hd29 написа:Типично по български Петев бе оплют и обруган,но ето че сега натрива носовете на всички псевдоразбирачи в жалката ни държава.Най-забавни ми бяха разградските футболни ''корифеи'',които набързо забравиха всичко направено от Петев за отбора им и се включиха в общия тон, на отричане на качествата му.Жалко,жалко ''цонпене"...и не само
Аз и сега твърдя, че Петев трябваше да бъде сменен. В същото време никога нито съм го обиждал, нито съм го наричал бездарник или нещо друго. Дори на няколко пъти съм бил в ролята на защитник на Петев. Разгледай темата за него във форума на Лудогорец и след това ще е добре да ми се извиниш. Не имало мач след който ако излезе на терена да не съм му ръкопляскал, което впрочем ми е принцип за всеки, който работи за Лудогорец.
За мен той си има качества, но в Лудогорец се беше изчерпал и това се видя през втория полусезон на втората година в А група. Стоев буквално отпусна ръчната спирачка на отбора. Петев нямаше потенциала да направи това, което направи Стоев през последните месеци. Естествено, че поне частично Петев има принос за успеха сега.
И като съм почнал да говоря - не бях никак въодушевен от назначението на Стоев. Но Стоев опроверга скептицизма ми.