Локо Сф - Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Локо Сф - Черно море

Мнениеот FLANKER » 10 дек 2013 18:16

Iceberg написа:
yavorescu написа:Хитрата лисица Генов умее да измъква такива мачове, а гостуванията ни в Надежда по традиция са неприятни. Притеснява ме този мач.

По-скоро умее да измъква мачове като в Стара Загора. Да излезе барикадиран, да се затвори за 0:0 и ако нещо успее да измъкне на контра... както и се случи де. Между другото му го признавам това и в случая лошо няма - да надхитриш противника. На собствен стадион обаче това трудно минава и за да победиш, трябва да излезеш и да мачкаш, да атакуваш, да надиграеш... и да вкараш. А това не е в стила на мишока Генов. Мене повече ме притеснява момчетата от Локо да не се амбицират от победата срещу Берое и да се хвърлят и срещу нас. Защото съм сигурен, че ако ни се нахвърлят с цел да ни надиграят, да ни мачкат и на всяка цена победят... заслугата ще е тяхна, а не на треньора. А между другото в Локо футболистите не са чак толкова лоши, както резултатите. Притеснява ме и още нещо - Гигенцето да не спазари съдията, някой нов Генов, че ми е писнало от Геновци всякакви вече :mrgreen: При всички положение не лек мач ни чака и както FLANKER се изрази (за пореден път ми прави добро впечатление), нека по-заслужилият на терена победи. Аз се надявам да е нашия отбор и то с добра игра, като затвърдим позициите си за седмицата.

Благодаря за хубавите думи,колега!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 11 дек 2013 07:21

Готвача написа:
Iceberg написа:
yavorescu написа:Хитрата лисица Генов умее да измъква такива мачове, а гостуванията ни в Надежда по традиция са неприятни. Притеснява ме този мач.

По-скоро умее да измъква мачове като в Стара Загора. Да излезе барикадиран, да се затвори за 0:0 и ако нещо успее да измъкне на контра... както и се случи де. Между другото му го признавам това и в случая лошо няма - да надхитриш противника. На собствен стадион обаче това трудно минава и за да победиш, трябва да излезеш и да мачкаш, да атакуваш, да надиграеш... и да вкараш. А това не е в стила на мишока Генов. Мене повече ме притеснява момчетата от Локо да не се амбицират от победата срещу Берое и да се хвърлят и срещу нас. Защото съм сигурен, че ако ни се нахвърлят с цел да ни надиграят, да ни мачкат и на всяка цена победят... заслугата ще е тяхна, а не на треньора. А между другото в Локо футболистите не са чак толкова лоши, както резултатите. Притеснява ме и още нещо - Гигенцето да не спазари съдията, някой нов Генов, че ми е писнало от Геновци всякакви вече :mrgreen: При всички положение не лек мач ни чака и както FLANKER се изрази (за пореден път ми прави добро впечатление), нека по-заслужилият на терена победи. Аз се надявам да е нашия отбор и то с добра игра, като затвърдим позициите си за седмицата.

За какво му е на Гигов да храни съдиите в безсмислен мач за Локо сф?В този случай,ако бият ще е защото са успели,за не защото са хванали съдията.Или поне се надявам да е така.А иначе си мисля че един зрелищен мач ще бъде и дано успеха е за нас.

Като написах "спазари", нямах в предвид точно и само изсипване на куп пари за съдията. Знаем го Гигов какво представлява, как работи с чернодрешковците, кой на кого е задължен, приближен, какво има да взема, да връща...а и я ми кажете, само в решаващи мачове ли са ни рязали срещу Локо Сф???! Пък и само за да покаже (докаже) че са по-добри от нас, като ни бие, може да си осигури комфорта на "благосклонен" съдийчо. Няма да е за сефте. А и знам ли го, може пък да си мечтае още да ни измести :mrgreen: :lol: за седмицата?! Така че... това имах в предвид, като споделих за съдията. А иначе отчитам сложността и трудността на мача по другите по-основни причини. Ето, даже и температурите падат... ;)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

King Just
Контакти:

Мнениеот King Just » 11 дек 2013 07:25

Очаквам нашите да излязат силно мотивирани за изразителна победа, заради това, което се случи в първия мач. Едва ли са го забравили. Момчетата ще си искат реванша. Дано "излезем" здрави от мача.
Прогнозата ми е 1:3 :)

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Мнениеот bojo0o0o94 » 11 дек 2013 12:00

Ей тва ще е според мен днеска! И на един равен ще съм доволен с оглед загубата на Берое в Пловдив ;)
----------Китанов------------
Сашо--Котев--Живко--Венков
Бакари--Еди---Дани---Райков
------------Жоро--------------
----------Божила--------------------

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 11 дек 2013 12:13

Локо (Сф) играе за коледни премии днес: http://www.novsport.com/news848181_1070.html
Проблемът при нас е, че не вкарваме на чужд терен.
Само 4 отбелязани гола, и последно място в А група в класацията по отбелязани голове на чужд терен.
Ако включим и мачовете за купата се получава, че за 12-ет гостувания имане 4 вкарани гола. Това си е трагично от всякъде погледнато. Пуснем ли първи гол обикновено губим мача, не можем да отреагираме адекватно.
Дано днес първи да успеем да вкараме ;) .
Надявам се на победа с гол разлика, тънко и с мъка но 0-1 за нас.

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Мнениеот bojo0o0o94 » 11 дек 2013 12:17

Коледни премии сигурно от Берое :)

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 11 дек 2013 13:01

bojo0o0o94 написа:Коледни премии сигурно от Берое :)

Берое са си в играта до последно, а и днешният кръг си е ключов за седмицата.
Ако спечелим в София днес, а те очаквано загубят в Пловдив, разликата става 8-ем точки :mrgreen: .

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Мнениеот bojo0o0o94 » 11 дек 2013 13:28

Странен състав! Кой ще играе ляво крило? :)
33. Китанов
4. Венков
6. Котев
91. Атанасов
25. Ал.Александров
10. Паланков
21. Г.Илиев
3. Д.Георгиев
20. Окоро
8. Бергонси
9. Бакари

Резерви: