Iceberg написа:yavorescu написа:Хитрата лисица Генов умее да измъква такива мачове, а гостуванията ни в Надежда по традиция са неприятни. Притеснява ме този мач.
По-скоро умее да измъква мачове като в Стара Загора. Да излезе барикадиран, да се затвори за 0:0 и ако нещо успее да измъкне на контра... както и се случи де. Между другото му го признавам това и в случая лошо няма - да надхитриш противника. На собствен стадион обаче това трудно минава и за да победиш, трябва да излезеш и да мачкаш, да атакуваш, да надиграеш... и да вкараш. А това не е в стила на мишока Генов. Мене повече ме притеснява момчетата от Локо да не се амбицират от победата срещу Берое и да се хвърлят и срещу нас. Защото съм сигурен, че ако ни се нахвърлят с цел да ни надиграят, да ни мачкат и на всяка цена победят... заслугата ще е тяхна, а не на треньора. А между другото в Локо футболистите не са чак толкова лоши, както резултатите. Притеснява ме и още нещо - Гигенцето да не спазари съдията, някой нов Генов, че ми е писнало от Геновци всякакви вечеПри всички положение не лек мач ни чака и както FLANKER се изрази (за пореден път ми прави добро впечатление), нека по-заслужилият на терена победи. Аз се надявам да е нашия отбор и то с добра игра, като затвърдим позициите си за седмицата.
Благодаря за хубавите думи,колега!