Tоя некадърник Хендерсън ,май наистина е контузен . Това е най добрия ми подарък за коледа ,който съм получавал .
Уникален кеф. Скъса ми нервите три години . Много просто момче и много бездарно . Мъчат го ,мъчат го ,налагат го ,но то си остава такова .Къде ли не игра тоя глупак,постояно запълва дупки .В дефанзивен план горе долу бива ,затваря пространства ,но това не е достатъчно .Останалите са по добри от него ,тъй като могат и да я подават . И за това Роджърс го пуска последно време по напред ,но там пък още по зле ..не стига ,че не помага на атаката а и пречи ?! Смях. Само на вратата дето още не е играл .

Така и не му намериха един постоянен пост ,на който да тежи.Мен ако ме разнасят така по терена ,директно си хващам пътя.
Сега играта на Ливърпул ,ще е много по добра . Алън ще внесе по голяма диманика от Джерард и повече креативност от Хендерсън . Тук идва и шанса за пренебрегвания до момента Луис Алберто. Сега,Коутиньо ще започне да се забавлява на терена с тия играчи около себе си .Няма да търси само индивидуалната игра а ще комбинира повече . Друго си е да ти я подадат и веднага да ти се открият !!! При Джерард и Хендерсън това го няма .
Суарес също ще се забавлява , с тия халфове зад гърба си .
Нещата в халфовата линия ми се наредиха (поне за месец

) ,само остава ся да пусне отзад Туре,Сако и Сисоко и ще е супер.
Искам да дойде още в началото на януари и още един халф .Рибейро,Валеро или Коке изглеждат добри варианти. Роджърс миналата година взе Стъридж още в първите дни на януари ,надявам се ,че и сега така ще направи.
Аспас ако измести Стърлинг ,ще е още по добре. Но и там трябва човек . Нов нападател през януари,тъй като Стъридж е перманентно контузен .
Другия ми любимец Ибе ,също е по добър от Стърлинг. Вчера ,е направил отново страхотен мач ,въпреки загубата на резервите .Време да се върне на пейката в първия отбор ,още срещу Тотнъм.
Чакам с нетърпение и Мартин Монтоя ,дебелия Глен е много зле .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.