Тотнъм Хотспър - Ливърпул 15.12.2013 | 18:00 | 0-5 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Тотнъм Хотспър - Ливърпул 15.12.2013 | 18:00

Мнениеот suareshampion » 09 дек 2013 18:54

Gil-galad написа:
suareshampion написа:
Gil-galad написа:
TheKopMagazine
Looks like Jordan Henderson is injured. He left a Liverpool hospital today in one of those plastic boot cast things ‪#‎LFC‬

Клехте ги клехте ги, ама сега останахме без халфове.... :lol:

йесссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссс хахахаха господ чу молитвите ми хахахаха
Това е новината на годината ! :) Само да не ме бъзикаш ,ей модераторчето :)
Тоя некадърник и един мач да го няма ,за мен е празник .

Е това е слух...не знам до колко е верен.....но можеше да изчака поне Джерард да се възстанови, че сега сме без халфове....

Лукас,Алън,Коутиньо и Алберто са хората . Обаче ,трябваше да ги обиграе в тия лесни мачове .Но пак ще са по добре ,от Хендерсън и Джерард,ще видиш.
Усещам как срещу Тотнъм ,ще изкочим с 5 защитника . 100 % ще сме 3-5-2 .
Лекарите му били обули пластмасови обувки на данчо..ми те и без да му ги обуят, пак са си му пластмасови краката :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 10 дек 2013 10:47

Играем много трудно като гости на Тотнъм в последните години , сега с проблемите в халфовата линия ще е още по-сложно.Важното е да не загубим затова и равенството няма да е лош резултат.
2:2
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 10 дек 2013 11:27

Tоя некадърник Хендерсън ,май наистина е контузен . Това е най добрия ми подарък за коледа ,който съм получавал . :) :) :)
Уникален кеф. Скъса ми нервите три години . Много просто момче и много бездарно . Мъчат го ,мъчат го ,налагат го ,но то си остава такова .Къде ли не игра тоя глупак,постояно запълва дупки .В дефанзивен план горе долу бива ,затваря пространства ,но това не е достатъчно .Останалите са по добри от него ,тъй като могат и да я подават . И за това Роджърс го пуска последно време по напред ,но там пък още по зле ..не стига ,че не помага на атаката а и пречи ?! Смях. Само на вратата дето още не е играл . :) Така и не му намериха един постоянен пост ,на който да тежи.Мен ако ме разнасят така по терена ,директно си хващам пътя.
Сега играта на Ливърпул ,ще е много по добра . Алън ще внесе по голяма диманика от Джерард и повече креативност от Хендерсън . Тук идва и шанса за пренебрегвания до момента Луис Алберто. Сега,Коутиньо ще започне да се забавлява на терена с тия играчи около себе си .Няма да търси само индивидуалната игра а ще комбинира повече . Друго си е да ти я подадат и веднага да ти се открият !!! При Джерард и Хендерсън това го няма .
Суарес също ще се забавлява , с тия халфове зад гърба си .
Нещата в халфовата линия ми се наредиха (поне за месец :) ) ,само остава ся да пусне отзад Туре,Сако и Сисоко и ще е супер. :)
Искам да дойде още в началото на януари и още един халф .Рибейро,Валеро или Коке изглеждат добри варианти. Роджърс миналата година взе Стъридж още в първите дни на януари ,надявам се ,че и сега така ще направи.
Аспас ако измести Стърлинг ,ще е още по добре. Но и там трябва човек . Нов нападател през януари,тъй като Стъридж е перманентно контузен .
Другия ми любимец Ибе ,също е по добър от Стърлинг. Вчера ,е направил отново страхотен мач ,въпреки загубата на резервите .Време да се върне на пейката в първия отбор ,още срещу Тотнъм.
Чакам с нетърпение и Мартин Монтоя ,дебелия Глен е много зле .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 10 дек 2013 13:00

Добре де ти се радваш, но би ли обяснил кой ще играе в тая сгъстена програма като черно на бяло имаме 2-ма халфа Алън и Лукас + звездата на Барса Б който най-вероятно ще му омекнат крилцата ако излезе в някое от дербитата. Оставяме настрана картони и контузии, те физически едва ли ще издържат.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 10 дек 2013 13:23

LIMASSOL написа:Добре де ти се радваш, но би ли обяснил кой ще играе в тая сгъстена програма като черно на бяло имаме 2-ма халфа Алън и Лукас + звездата на Барса Б който най-вероятно ще му омекнат крилцата ако излезе в някое от дербитата. Оставяме настрана картони и контузии, те физически едва ли ще издържат.

Коутиньо какъв е ? Да не е полски свирач ? Звездата на Барса Б ,който вече е играч на Ливърпул ,ако те хване ,щи я навре ай да не казвам къде .
Щяли да му омекнат крилцата ..ами ай да видим дали ши му омекнат ? То щото с неумекналия данчо ,досега ги взимахме всички дербита ,нали ? :) И всяка година бяхме в топ 4 ,че и титлата взехме . Такъв срам ,както с тоя Хендерсън ,никога е нямало ,но вие пак си го искате ? :) Е искайте го ,ама ся ще го няма хахаха
Джерард издържаше най много физически ,нали ? :) Минаваха покрай него като спрял влак ама ти не ги виждаш тия моменти ,нали господин скаузър ? Как е без титла 23 години ? Май ви е много добре ,като гледам ?
Лукас дефанзвиен .. Алън на мястото на Джерард ,като разиграващ ..а Алберто на мястото на Хендерсън като атакуващ .
Другия вариант е Моузес на крилото а Коутиньо на мястото на Хендерсън . Други въпроси ?

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 10 дек 2013 14:06

Не искам да споря, сега ще ги видим. Мисълта ми беше че пейката страшно окуця и дано да няма нови контузени че май трябва да те пращаме тебе. Моузес нали го видяхме и него, когато и да го върнем все ще е късно. Ще видим и звездата на Барса Б до къде ще я докара.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 10 дек 2013 14:16

LIMASSOL написа:Не искам да споря, сега ще ги видим. Мисълта ми беше че пейката страшно окуця и дано да няма нови контузени че май трябва да те пращаме тебе. Моузес нали го видяхме и него, когато и да го върнем все ще е късно. Ще видим и звездата на Барса Б до къде ще я докара.

Ама ясно бе ,ама ако Хендерсън и Джерард не са контузени ,няма да са пейки ,нали ? За това ,се радвам на контузиите им .
Да ти кажа честно,с една подготовка от един месец ,ще съм много по добре от тоя палячо хендерсън.
И ако не си прочел ,почти във всяко мнение ,споменавам за нови хлафове през януари . Да ти купя очилца ,ако искаш ?
Нареждаш играчи ,които нямат и 5 мача за клуба и продължаваш да предпочиташ играчи ,с които берем срамотиите от 3 години насам . Евала лимасолче .
Важното е да играят тези ,които на вас ви се иска да гледате ,успехите ги еби в гъзъ . Евала братле. Това е пътя.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 10 дек 2013 14:59

suareshampion написа:
LIMASSOL написа:Не искам да споря, сега ще ги видим. Мисълта ми беше че пейката страшно окуця и дано да няма нови контузени че май трябва да те пращаме тебе. Моузес нали го видяхме и него, когато и да го върнем все ще е късно. Ще видим и звездата на Барса Б до къде ще я докара.

Ама ясно бе ,ама ако Хендерсън и Джерард не са контузени ,няма да са пейки ,нали ? За това ,се радвам на контузиите им .
Да ти кажа честно,с една подготовка от един месец ,ще съм много по добре от тоя палячо хендерсън.
И ако не си прочел ,почти във всяко мнение ,споменавам за нови хлафове през януари . Да ти купя очилца ,ако искаш ?
Нареждаш играчи ,които нямат и 5 мача за клуба и продължаваш да предпочиташ играчи ,с които берем срамотиите от 3 години насам . Евала лимасолче .
Важното е да играят тези ,които на вас ви се иска да гледате ,успехите ги еби в гъзъ . Евала братле. Това е пътя.

Тренер,вземи го тоя Хендо да потренира малко при теб,да стане футболист от него 8-)
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 10 дек 2013 16:03

Ако сега не е шанса за Алън , Аспас и Алберто да се докажат не знам кога ще е.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 10 дек 2013 18:30

Двата отбора започнаха идентично първенството - със стабилни защити и слаба резултатност в атака. В последните кръгове стана точно обратното. Ливърпул играе много лошо срещу Тотнъм навън и въобще напоследък навън. Не знам защо тръгвате с голяма кошница. Логиката соче победа за домакините с доста голове - 3-2

Върни се в “Ливърпул”