Тотнъм Хотспър - Ливърпул 15.12.2013 | 18:00 | 0-5 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Re: Тотнъм Хотспър - Ливърпул 15.12.2013 | 18:00

Мнениеот MagicMoments » 08 дек 2013 10:32

Alonso_Massa написа:Е може ли всяка година 2-мата фена на Тотнъм да идват в нашия форум преди мача и само да пишат колко сме били слаби, колко сме били жалки и как щели да ни бият с разлика и като ние им отговорим с ФАКТА, че имат по-малко еврпоейски участия, отколккото ние европейски отличия ние излизаме злобните??? Може ли след 15 мача да имате отрицателна голова разлика и пак да сте толкова нахакани? Ние сме 2-ри в момента, с 2-рото най-добро нападение в първенството. Вие сте с най-лошото нападение от топ12!!! Не топ4, не топ6, не топ10, ами топ12!!! Имаме повече от двойно от вашите голове, така че айде продължавайте да говорите простотии, а пък аз ще остава футболистите на терена в Неделя да говорят! ;)

Вие хубаво сте втори ама разликата между вас и тия с отрицателната разлика е 3 точки.А за нападението просто Тотнъм не си вкарва положенията ,а и 2 загуби с по 0-6 и 0-3 правят -9 разлика,която трудно се топи.Историята е хубаво нещо,но след падането на комунизма имате 1 ШЛ,1 Финал,1 Уефа и няколко ФА+Карлинг къп,което за гранд с куприлион фена си е доста малко.Хъл,Арсенал и Саутхемптън ви разкриха,време е и ние да го сторим.Джерард е контузен,опазваме Хапещия и става лесно.
wolf написа:Чакай да видим дали съм разбрал, говориш за пари и трансферни провали обаче не споменаваш Солдадо който има цели 4 гола и повече от половината са от дузпи, както и Ериксен който не се отличава с абсолютно нищо и мога само да се радвам че се отказахме от него, че да го вземете вие. Ламела също много ме притеснява, 13/1 е сериозна статистика. Той Сако вкарва по-често от него бе :mrgreen:

Солдадо е в първия си сезон,а и направи доста пропуски,Ламела се приспособява към отбора и не играе често титуляр във ВЛ,Ериксен в началото почна добре,сега е контузен от около 3 седмици.Да и Шкъртел също вкарва по-често.Сити като са с голова разлика + 26,що не са първи.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 08 дек 2013 10:38

Karsa Orlong написа:
MagicMoments написа:
Karsa Orlong написа:
uki2 написа:А щом резултатите ви зависят от присъствието в отбора на един човек ясно що за отбор сте! А помня как плямпахте и срещу Рафа и срещу Торес и срешу кой ли не, вместо да ги подкрепяте! Жалка история...

Нова звезда (или стара, но с шизофрения) си имаме сред малобройните фенове на пут/й/ките. Този коментар ти е най-смешния от всичките ти, точно при вас се видя кой зависи от присъствието (в случая отсъствието) на 1 човек :lol: Да дадеш над 100 милиона за трансфери и да имаш отрицателна голова разлика - е това само вие и Кретенияш-Боаш го можете.
Иначе за мача - ако БР не обърка (за 10-ти пореден мач) защитата, нямам никакви притеснения, че ще си тръгнем най-малко с точка.
P.S. Много правилно си казал, че отборът ви е "нов" - старият ви в момента играе за Реал М.

http://www.transfermarkt.com/en/fc-live ... fault.html 2010/2011 колко пари дадохте за трансфери.Аз ще ти кажа 100 милиона.После кралицата даде още 70 милиона през следващата година и то за играчи като Каръл,Даунинг,Алън,Адам,Хендърсън.И с изразходвани 170 милиона дори и в топ 5 не завършвате.И с вашия любимец БР миналата година пак свършихте 7ми.Едно е да дадеш 100 милиона за играчи като Ламела,Ериксен,Солдадо,Капу,Паулиньо,Кирикеш,друго е за английски дървари.
За мача АВБ излиза с Дембеле-Сандро-Паулиньо в центъра,не започва с Шадли, а пуска Ламела,Солдадо е нападател и мача свършва поне 3-1.

Радвам се, че най-после си показа грозната мутра, бях се затъжил за нея, очаквах я след 0:6 от Сити и 0:3 от Уест Хям, но явно си нямал нет или компа ти е бил на ремонт? Сладурче, не се меси в нашите работи, ние сме Ливърпул и дори днес да изпаднем и повече да не влезем в ПШ, след 100 години трофеите в нашата витрина пак ще са повече от тези във вашата. Сега ви е много лесно да се оправдавате с "градим нов отбор", но 100% при трансферите, които направихте лятото сте се надявали и на титла, така че тия pussy-whines не минават. Изобщо не мога да разбера защо вечно ти и онзи палячо Дерик Роуз, а сега и новия олигофрен (който няма да се учудя, ако е някой от вас двамата) вечно се заяждате с нас, че те феновете на мангалите не са толкова нагли бе? Разбирам, че си нямате форум, ама имайте поне достойнство.

Вие много обичатате на Тотнъм за викате пуйки,щори,евреи,картофи и това ме дразни.А местния модератор не предприема мерки,ама ако напиша ,,лузъри'' ще ме банне.Във форума може и да сме 5 фена,но във фенклуба си членуват стабилно около 100-150 човека.Да това го знам,че и след 100 години пак ще имате повече купи от нас,ама купи от преди 20 години да ви дават такова самочувствие си е дразнещо.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

На линия
Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 08 дек 2013 11:06

MagicMoments написа:
Alonso_Massa написа:Е може ли всяка година 2-мата фена на Тотнъм да идват в нашия форум преди мача и само да пишат колко сме били слаби, колко сме били жалки и как щели да ни бият с разлика и като ние им отговорим с ФАКТА, че имат по-малко еврпоейски участия, отколккото ние европейски отличия ние излизаме злобните??? Може ли след 15 мача да имате отрицателна голова разлика и пак да сте толкова нахакани? Ние сме 2-ри в момента, с 2-рото най-добро нападение в първенството. Вие сте с най-лошото нападение от топ12!!! Не топ4, не топ6, не топ10, ами топ12!!! Имаме повече от двойно от вашите голове, така че айде продължавайте да говорите простотии, а пък аз ще остава футболистите на терена в Неделя да говорят! ;)

Вие хубаво сте втори ама разликата между вас и тия с отрицателната разлика е 3 точки.А за нападението просто Тотнъм не си вкарва положенията ,а и 2 загуби с по 0-6 и 0-3 правят -9 разлика,която трудно се топи.Историята е хубаво нещо,но след падането на комунизма имате 1 ШЛ,1 Финал,1 Уефа и няколко ФА+Карлинг къп,което за гранд с куприлион фена си е доста малко.Хъл,Арсенал и Саутхемптън ви разкриха,време е и ние да го сторим.Джерард е контузен,опазваме Хапещия и става лесно.
wolf написа:Чакай да видим дали съм разбрал, говориш за пари и трансферни провали обаче не споменаваш Солдадо който има цели 4 гола и повече от половината са от дузпи, както и Ериксен който не се отличава с абсолютно нищо и мога само да се радвам че се отказахме от него, че да го вземете вие. Ламела също много ме притеснява, 13/1 е сериозна статистика. Той Сако вкарва по-често от него бе :mrgreen:

Солдадо е в първия си сезон,а и направи доста пропуски,Ламела се приспособява към отбора и не играе често титуляр във ВЛ,Ериксен в началото почна добре,сега е контузен от около 3 седмици.Да и Шкъртел също вкарва по-често.Сити като са с голова разлика + 26,що не са първи.

Тука ти е грешката, точно факта че Джерард е контузен е голям минус за вас. Канибала няма спирка, вие не сте по-различни. За да имате въобще загуби с по 0-3 и 0-6 това какво говори за защитата ви? Големи претенции, много пари - и нула резултати. Услади ли ти се 4тото място преди година и половина, веднъж в живота и вие да видите ШЛ и пак няма :mrgreen:

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 08 дек 2013 11:12

MagicMoments написа:Вие много обичатате на Тотнъм за викате пуйки,щори,евреи,картофи и това ме дразни.А местния модератор не предприема мерки,ама ако напиша ,,лузъри'' ще ме банне.Във форума може и да сме 5 фена,но във фенклуба си членуват стабилно около 100-150 човека.Да това го знам,че и след 100 години пак ще имате повече купи от нас,ама купи от преди 20 години да ви дават такова самочувствие си е дразнещо.

Това е подфорум на Ливърпул - нормално е феновете тук да обичат своя отбор и да мразят и обиждат чуждите. Вие в агитката на Левски не обиждате ли ЦСКА? И ако сред вас се появи някой техен фен и ви нарече "говеда" няма ли да го ошамарите? А за тази тема - пуска се и още петият коментар е на някакъв анонимник, който се появява и почва да ни разправя колко сме зле и как ще ни отнесете, при положение че вие сте същински "Байерн" на Албиона. Ами естествено, че ще има реакция ...

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 08 дек 2013 12:28

2-мата фена на Тотнъм пак ли се появиха ,бе :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 08 дек 2013 13:25

2:1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 08 дек 2013 14:02

Спечелихте два мача и пак излязохте от дупките си, нещастници. Дано да спечелим, сърцето ми казва победа, разума Х.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 08 дек 2013 15:27

Не мисля,че мача ще е лесен.
Тотнъм в последните си 2 мача бяха безобразно слаби,но късмета ги покри,време е късмета им да свърши!
Победа за ЛИВЪРПУЛ с 1 гол разлика дело на ЛУИС СУАРЕЗ в 92 минута! ;)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 08 дек 2013 17:43

HoUs4oOL написа:Не мисля,че мача ще е лесен.
Тотнъм в последните си 2 мача бяха безобразно слаби,но късмета ги покри,време е късмета им да свърши!
Победа за ЛИВЪРПУЛ с 1 гол разлика дело на ЛУИС СУАРЕЗ в 92 минута! ;)

Повече ще ги боли ако има продължение 3 минути и да си вкарат автогол в 94-тата минута!!! :twisted:
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”