terata написа:helic написа:наистина ума ми не го побира как може да бием Ботев, Локо ПД, Литекс и Лудогорец, и да паднем от Бирое и Морето. Що за играчи и отбор имаме тая година да му се не види.
Младите момчета се включиха добре, ясно е, че трябва да се залага на тях, а тоя дърводелец Бру да го държат само за резерва, особено след като се възстанови и Стефан Велев. Но пък младоците трябва да им набият в главите да се изчистят от подобни безумни влизания, каквито всеки мач наблюдаваме у Вутов. Иначе има хляб и футболни зачатъци в играта им. Гари както обикновено напоследък слабичко, Макриев игра на върха на възможностите си, но по-добрата му физика за мен го прави по-предпочитан от Генков в подобни мачове, Туре е играч с футболни качества, само не знам дали го ползват на точното място и с точните тактически указания, но определено да наблюдаваш него е далеч по-приятно и неизнервящо в сравнение с подвизите на Илиян Йорданов например. Даже съм склонен да споделя мнението си, че именно неговото излизане заради контузия в мача с прасетата обърка състава ни и тактическата постройка и даде този лош резултат. Трябва да остане в отбора туй момче
Играем по-добре срещу отбори, които се опитват да се надиграват и играят футбол.От години изпитваме затруднения, срещу отбори излезли на терена с мисълта за 0:0, а напред каквото стане.
Защото такива отбори се бият с обходни действия по фланговете и разсичащи извеждащи подавания,а ние от години нямаме човека,който да дава тези пасове.
ПП.И не ми казвайте Тасевски,защото това македонче на Г.Йорданов-Ламята и обувките не може да лъска!