Alonso_Massa написа:Е може ли всяка година 2-мата фена на Тотнъм да идват в нашия форум преди мача и само да пишат колко сме били слаби, колко сме били жалки и как щели да ни бият с разлика и като ние им отговорим с ФАКТА, че имат по-малко еврпоейски участия, отколккото ние европейски отличия ние излизаме злобните??? Може ли след 15 мача да имате отрицателна голова разлика и пак да сте толкова нахакани? Ние сме 2-ри в момента, с 2-рото най-добро нападение в първенството. Вие сте с най-лошото нападение от топ12!!! Не топ4, не топ6, не топ10, ами топ12!!! Имаме повече от двойно от вашите голове, така че айде продължавайте да говорите простотии, а пък аз ще остава футболистите на терена в Неделя да говорят!
Вие хубаво сте втори ама разликата между вас и тия с отрицателната разлика е 3 точки.А за нападението просто Тотнъм не си вкарва положенията ,а и 2 загуби с по 0-6 и 0-3 правят -9 разлика,която трудно се топи.Историята е хубаво нещо,но след падането на комунизма имате 1 ШЛ,1 Финал,1 Уефа и няколко ФА+Карлинг къп,което за гранд с куприлион фена си е доста малко.Хъл,Арсенал и Саутхемптън ви разкриха,време е и ние да го сторим.Джерард е контузен,опазваме Хапещия и става лесно.
wolf написа:Чакай да видим дали съм разбрал, говориш за пари и трансферни провали обаче не споменаваш Солдадо който има цели 4 гола и повече от половината са от дузпи, както и Ериксен който не се отличава с абсолютно нищо и мога само да се радвам че се отказахме от него, че да го вземете вие. Ламела също много ме притеснява, 13/1 е сериозна статистика. Той Сако вкарва по-често от него бе
Солдадо е в първия си сезон,а и направи доста пропуски,Ламела се приспособява към отбора и не играе често титуляр във ВЛ,Ериксен в началото почна добре,сега е контузен от около 3 седмици.Да и Шкъртел също вкарва по-често.Сити като са с голова разлика + 26,що не са първи.