо го знам ква фурнаджийска лопата е,те и папагалите не можеха да го дишат до вчера /сега пак им стана любимец/.Нашите за кво тръгнаха да се разправят ? Да ги бяхме били - окей. Да правят търкали и квото трябва там - тогава и аз бих влязъл.Да ни е преебал съдия или нещо такова ? Биха ни и точка.Ако са такива "мъжкари" - догодина на Лаута ще ги смачкаме.Останалото е ала-бала.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 01 ное 2009 22:41

birabecks написа:

Имаше тема,с доста мнения,но я изтриха.И така е по-добре,защото имаше доста простотии.Стигна се пак до "цигани","крумовски селяни" и т.н.А това,което стана накрая,е бахти простотията.Паднали сме,играхме много зле т.е. не играхме и след мача,когато всичко е приключило,тогава се сетиха.Да бяха. "скочили" така по време на мача.Киро извади няколко положения,ама Кики кво прави през целия мач ?!Айде,Лилчо го знам ква фурнаджийска лопата е,те и папагалите не можеха да го дишат до вчера /сега пак им стана любимец/.Нашите за кво тръгнаха да се разправят ? Да ги бяхме били - окей. Да правят търкали и квото трябва там - тогава и аз бих влязъл.Да ни е пре**** съдия или нещо такова ? Биха ни и точка.Ако са такива "мъжкари" - догодина на Лаута ще ги смачкаме.Останалото е ала-бала.

Кюфтето никога няма да ни е любимец, а за простотиите си абсолютно прав - 10 000 по трибуните гледаха мач и викаха, а накрая 10-на тюфлеци на терена направиха шоуто на шопските медии и им дадоха повод да коментират дербито като "селски кьотек".

puffer
Контакти:

Мнениеот puffer » 01 ное 2009 22:47

То ''кютека'' беше най-интерсен,на терена и трибуните слаба работа.
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 01 ное 2009 22:58

Fallen_Angel написа:
birabecks написа:

Имаше тема,с доста мнения,но я изтриха.И така е по-добре,защото имаше доста простотии.Стигна се пак до "цигани","крумовски селяни" и т.н.А това,което стана накрая,е бахти простотията.Паднали сме,играхме много зле т.е. не играхме и след мача,когато всичко е приключило,тогава се сетиха.Да бяха. "скочили" така по време на мача.Киро извади няколко положения,ама Кики кво прави през целия мач ?!Айде,Лилчо го знам ква фурнаджийска лопата е,те и папагалите не можеха да го дишат до вчера /сега пак им стана любимец/.Нашите за кво тръгнаха да се разправят ? Да ги бяхме били - окей. Да правят търкали и квото трябва там - тогава и аз бих влязъл.Да ни е пре**** съдия или нещо такова ? Биха ни и точка.Ако са такива "мъжкари" - догодина на Лаута ще ги смачкаме.Останалото е ала-бала.

Кюфтето никога няма да ни е любимец, а за простотиите си абсолютно прав - 10 000 по трибуните гледаха мач и викаха, а накрая 10-на тюфлеци на терена направиха шоуто на шопските медии и им дадоха повод да коментират дербито като "селски кьотек".

Кюфтето може и да не ви е любимец, ама му се кефите като циганин на предизборно кебапче.

Но аз искам да обърна внимание на вашите транспаранти и коментари. В правото се казва - незнанието не оневинява. Та, това, че вие не познавате нашата история не е проблем. Нормално е. Но понеже не я познавате, точно това не ви дава право да се държите като последна инстанция.

Кои сте вие? В какво си право ще коментирате нашата история? Защо толкова ни мразите? Може би защото животът ви отнема това, което ви е било дадено наготово преди 1989?
Страдате от синдрома на борците против фашизма и капитализма (извади си сам абревиатурата) след промените 1989 - и тях ги беше обзела една ярост, щото не можеха да ползват всичките привилегии, които имаха дотогава. Страдате по загубен монопол ли?

Всичките ви претенции че кои сме били ние, как не се интересувате от нас са въздух под налягане.

Изредиха се всичките ви титани да обясняват как ние не сме можели да губим.
Алооооо, амнезия да нямате случайно? Ми хайде да се върнем малко назад, да си припомним в колко мача се утешавахте с имагинерна морална победа? Та кой викаш, не можел да губи?

не те знам на колко години си, но в периода, в който нямахме победа над вас, всеки мач различен от ваша победа (отначало равни, а после и загуби), се обясняваше като "мачът е наговорен". Та кой не можел да губи?

Съдейки как си "предавате" историята от поколение на поколение, започвам да се замислям дали не сте македонци. Те днес открили, че имената на градовете Венеция и Виена били от македонски произход.

И вие така - нагаждате фактите към собствените си убеждения и нагласи. Щом ви влече - никой не може да ви спре. Пък и що да ви спира - примерът с макетата показва, че отстрани е весело. Гледайте си вашата история, ние си гледаме нашата и толкова.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 01 ное 2009 23:06

Тракиец 1912 написа:
demy26 написа:Мнение за мача: Ботев се хвърлих по-здраво от нас и беше нормално да победят. Можем да им честитим победата и да им пожелаем да не се окаже "Пирова". За разлика от тях ние имаме достойнство и си признаваме когато сме по-слаби. Те са тези, които когато победят казват, че мачът е истински а като загубят не са загубили от Локомотив а от някакъв Кюстендилски отбор или някакъв турски. Ние не сме хора, които омаловажават и се подиграват с труда на хората. Аз няма да кажа, че сме паднали от Санбенедетезе или Кремонезе.

Според мен доказахте точно обратното, а именно, че не можете да губите с чест- по-скоро, загубили сте навика, за което правилно благодарите на Митьо: той е най-големият човек в историята на Локо след Жоро Илиев, който купи титлата и Ераносян-"хапченцата ""кофеин"" 2 часа преди мача"

Я вземи да се наспиш и утре напиши нещо на свежа глава, защото това последното доста глупаво ми се струва.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

Върни се в “Локо Пловдив”