Fallen_Angel написа:birabecks написа:bambam написа:Тъй като нямаме тема за случелото се ,след мача тук ще напиша.Големи сте Киро и Дани .браво чупете ''жълти' муцуни да не Ви пука Ние сме зад вас!
Вчера имаше тема,но беше изтрита,чудно защо,имало провокации,а жълтите защо имат .Имат и бълват огън и жупел срещу нас,но няма как да защитим позицията си там, следва бан.Тъжно но истина!
Имаше тема,с доста мнения,но я изтриха.И така е по-добре,защото имаше доста простотии.Стигна се пак до "цигани","крумовски селяни" и т.н.А това,което стана накрая,е бахти простотията.Паднали сме,играхме много зле т.е. не играхме и след мача,когато всичко е приключило,тогава се сетиха.Да бяха. "скочили" така по време на мача.Киро извади няколко положения,ама Кики кво прави през целия мач ?!Айде,Лилчо го знам ква фурнаджийска лопата е,те и папагалите не можеха да го дишат до вчера /сега пак им стана любимец/.Нашите за кво тръгнаха да се разправят ? Да ги бяхме били - окей. Да правят търкали и квото трябва там - тогава и аз бих влязъл.Да ни е пре**** съдия или нещо такова ? Биха ни и точка.Ако са такива "мъжкари" - догодина на Лаута ще ги смачкаме.Останалото е ала-бала.
Кюфтето никога няма да ни е любимец, а за простотиите си абсолютно прав - 10 000 по трибуните гледаха мач и викаха, а накрая 10-на тюфлеци на терена направиха шоуто на шопските медии и им дадоха повод да коментират дербито като "селски кьотек".
Кюфтето може и да не ви е любимец, ама му се кефите като циганин на предизборно кебапче.
Но аз искам да обърна внимание на вашите транспаранти и коментари. В правото се казва - незнанието не оневинява. Та, това, че вие не познавате нашата история не е проблем. Нормално е. Но понеже не я познавате, точно това не ви дава право да се държите като последна инстанция.
Кои сте вие? В какво си право ще коментирате нашата история? Защо толкова ни мразите? Може би защото животът ви отнема това, което ви е било дадено наготово преди 1989?
Страдате от синдрома на борците против фашизма и капитализма (извади си сам абревиатурата) след промените 1989 - и тях ги беше обзела една ярост, щото не можеха да ползват всичките привилегии, които имаха дотогава. Страдате по загубен монопол ли?
Всичките ви претенции че кои сме били ние, как не се интересувате от нас са въздух под налягане.
Изредиха се всичките ви титани да обясняват как ние не сме можели да губим.
Алооооо, амнезия да нямате случайно? Ми хайде да се върнем малко назад, да си припомним в колко мача се утешавахте с имагинерна морална победа? Та кой викаш, не можел да губи?
не те знам на колко години си, но в периода, в който нямахме победа над вас, всеки мач различен от ваша победа (отначало равни, а после и загуби), се обясняваше като "мачът е наговорен". Та кой не можел да губи?
Съдейки как си "предавате" историята от поколение на поколение, започвам да се замислям дали не сте македонци. Те днес открили, че имената на градовете Венеция и Виена били от македонски произход.
И вие така - нагаждате фактите към собствените си убеждения и нагласи. Щом ви влече - никой не може да ви спре. Пък и що да ви спира - примерът с макетата показва, че отстрани е весело. Гледайте си вашата история, ние си гледаме нашата и толкова.