Лудогорец - Левски 7.12 15:15 TV 7

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Изход от мача:

Анкетата завърши на 08 дек 2013 22:54

Победа за "Левски"
82
59%
Равенство
13
9%
Победа за Лудогорец
45
32%

Общо гласове: 140

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Лудогорец - Левски 7.12 15:15 TV 7

Мнениеот blue avalanche » 08 дек 2013 09:48

terata написа:
helic написа:наистина ума ми не го побира как може да бием Ботев, Локо ПД, Литекс и Лудогорец, и да паднем от Бирое и Морето. Що за играчи и отбор имаме тая година да му се не види.
Младите момчета се включиха добре, ясно е, че трябва да се залага на тях, а тоя дърводелец Бру да го държат само за резерва, особено след като се възстанови и Стефан Велев. Но пък младоците трябва да им набият в главите да се изчистят от подобни безумни влизания, каквито всеки мач наблюдаваме у Вутов. Иначе има хляб и футболни зачатъци в играта им. Гари както обикновено напоследък слабичко, Макриев игра на върха на възможностите си, но по-добрата му физика за мен го прави по-предпочитан от Генков в подобни мачове, Туре е играч с футболни качества, само не знам дали го ползват на точното място и с точните тактически указания, но определено да наблюдаваш него е далеч по-приятно и неизнервящо в сравнение с подвизите на Илиян Йорданов например. Даже съм склонен да споделя мнението си, че именно неговото излизане заради контузия в мача с прасетата обърка състава ни и тактическата постройка и даде този лош резултат. Трябва да остане в отбора туй момче

Играем по-добре срещу отбори, които се опитват да се надиграват и играят футбол. ;) От години изпитваме затруднения, срещу отбори излезли на терена с мисълта за 0:0, а напред каквото стане.

Защото такива отбори се бият с обходни действия по фланговете и разсичащи извеждащи подавания,а ние от години нямаме човека,който да дава тези пасове.
ПП.И не ми казвайте Тасевски,защото това македонче на Г.Йорданов-Ламята и обувките не може да лъска!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 08 дек 2013 10:28

Илиян Йорданов, Алехандро Перес, Димитър Везалов, Йордан Милиев, Кевин Брю, Мирослав Иванов, Цветан Генков, Димитър Макриев- някой може ли да даде нормално обяснение какво правят тези хора в Левски, каква е ползата от тях и дали не би било по- добре да бъдат изпратени по живо по здраво по- далеч от Герена. За да гледаме повече мачове като вчерашния. Въпреки че последния от изброените взе участие в триумфа в Делиормана и показа максималните си възможности. Смятам, че това не е достатъчно за централния нападател на Левски. Тъй като алтернативата му показва класа, но за кв. Надежда, аз се уповавам само на сведенията от немския Фрайбург. По- точно нежеланието им да си върнат играещия в Китай централен нападател. Тогава и македонския му асистент може да размисли.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 дек 2013 10:33

wilge написа:Илиян Йорданов, Алехандро Перес, Димитър Везалов, Йордан Милиев, Кевин Брю, Мирослав Иванов, Цветан Генков, Димитър Макриев- някой може ли да даде нормално обяснение какво правят тези хора в Левски, каква е ползата от тях и дали не би било по- добре да бъдат изпратени по живо по здраво по- далеч от Герена. За да гледаме повече мачове като вчерашния. Въпреки че последния от изброените взе участие в триумфа в Делиормана и показа максималните си възможности. Смятам, че това не е достатъчно за централния нападател на Левски. Тъй като алтернативата му показва класа, но за кв. Надежда, аз се уповавам само на сведенията от немския Фрайбург. По- точно нежеланието им да си върнат играещия в Китай централен нападател. Тогава и македонския му асистент може да размисли.

Гледах няколко мача на Локо Сф и трябва да ти кажа,че Маркиньос не е по-зле от Тасевски.Даже е по-добре,защото вкарва голове! :oops:
Само,че не искам да идва при нас,за да не постъпим с него така,както постъпихме с Петев.

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 08 дек 2013 10:48

Маркиньос в Левски ли бе?!....едва ли..
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 08 дек 2013 11:17

от zlobul на 05 Дек 2013 20:18

0-1 тва е моята прогноза
============================================

Мача доказа няколко неща:

1- Левски е фаворит срещу всеки един отбор в Бълагария , независимо в какво състояние се намира.
2 -Когато искат , нашите могат да играят.
3 -Макриев загатна за потенциала който притежава, трябва му да олекне още малко. След зимната пауза се надявам да е машина .
4 - С игра , като вчера (въпреки брака), много скоро левскарите ще се върнат на стадиона.
5- Господ не пожела разгром на "евробоеца" или "хита в Евопа" на собствения му стадион. (ако Макриев беше вкарал в 44 -ата мин. щеше да е неизбежен)
6- Тия от ПСВ , Загреб и Одеса , да тидат да питат Мюлдер , как се обезвредява Вура (да ми яде ......)
7-Борко Цонев и Вутов започват да влизат все по добре в тези мачове.
8 - Туре ли ....уплаших се :))....мислех че това не е истина
9 - Пацо ...може би един от най силните му мачове играни някога за Левски (особено спасяването с едната ръка беше класа)

ПС: Никой не може да избяга от традициите и историята си. Браво момчета . Дано продълите така.
Последна промяна от zlobul на 08 дек 2013 11:20, променено общо 1 път.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 08 дек 2013 11:19

Нищо необичайно не се е случило.
Лудогорец си надигра тотално Левски, просто допусна нелеп гол (от засада) и не можа да го върне.
В днешно време дори минимална загуба от Лудогорец се приема като успех, а какво да говорим за случайна победа.
До края на първенството има толкова много двубои, че нещата отново ще придобият логичен вид, макар че какво му има на сегашния - Лудогорец е първи.
Мисиджан игра слабо.
Този резултат е по-неблагоприятен за Левски, тъй като бързо ще заличи спомена за нелепият футбол, който играят в действителност. Мъжка игра.......??? .... с лежане с гъзъ на горе...... наистина ли???
Честито на печалившите!

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 08 дек 2013 11:22

volf написа:Лудогорец си надигра тотално Левски

Е как да сте надиграли тотално Левски,като те пропуснаха 3 пъти повече чисти положения от вас?

Иначе съм съгласен че тая победа нищо не решава....
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 08 дек 2013 11:24

volf написа:Нищо необичайно не се е случило.
Лудогорец си надигра тотално Левски, просто допусна нелеп гол (от засада) и не можа да го върне.
В днешно време дори минимална загуба от Лудогорец се приема като успех, а какво да говорим за случайна победа.
До края на първенството има толкова много двубои, че нещата отново ще придобият логичен вид, макар че какво му има на сегашния - Лудогорец е първи.
Мисиджан игра слабо.
Този резултат е по-неблагоприятен за Левски, тъй като бързо ще заличи спомена за нелепият футбол, който играят в действителност. Мъжка игра.......??? .... с лежане с гъзъ на горе...... наистина ли???
Честито на печалившите!

Ти гледал ли си мача бе ? ...защото по мое мнение или не си го гледал или грам си нямаш понятие от футбол . При малко повече късмет тези отиваха на 5-ца.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 08 дек 2013 11:26

Макриев колкото и да го мразя заради начина по който напусна Левски, вчера изигра доста силен мач. Покри голям периметър, помагаше в защита, спечели доста първи топки, увличаше по двама защитника на лудите. Трябва му още малко време и ще почне и да бележи. За Туре, когато дойде в началото, си мислех, че е новия Матондо, но след вчерашния мач си взимам думите обратно. Има много футбол в това момче. Перез за мен беше слаб защитник, но след вчерашната му изява разбрах, че съм се объркал- ТОЯ Е ТРАГИЧЕН. Двамата с Милиев ще бъдат резерви и в Любимец.

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 08 дек 2013 11:31

volf написа:Нищо необичайно не се е случило.
Мисиджан игра слабо.
Честито на печалившите!

ХАХАХАХАХА, така не съм се смял от много време. Пич, ти ми оправи настроението с този виц.

Върни се в “Архив”